English

Předpověď počasí: V celém Česku dnes hrozí silné bouřky

EuroZprávy.cz

Silné bouřky zasáhnou Českou republiku také dnes, upozornili na ně meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Mapa naznačuje, že hrozí po celém území země.

More from EuroZprávy.cz

Jul 30

Počasí: V celém Česku se dnes mohou objevit silné bouřky, varují meteorologové

EuroZprávy.cz

Do dnešního večera se ojediněle v celé České republice očekávají silné bouřky, které budou provázeny větrem, prudkými srážkami a případně krupobitím.

May 21

Část Česka dnes zasáhnou silné bouřky, varují meteorologové

EuroZprávy.cz

Většinu Moravy a část severovýchodních Čech dnes odpoledne a večer zasáhnou silné bouřky. Meteorologové před nimi varovali na svém webu.

Aug 26

Předpověď počasí: V celém Česku dnes hrozí silné bouřky

EuroZprávy.cz

Silné bouřky zasáhnou Českou republiku také dnes, upozornili na ně meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Mapa naznačuje, že hrozí po celém území země.

Aug 16

V části země hrozí i dnes silné bouřky s přívalovým deštěm

EuroZprávy.cz

Celé Česko zasáhnou v nejbližších dnech silná vedra. Ve čtvrtek na jihu Moravy teploty vystoupají až nad 34 stupňů Celsia. Východ země dnes také postihnou silné bouřky s přívalovým deštěm. Vyplývá to z výstrahy, kterou dnes zveřejnil Český…

Aug 15

Do Česka dnes dorazí silné bouřky s přívalovými dešti

Odpoledne se v Česku s výjimkou západu Čech a východu Moravy a Slezska mohou objevit silné bouřky s přívalovými srážkami, případně i menšími kroupami. Večer budou bouřky slábnout, ale zejména v okolí Orlických hor, Králického Sněžníku a…

Jul 1

Na Česko se ženou silné bouřky s přívalovým deštěm a kroupami

EuroZprávy.cz

Na většině území ČR dnes hrozí bouřky, které mohou doprovázet přívalové srážky, kroupy a nárazový vítr o rychlosti až 70 km/hod. Očekává se vzestup hladin menších toků. Vyplývá to z výstrahy Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).…

Jun 4

Počasí: Část Česka zasáhnou silné bouřky. Hrozí kroupy i přívalový déšť

EuroZprávy.cz

V Jihočeském a Plzeňském kraji dnes odpoledne hrozí silné bouřky. Budou je doprovázet kroupy, blesky, silný vítr i přívalový déšť. Vyplývá to z výstrahy, kterou dnes zveřejnil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Jun 21

Počasí: Česko dnes zasáhnou silné bouřky, krupobití a přívalový déšť. Hrozí povodně

EuroZprávy.cz

Meteorologové varovali před bouřkami, které mohou být v úterý v Čechách i velmi silné. Přívalový déšť, nárazový vítr i krupobití mohou způsobit problémy v dopravě a energetice, škody na majetku a rozvodnění menších řek.

Aug 15

Česko dnes zasáhnou další silné bouřky, hrozí přívalové deště a kroupy

EuroZprávy.cz

Dnes odpoledne a večer se Českem přeženou další silné bouřky. Lokálně je budou doprovázet přívalové deště s kroupami, při kterých naprší až 45 milimetrů vody. Ojediněle se tak mohou rozvodnit malé toky. Nárazy větru navíc mohou lámat větve…

Jun 7

Část Česka opět zasáhnou silné bouřky. Hrozí kroupy a přívalové deště

EuroZprávy.cz

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) rozšířil a zvýšil výstrahu před bouřkami, které dnes odpoledne zasáhnou především východ země. Doprovodí je intenzivní srážky, v úhrnech může napršet až 55 milimetrů. Padat budou také kroupy. Hrozí…

Jul 31

Silné bouřky v Česku. Meteorologové vydali nové varování

EuroZprávy.cz

Meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMU) aktualizovali předešlou výstrahu před bouřkami na středu. Silný déšť už způsobil problémy v Praze, riziko ale hrozí téměř po celém Česku.

Jun 9

Nové varování meteorologů: Česko zasáhnou silné bouřky, krupobití a přívalová voda

EuroZprávy.cz

Severozápadní části České republiky hrozí v pondělí večer a v noci na úterý ojediněle silné bouře. Mohou být doprovázené kroupami, přívalovým deštěm s úhrny kolem 30 milimetrů a nárazy větru o rychlosti až 70 km/h. ČTK o tom dnes…

Jul 10

Obří bouřky se valí na Česko. Hrozí přívalové deště

EuroZprávy.cz

Praha - Zejména východní část České republiky dnes odpoledne zasáhnou silné bouře. Ojediněle se při nich mohou vyskytnout přívalové srážky.

Jul 9

Česko zasáhnou dnes a zítra silné bouřky s přívalovým deštěm

EuroZprávy.cz

Praha - Dnes odpoledne a v pondělí očekávají meteorologové na celém území České republiky silné bouřky, které mohou být místy doprovázeny přívalovým deštěm, kroupami a nárazy větru. Uvedl to dnes Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

May 23

Výstraha: Na Moravě hrozí silné bouřky s přívalovým deštěm

EuroZprávy.cz

Praha - Meteorologové vydali výstrahu před silnými bouřkami z tepla a krupobitím. Hrozí dnes především na Moravě a ve Slezsku.

Aug 29

Na sever Moravy se ženou silné bouřky, hrozí vichřice a přívalové lijáky

EuroZprávy.cz

Praha - Po extrémně horkém a suchém víkendu, kdy bylo zahlédnout mraky skoro nadlidským úkolem, přichází bouřkové pásmo, které meteorologové slibovali. Bouřky nejsilněji udeří na severu Moravy a ve Slezsku.

Jul 26

Česko zasáhly další silné bouřky, přinesly i přívalový déšť

EuroZprávy.cz

Praha - Velkou část západních Čech zasáhly velmi silné bouřky s přívalovým deštěm. ČTK to oznámil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Jul 2

Do Česka se přihnala studená fronta. Hrozí silné bouřky a přívalové lijáky

EuroZprávy.cz

Praha - Meteorologové vydali výstrahu před silnými bouřkami a přívalovými lijáky, nejvíce má být zasažen dnes večer východ Česka. V noci na neděli budou bouřky slábnout.

Jun 25

V Česku udeřily silné bouřky. Meteorologové už varují před dalšími

EuroZprávy.cz

Praha - Na území celé republiky hrozí během sobotního odpoledne a noci na neděli silné bouřky. Podle ČHMÚ by měly být intenzivní hlavně v Čechách a na Vysočině. Může je doprovázet silný vítr a kroupy.

Jun 4

V Čechách nadále hrozí silné bouřky a přívalové deště

EuroZprávy.cz

Praha - Celý týden trápí Česko silné bouřky, přívalové deště a kroupy. Stejně tomu bude i o víkendu, Český hydrometeorologický úřad (ČHMÚ) vyhlásil výstrahu na velké části našeho území.