English

Prezidentský oběd v Lánech. Zeman přivítal Klause i jeho ženu Livii

Stars24.cz

Oba žijící čeští prezidenti a někdejší političtí konkurenti Miloš Zeman a Václav Klaus dnes společně poobědvali i za přítomnosti svých manželek. Co se na setkání řešilo?

More from Stars24.cz

Mar 15

Miloš Zeman leží v nemocnici: Nové informace o zdravotním stavu exprezidenta

Stars24.cz

Bývalý prezident Miloš Zeman je po operaci ve stabilizovaném, ale vážném stavu, uvedla v pátek pražská Fakultní nemocnice v Motole. Informoval o tom server novinky.cz.

Mar 14

Exprezident Miloš Zeman je v nemocnici, byl operován

Stars24.cz

Bývalý prezident Miloš Zeman byl hospitalizován v Motolské nemocnici kvůli náhlému nedokrvení nohy, které způsobila krevní sraženina. Podle serveru České noviny ho lékaři operovali.

Jan 4

Václava Klause pobouřilo téma novoročního projevu: Euro? Exprezident má jasno

stars24.cz

V Česku stále rezonují novoroční slova prezidenta Petra Pavla na téma přijetí eura. Ze židle zvedla například jeho předchůdce v úřadu Václava Klause, který se k jednotné unijní měně staví skepticky. Pavla neváhal označit za laika, přijetí…

Jul 19

Miloš Zeman a Václav Klaus by si mohli polepšit. Piráti jim ale přidávat nechtějí

Stars24.cz

Česko má od března opět dva exprezidenty v osobách Václava Klause a Miloše Zemana, který na jaře přepustil své místo na Pražském hradě současnému prezidentovi Petru Pavlovi. Oba někdejší politici pobírají rentu, přičemž se v rámci…

Mar 6

Miloš Zeman: Jak bude vypadat prezidentův konec na Pražském hradě?

Stars24.cz

Mandát prezidenta republiky Miloše Zemana zakončí o půlnoci na 9. března ceremoniální akt svěšení prezidentské standarty. Následně bude na znamení neobsazenosti prezidentského úřadu také uzavřena Brána gigantů Pražského hradu. Odemčena…

Aug 20

Zeman byl opět v nemocnici. Kolik zbývá prezidentovi do konce mandátu?

Stars24.cz

Po necelém roce byl Miloš Zeman během probíhajícího týdne opět hospitalizován v pražské Ústřední vojenské nemocnici. Do konce mandátu a jeho působení na Pražském hradě zbývá zhruba půl roku.

Mar 19

Václav Klaus: Od Rusů má medaili jako Nohavica! Exprezident řekl, zdali ji vrátí

Stars24.cz

Od začátku ruské invaze čelí kritice Jaromír Nohavica, který se rozhodl nevrátit vyznamenání od ruského prezidenta Vladimira Putina. Obdržel ho však také například exprezident Václav Klaus. Jak se chce zachovat on?

Nov 8

Miloš Zeman: Měsíc v nemocnici! Jak na tom prezident je?

Stars24.cz

V Parlamentu se dnes poprvé schází nová Poslanecká sněmovna, a to ve chvíli, kdy prezident Miloš Zeman zůstává hospitalizován v nemocnici. Jak na tom hlava státu momentálně je?

Oct 29

Jak je na tom Miloš Zeman? Klaus promluvil o zdravotním stavu prezidenta!

Stars24.cz

Jen hrstka lidí měla možnost navštívit v nemocnici hospitalizovaného prezidenta Miloše Zemana. Byl mezi nimi i Václav Klaus, který v aktuálním rozhovoru promluvil o zdravotním stavu hlavy státu.

Oct 23

Václav Klaus navštívil Zemana v nemocnici! Mluvili spolu skoro hodinu

stars24.cz

Prezidenta Miloše Zemana v Ústřední vojenské nemocnici navštívil jeho předchůdce v prezidentské funkci Václav Klaus. Mluvili spolu asi 50 minut. Klaus poté řekl, že prezidenta nemoc oslabila a posunula jeho priority a témata, kterými se…

Oct 7

Zeman v nemocnici není: Hrad v protiútoku, prezident hrozí žalobou!

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman není v nemocnici, naopak pokračuje v pracovním programu, uvedli ve středu zástupci Pražského hradu a přešli do protiútoku. Hodlají zakročit proti šiřitelům spekulací a dezinformací o zdravotním stavu hlavy státu.

Sep 26

Exprezident Klaus je stále v nemocnici! Jak dlouho tam zůstane?

stars24.cz

Bývalý prezident Václav Klaus zůstává v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. ČTK to dnes řekl Petr Macinka z Institutu Václava Klause. Exprezident podle něj pokračuje v léčbě na urologické klinice. Klaus se do nemocnice vrátil ve čtvrtek…

Sep 14

Miloš Zeman a Václav Klaus jsou v nemocnici!

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman byl dnes odvezen do Ústřední vojenské nemocnice. Jeho mluvčí Jiří Ovčáček hospitalizaci hlavy státu zatím nekomentoval. Před prezidentskou kolonou přijela i jeho manželka Ivana. V nemocnici je i exprezident Václav…

Mar 11

Václav Klaus si opět zadělal na problémy: Exprezident možná porušil opatření!

stars24.cz

Václav Klaus na sebe během koronavirové pandemie opakovaně upozorňuje, a to i úřady, které dohlížejí na dodržování opatření proti šíření viru. Teď se jim opět dostal do hledáčku. Co provedl?

Mar 7

Václav Klaus a covid: Po zotavení se exprezident poprvé vyfotil?!

stars24.cz

Václav Klaus se zotavil z onemocnění covid-19, aniž by se u něj objevily jakékoliv komplikace. Návrat do běžného života mu tak prakticky nic nekomplikuje. Zdá se, že už si dokonce vyrazil do města.

Mar 6

Václav Klaus a covid-19: Nové informace o stavu exprezidenta!

stars24.cz

Václav Klaus se zotavil z koronavirové infekce, která u něj byla potvrzena testem během minulého týdne. Mluvčí bývalého prezidenta v sobotu oznámil, že mu byla ukončena karanténa. Někdejší předseda vlády se léčil doma.

Mar 5

Václav Klaus: Jak se vede koronavirem nakaženému exprezidentovi?

stars24.cz

Koronavirová infekce se nevyhýbá ani známým osobnostem, o čemž se přesvědčil také Václav Klaus. Nemoc se u bývalého prezidenta zprvu projevovala bez jakýchkoliv vážných komplikací. Jak se mu vede po více než týdnu od diagnózy?

Feb 26

Václav Klaus má covid: Jak se cítil druhý den po pozitivním testu?

stars24.cz

Koronavirová infekce se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Doběhla i bývalého prezidenta Václava Klause, který byl známý tím, že opatření opravdu nedodržuje zrovna striktně. Jak se mu vede?

Aug 25

Prezident Miloš Zeman je v nemocnici! MUSÍ NA OPERACI!

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je po úrazu ruky v nemocnici. Podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka podstoupí operaci.

Jul 26

Miloš Zeman: Dovolená prezidenta se chýlí ke konci! Jak ji strávil?

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je právě na dovolené, kterou má podle mluvčího naplánovanou zhruba do konce července, na kdy má v diáři další pracovní akce. Jak hlava státu volno strávila?