English

Do Česka se vrací tropy až 35 stupňů a úmorná vedra. V noci ale čekejte rapidní pokles

CNN Prima NEWS

Do Česka se znovu vrátí vedra, čeká nás tak tropické počasí. Během celého pracovního týdne se teploty budou pohybovat kolem třicítky a podle současné předpovědi nás nejteplejší den čeká ve čtvrtek, kdy bude až 35 °C. Předpověď pro…

More from CNN Prima NEWS

Jun 28

Po celém Česku hrozí silné bouřky, varují meteorologové. Teploty vystoupají až k 34 °C

Poslední červnový víkend se ponese ve znamení silných bouřek, přívalových srážek, silného větru a tropických teplot – ty mohou místy dosáhnout až 34 °C. Před bouřkami varuje i výstraha Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Jun 23

Česko čeká slunečný týden, ale i bouřky. Podívejte se, kdy teploty vyletí k tropickým třicítkám

CNN Prima NEWS / Sport

V neděli nás na většině území čeká teplý a slunečný den. Na jihozápadě se mohou ojediněle objevit přeháňky, které však nebudou četné. I následující týden by počasí mělo být stabilní.

May 26

Česko čeká zatažená neděle, hrozí i bouřky. Teploty vystoupají až k 26 stupňům

cnn.iprima.cz

Neděle kromě přeháněk a ojedinělých bouřek přinese teploty, kterou mohou dosahovat až 26 °C. Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) bude pršet i v příštím týdnu.

Aug 10

Do Česka se vrací vysoké teploty. O víkendu bude až 32 °C, meteorologové předpovídají bouřky

Před víkendem se v Česku začne oteplovat. Nejvyšší teploty ve čtvrtek dosáhnou na 23 °C, v pátek až na 26 °C. Sobota a neděle pak přinesou i teploty nad 30 °C. Meteorologové také předpovídají ojedinělé přeháňky a bouřky.

Jun 23

Divoké počasí v Česku: Dál hrozí bouřky a přeháňky, teploty budou atakovat třicítky

Zakaboněnou oblohu, zvedající se vítr a místy déšť předpovídají pro pátek meteorologové. V odpoledních hodinách, zejména na východě, se mohou objevit také bouřky. Napříč Českem očekávejte velmi rozdílné teploty. Zatímco na západě klesnou i…

Jun 4

Česko čeká slunečný den a příjemné teploty, hrozí však požáry. Příští týden dorazí bouřky

V Česku bude v neděli jasno a slunečno. Na začátku příštího týdne však meteorologové předpovídají místy výskyt dešťových přeháněk či bouřek. V pondělí očekávají také mírný pokles teplot.

Mar 26

Předpověď na jaro: Evropu čekají bouřky, povodně i ničivé větry. Jak bude v Česku?

CNN Prima NEWS / Sport

Ve střední Evropě včetně České republiky bude letošní jaro ve znamení bouřek. Teploty mají být v následujících týdnech nadprůměrné, přes den se budou pohybovat kolem 15 stupňů.

Aug 16

Čekají se tropické teploty nad 30 °C i silné bouřky. Kdy se v Česku konečně ochladí?

Takřka celý týden se v Česku ponese v duchu tropických teplot a bouřek, úterý není výjimkou. Teploměry naměří až 32 °C, ve východní polovině území se očekávají přeháňky, ojediněle i silné bouřky. Kdy se konečně ochladí?

Aug 13

Do Česka dorazí přeháňky či bouřky, teploty ale budou stále vysoké. Kdy se konečně ochladí?

V sobotu si užijeme letního počasí, kdy teploměry naměří až 28 °C. Už v neděli ovšem dorazí do Česka přeháňky nebo bouřky, které tu vydrží i v nadcházejících dnech. Ačkoliv v novém týdnu může ojediněle zapršet, teploty budou vesměs vysoké.…

Aug 10

Teploty budou atakovat tropickou třicítku. Některé části Česka zasáhnou náhlé bouřky

CNN Prima NEWS / Sport

Ve středu se lidé mohou těšit na prosluněnou oblohu a teploty, které se budou pohybovat mezi 24 až 28 °C. Letní počasí nás bude v Česku provázet až do konce týdne, kdy se vrátí úmorné tropy. Ve čtvrtek se však ojediněle mohou objevit i…

Aug 1

První předpověď na podzim: Meteorologové prozradili, co Evropu i Česko čeká

cnn.iprima.cz

Evropany čeká podzim s nadprůměrně vysokými teplotami. Na jihu kontinentu by mělo přetrvávat sucho, více pršet bude pouze ve Skandinávii. Vyplývá to z prvního dlouhodobého výhledu počasí, který zveřejnili meteorologové.

Jul 10

Česko čeká teplotní šok, meteorologové předpovídají i 34 °C. Tropy doprovodí bouřky

Zatímco poslední dny připomínaly spíše podzimní počasí, do České republiky už opět míří tropická vedra. Ta však budou doprovázena občasnými přeháňkami i bouřkami. Až 34 °C předpovídá Český hydrometeorologický ústav v závěru příštího týdne.

Jun 26

Česko atakují tropické teploty, ženou se ale i další silné bouřky. Co nás čeká v neděli?

CNN Prima NEWS

I v neděli budou teploty v Česku přesahovat tropickou hranici 30 °C. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Podle meteorologů se však nevyhneme ani bouřkám, na některých místech i silným.

Jun 17

Česko čekají tropická vedra i silné bouřky. Mohou padnout i rekordy, říká meteorolog

Denní teploty v Česku budou o víkendu dosahovat až 35 °C. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Meteorolog Josef Hanzlík z ČHMÚ ve vysílání CNN Prima NEWS upozornil, že jde o mimořádně vysoké teploty vzhledem…

Jun 10

Teploty v Česku budou atakovat třicítky. O víkendu se mohou objevit i bouřky

Nadcházející víkend se ponese v duchu příjemných teplot a jasné oblohy. Přeháňky, byť ojediněle, mohou potrápit Česko v pátek. Zpočátku bude zataženo až oblačno, postupně polojasno. Nejvyšší denní teploty vystoupají k 20 až 25 °C, v neděli…

Jun 5

Déšť i bouřky Česko neminou, teploty dosáhnou až 26 °C. Kdy nás čeká lehké ochlazení?

Poslední víkendový den dosáhnout teploty až 26 °C, v průběhu týdne se ale lehce ochladí. Podle Českého hydrometeorologického ústavu bude počasí doprovázeno přeháňkami i bouřkami.

May 31

Do Česka se vrací letní počasí. Vysoké teploty budou doprovázet bouřky

CNN Prima NEWS

Po trochu chladnějším víkendu by se v Česku mělo opět postupně oteplovat. S letním počasím však přijdou i bouřky. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

May 16

Teploty v Česku budou atakovat třicítky. Meteorologové varují před silnými bouřkami

CNN Prima NEWS

Ačkoliv se slunečné počasí v Česku promění v oblačné a Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) upozorňuje na hrozící přeháňky a bouřky, teploty budou v tomto týdnu atakovat i 30 stupňů Celsia.

May 1

Teploty v Česku vystoupají k 20 stupňům Celsia. Meteorologové očekávají i bouřky

První májový den bude lehce zamračený, Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) předpovídá oblačno až zataženo, ojediněle se objeví i přeháňky. Denní teploty dosáhnou ale i 19 °C. Podobné počasí se bude v Česku držet i v následujících dnech.

May 12

První předpověď na léto: Sucho nehrozí, jaké budou teploty?

Léto v Česku by mělo být teplotně i srážkově průměrné. Dřívější strašák sucho tak podle všeho nehrozí. Teplejší léto čekají meteorologové v Evropě na Pyrenejském poloostrově nebo na Balkáně. Příroda je letos i vlivem podprůměrných teplot…