English

U lesního požáru nedaleko Pravčické brány v Českém Švýcarsku zasahuje 30 jednotek hasičů,...

Deník N

U lesního požáru nedaleko Pravčické brány v Českém Švýcarsku zasahuje 30 jednotek hasičů, 49 hasičských vozidel i vrtulníky. Vyhlášen je třetí stupeň poplachu. Hasiči požár hasili už včera, dnes ráno se na místo vrátili. (HZS Ústeckého…

More from Deník N

Sep 27

V národním parku České Švýcarsko hoří na skále v extrémně nepřístupném terénu...

Deník N / Česko

V národním parku České Švýcarsko hoří na skále v extrémně nepřístupném terénu les. Do Jetřichovic vyjelo šest jednotek hasičů, na místo byl povolán vrtulník. Informoval o tom mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan. „Je to takřka nedostupné…

Aug 25

Hasiči dnes večer zasahují také u rozsáhlého požáru v Tisové u Sokolova, hoří...

Deník N

Hasiči dnes večer zasahují také u rozsáhlého požáru v Tisové u Sokolova, hoří skládka pražců. Vyhlásili zvláštní stupeň poplachu. Požár je viditelný z velké dálky, stejně tak vysoký sloupec kouře. (HZS ČR)

May 18

Hasiči zasahují u požáru lesního porostu mezi Pravčickou branou v Národním parku...

Deník N

Hasiči zasahují u požáru lesního porostu mezi Pravčickou branou v Národním parku České Švýcarsko a státní hranicí s Německem. Vyhlásili třetí stupeň poplachu, na místo vyjelo devět jednotek a vzlétl vrtulník s hasicím vakem. Byla hlášena…

Apr 10

V národním parku České Švýcarsko zasahovali o víkendu kvůli drobnějšímu požáru hasiči....

Deník N

V národním parku České Švýcarsko zasahovali o víkendu kvůli drobnějšímu požáru hasiči. Podle správců parku šlo o o dva žhářské útoky. Informovala o tom dnes na Facebooku správa parku. Policie se případy zabývá, hořelo ze soboty na neděli…

Mar 30

Pražští hasiči zasahují ve Vyšehradské ulici u požáru tramvaje, hoří ve...

Deník N

Pražští hasiči zasahují ve Vyšehradské ulici u požáru tramvaje, hoří ve stropní části. Nikdo zraněn nebyl. (Hasiči Praha)

Feb 20

V zahrádkářské kolonii v pražské Troji hoří chata. Hasiči požár dohašují, na...

Deník N

V zahrádkářské kolonii v pražské Troji hoří chata. Hasiči požár dohašují, na místě je vyšetřovatel. (HZS Praha)

Oct 26

V Doubravčici na Kolínsku hoří letadlo a hala. K požáru míří 18 jednotek hasičů,...

Deník N

V Doubravčici na Kolínsku hoří letadlo a hala. K požáru míří 18 jednotek hasičů, vyhlášen byl třetí stupeň poplachu. Další podrobnosti zatím nejsou. (ČTK)

Aug 12

Hasiči, kteří likvidují požár v národním parku České Švýcarsko, zničili...

Deník N

Hasiči, kteří likvidují požár v národním parku České Švýcarsko, zničili několik dalších ohnisek, která se opět objevila v okolí Pravčické brány a Bouřňáku. Z původních 1000 hasičů, kteří s požárem bojovali na začátku týdne, jich nyní na…

Aug 11

Hasiči u požáru v Národním parku České Švýcarsko zasahují na 50 hektarech z původních...

Deník N

Hasiči u požáru v Národním parku České Švýcarsko zasahují na 50 hektarech z původních 1060. Počet hasičů klesl na 630. Dron našel ráno několik ohnisek, jsou ale malá. (ČTK)

Aug 8

U Krupky na Teplicku hoří les. U požáru zasahuje 13 jednotek hasičů a vrtulník....

Deník N

U Krupky na Teplicku hoří les. U požáru zasahuje 13 jednotek hasičů a vrtulník. Byl vyhlášen 3. stupeň poplachu. Požár je ohraničen, uvedli hasiči. (ČTK)

Jul 26

V Národním parku České Švýcarsko nyní hoří zhruba na 30...

Deník N / Česko

V Národním parku České Švýcarsko nyní hoří zhruba na 30 hektarech. Hasiči by požár dnes mohli dostat pod kontrolu, pokud se nezhorší počasí, uvedl velitel zásahu. (ČTK)

Jul 24

Požár v Českém Švýcarsku se rozšířil, hoří více než tři hektary...

Deník N

Požár v Českém Švýcarsku se rozšířil, hoří více než tři hektary plochy. Hasiči evakuují turisty ze soutěsek, na místo míří armádní vrtulník. Kvůli ohni byl vyhlášen nejvyšší stupeň požárního poplachu. (ČTK, iRozhlas)

Jul 21

Hasiči likvidují požár u Božanova na Broumovsku. Hoří v těžko přístupném terénu...

Deník N

Hasiči likvidují požár u Božanova na Broumovsku. Hoří v těžko přístupném terénu v okolí státních hranic a oheň zasahuje i do Polska. Hasičům pomáhá také vrtulník. (HZS Královéhradeckého kraje)

Jul 18

V německém národním parku Saské Švýcarsko vypukl lesní požár. Hoří nedaleko...

Deník N

V německém národním parku Saské Švýcarsko vypukl lesní požár. Hoří nedaleko hranic s Českem u skalního mostu Bastei, s plameny bojuje stovka hasičů. (ČTK)

Apr 13

V Národním parku České Švýcarsko hoří les pod Gabrielinou stezkou. Požár...

Deník N / Česko

V Národním parku České Švýcarsko hoří les pod Gabrielinou stezkou. Požár v nepřístupném terénu bude hasit vrtulník. Ohroženi jsou hnízdící sokoli. (ČTK)

Feb 20

Hasičům se nedaří uhasit požár lodi Felicity Ace, která hoří...

denikn.cz

Hasičům se nedaří uhasit požár lodi Felicity Ace, která hoří u Azorských ostrovů. Podle hasičů práce na zkrocení požáru ještě potrvají. Loď převáží čtyři tisíce aut, dvě desítky členů posádky byly včas evakuovány. (Reuters)

Dec 28

Hasiči zasahují v Ústí nad Labem u požáru skládky komunálního odpadu. „Hoří...

denikn.cz

Hasiči zasahují v Ústí nad Labem u požáru skládky komunálního odpadu. „Hoří na ploše zhruba 30×30 metrů. Z důvodu počtu jednotek byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu,“ informovali. (HZS Ústeckého kraje)

Oct 2

Hasiči zasahují u požáru v pražské ulici Kolbenova. Hoří střecha k demolici určené...

denikn.cz

Hasiči zasahují u požáru v pražské ulici Kolbenova. Hoří střecha k demolici určené haly, na místě je dostatečný počet jednotek. (Hasiči Praha)

May 11

Hasiči na Brněnsku zasahují u požáru lesa, hoří na ploše asi...

denikn.cz

Hasiči na Brněnsku zasahují u požáru lesa, hoří na ploše asi 150 krát 150 metrů. Na místě je jich kolem 50. Vyhlásili 2. stupeň požárního poplachu. Požár je již pod kontrolou. (HZS JMK)

May 22

V Národním parku České Švýcarsko u Rynartic hoří dvě historické chaty, které...

denikn.cz

V Národním parku České Švýcarsko u Rynartic hoří dvě historické chaty, které jsou kulturní památkou. Hasiči vyhlásili třetí stupeň poplachu. Na místě jsou desítky hasičů, pomáhá vrtulník. Požár objevili revírníci parku dnes ráno. Oheň…