English

Mlejnkova rezignace na post ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace...

Deník N

Mlejnkova rezignace na post ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace je prakticky okamžitá, dočasným řízením civilní rozvědky bude nakrátko pověřen někdo jiný, řekl premiér Petr Fiala. (ČTK)

More from Deník N

Sep 1

Pointa N: Šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek rezignoval na svůj post....

Deník N

Pointa N: Šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek rezignoval na svůj post. Opozice má ale právo vládu dále kritizovat. A to minimálně do chvíle, než si kabinet uvědomí, jak velkým problémem ceny energií jsou.

Aug 31

Končící šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek podle informací Deníku N jednal...

denikn.cz

Končící šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek podle informací Deníku N jednal den před svou rezignací na Hradě. S kým se sešel, není jasné. Prezident Miloš Zeman, který je zákonným adresátem zpráv od tajných služeb, v tu dobu na Hradě nebyl.

Aug 31

Mlejnkova rezignace na post ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace...

Deník N

Mlejnkova rezignace na post ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace je prakticky okamžitá, dočasným řízením civilní rozvědky bude nakrátko pověřen někdo jiný, řekl premiér Petr Fiala. (ČTK)

Aug 31

Premiér Petr Fiala (ODS) ocenil rozhodnutí šéfa civilní rozvědky Petra...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) ocenil rozhodnutí šéfa civilní rozvědky Petra Mlejnka odstoupit. „Očekávám, že jeho krok povede ke zklidnění situace v oblasti, která je pro bezpečnost ČR důležitá,“ uvedl Fiala.

Aug 31

Šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek rezignuje na funkci. Potvrdil to...

Deník N

Šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek rezignuje na funkci. Potvrdil to serveru Lidovky.cz. Část poslanců vyzvala k jeho výměně kvůli stykům s podnikatelem Michalem Redlem, který čelí obvinění v korupční kauze Dozimetr. Aféra kolem Mlejnka je…

Aug 31

Jednání koaličních stran o šéfovi rozvědky Petru Mlejnkovi skončilo včera půl...

denikn.cz

Jednání koaličních stran o šéfovi rozvědky Petru Mlejnkovi skončilo včera půl deváté večer. Účastníci nechtěli výsledek schůzky komentovat. Vyhnuli se médiím a odešli bočním vchodem. (Novinky) Více jsme psali zde.

Aug 29

Piráti chtějí ve vládě znovu jednat o šéfovi rozvědky Petru Mlejnkovi....

Deník N

Piráti chtějí ve vládě znovu jednat o šéfovi rozvědky Petru Mlejnkovi. Deníku N to potvrdil ministr a předseda strany Ivan Bartoš poté, co poslanecký klub Pirátů označil Mlejnka za nedůvěryhodného.

Aug 25

Sněmovní bezpečnostní výbor nepřímo podpořil Petra Mlejnka v čele civilní rozvědky....

Deník N / Česko

Sněmovní bezpečnostní výbor nepřímo podpořil Petra Mlejnka v čele civilní rozvědky. Hlasy koaličních poslanců se v dnešním usnesení postavil za dřívější vyjádření členů vlády, podle nichž kabinet neshledal důvody odvolání Mlejnka. Poslanci…

Aug 25

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) i ředitel rozvědky Petr Mlejnek...

Deník N

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) i ředitel rozvědky Petr Mlejnek přišli na jednání výboru pro bezpečnost vysvětlovat schůzky ředitele rozvědky se stíhaným podnikatelem Michalem Redlem a jeho prošetřování údajného vynášení informací.…

Aug 18

Ředitel rozvědky Petr Mlejnek přinesl vládě dokument, který prokázal jeho...

Deník N

Ředitel rozvědky Petr Mlejnek přinesl vládě dokument, který prokázal jeho údajně pozitivní roli při vyšetřování kauzy Dozimetr. Deník N zjistil, co v dokumentu stojí, a kdo jej pro Mlejnka sepsal.

Aug 17

Vláda dnes obdržela informaci, že ředitel civilní rozvědky Petr Mlejnek...

Deník N

Vláda dnes obdržela informaci, že ředitel civilní rozvědky Petr Mlejnek sehrál pozitivní roli při objasňování korupční kauzy Dozimetr. Na tiskové konferenci po zasedání kabinetu, kterého se zúčastnil i šéf Úřadu pro zahraniční styky a…

Aug 17

Vláda nenašla důvody k odvolání šéfa civilní rozvědky Petra Mlejnka. Řekl...

Deník N

Vláda nenašla důvody k odvolání šéfa civilní rozvědky Petra Mlejnka. Řekl to ministr Vít Rakušan. Mlejnek minimálně od roku 2012 udržoval pravidelné kontakty s Michalem Redlem, který je nyní ve vazbě kvůli kauze Dozimetr. Své kontakty už…

Aug 17

Tajné služby neprověřovaly podezřelé byznysové kontakty ředitele ÚZSI Petra Mlejnka....

Deník N

Tajné služby neprověřovaly podezřelé byznysové kontakty ředitele ÚZSI Petra Mlejnka. Ministr Rakušan přitom opakovaně prohlásil, že za ním stojí, protože je z hlediska bezpečnostních rizik prověřený. Mlejnkova stávající prověrka NBÚ se…

Aug 10

Nový šéf civilní rozvědky ÚZSI Petr Mlejnek minimálně od roku...

Deník N

Nový šéf civilní rozvědky ÚZSI Petr Mlejnek minimálně od roku 2012 udržoval pravidelné kontakty s Michalem Redlem, který je nyní ve vazbě kvůli kauze Dozimetr. Své kontakty už musel vysvětlovat policii. (Seznam Zprávy)

Aug 5

Premiér Petr Fiala požádal ministra vnitra Rakušana a ředitele GIBS Dragouna...

Deník N

Premiér Petr Fiala požádal ministra vnitra Rakušana a ředitele GIBS Dragouna o důkladné prošetření všech okolností chování policistů na Babišových mítincích.

Jul 1

Premiér Petr Fiala (ODS) dnes uvedl do úřadu nového ministra...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) dnes uvedl do úřadu nového ministra školství Vladimíra Balaše (STAN). Ten nahradí stranického kolegu Petra Gazdíka. Deník N s Balašem přinesl začátkem týdne rozhovor.

Jun 1

Novým šéfem Úřadu pro zahraniční styky a informace bude Petr Mlejnek....

Deník N / Česko

Novým šéfem Úřadu pro zahraniční styky a informace bude Petr Mlejnek. Nahradí Marka Šimandla, který rozvědku vedl od roku 2018. Šimandl sám požádal o uvolnění z funkce. (ČT)

Jan 3

Premiér Petr Fiala (ODS) uvedl do úřadu ministra zemědělství Zdeňka...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala (ODS) uvedl do úřadu ministra zemědělství Zdeňka Nekulu (KDU-ČSL). Spolu s bývalým ministrem Miroslavem Tomanem (ČSSD) se odebrali na krátké jednání, po kterém bude následovat tisková konference. Nekulu v poledne…

Oct 11

Miloš Zeman, Andrej Babiš, Ivan Bartoš a Petr Fiala. V jaké pozici...

denikn.cz

Miloš Zeman, Andrej Babiš, Ivan Bartoš a Petr Fiala. V jaké pozici jsou nyní klíčoví aktéři politického dění?

May 8

Prezident Miloš Zeman opět nejmenoval ředitele civilní kontrarozvědky Michala Koudelku...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman opět nejmenoval ředitele civilní kontrarozvědky Michala Koudelku generálem. Návrhu vlády nevyhověl již pošesté. “Vážím si dlouhodobé podpory ze strany české vlády a slov ocenění mé práce při dalším návrhu na povýšení…