English

Mlejnek den před rezignací jednal na Hradě. Není jasné s kým, prezident byl v Lánech

Deník N

Končící šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek podle informací Deníku N jednal den před svou rezignací na Hradě. S kým se sešel, není jasné. Prezident Miloš Zeman, který je zákonným adresátem zpráv od tajných služeb, v tu dobu na Hradě nebyl.

More from Deník N

May 2

Premiér Petr Fiala poslal na Hrad návrh na jmenování Pavla...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala poslal na Hrad návrh na jmenování Pavla Tuleji členem vlády. Nominant TOP 09 se má v pondělí ujmout pozice ministra pro vědu a výzkum po Langšádlové. Fiala dnes vyslechl Tulejovy argumenty v případě publikování vědeckých…

Nov 20

Prezident Petr Pavel bude zítra dopoledne na Hradě jednat se...

Deník N

Prezident Petr Pavel bude zítra dopoledne na Hradě jednat se zástupci opozičního hnutí ANO o plánované důchodové reformě. (ČT24)

Jan 20

Prezident požádal premiéra Petra Fialu o spolupodpis abolice u dvou kauz týkajících...

Deník N

Prezident požádal premiéra Petra Fialu o spolupodpis abolice u dvou kauz týkajících se Hradu. Premiér Zemanovi nevyhověl a abolici nepodepsal. Oba případy se týkaly Zemanových nejbližších spolupracovníků.

Dec 30

Petr Fiala poslal prezidentovi návrh na jmenování Petra Hladíka ministrem...

Deník N

Petr Fiala poslal prezidentovi návrh na jmenování Petra Hladíka ministrem životního prostředí, na tahu je teď Miloš Zeman. Popisujeme, proč vedení lidovců trvalo na Hladíkově nominaci i přes jeho propojení s korupční kauzou okolo…

Dec 29

Premiér Petr Fiala poslal prezidentu Miloši Zemanovi návrh na jmenování...

Deník N

Premiér Petr Fiala poslal prezidentu Miloši Zemanovi návrh na jmenování Petra Hladíka ministrem životního prostředí. Informoval o tom mluvčí vlády Václav Smolka. Resort dočasně vede lidovecký předseda a ministr práce Marian Jurečka. Fiala…

Oct 18

Prezident Miloš Zeman, řekl, že návrh na jmenování Petra Hladíkem...

Deník N

Prezident Miloš Zeman, řekl, že návrh na jmenování Petra Hladíkem ministrem byl stažen. „Navrhovatelem je pan ministr Jurečka potažmo pan premiér Fiala. Pokud jsem z obou těchto míst správně informován, tento návrh byl stažen. Já to beru…

Oct 12

Hrad z technických důvodů zrušil zítřejší program prezidenta Miloše Zemana v Lánech....

Deník N

Hrad z technických důvodů zrušil zítřejší program prezidenta Miloše Zemana v Lánech. Měl se sejít s kandidátem na ministra životního prostředí Petrem Hladíkem a uspořádat kulatý stůl k energiím. (ČTK)

Oct 6

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským prezidentem Aleksandarem Vučićem. Informoval o tom mluvčí Hradu.

Aug 31

Mlejnek den před rezignací jednal na Hradě. Není jasné s kým, prezident byl v Lánech

Deník N

Končící šéf civilní rozvědky Petr Mlejnek podle informací Deníku N jednal den před svou rezignací na Hradě. S kým se sešel, není jasné. Prezident Miloš Zeman, který je zákonným adresátem zpráv od tajných služeb, v tu dobu na Hradě nebyl.

May 21

V Lánech jedná poradní tým prezidenta Miloše Zemana, účastní se i premiér...

Deník N

V Lánech jedná poradní tým prezidenta Miloše Zemana, účastní se i premiér Petr Fiala. Proberou zahraniční otázky včetně summitu NATO, dění na Ukrajině či předsednictví Rady EU. (ČTK)

May 16

Premiér Petr Fiala (ODS) bude dnes v Lánech hovořit s prezidentem Milošem...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) bude dnes v Lánech hovořit s prezidentem Milošem Zemanem o situaci na Ukrajině či ekonomické situaci v České republice, uvedl to mluvčí vlády. (ČTK)

Feb 3

Na zámku v Lánech začala schůzka prezidenta Miloše Zemana a premiéra Petra...

denikn.cz

Na zámku v Lánech začala schůzka prezidenta Miloše Zemana a premiéra Petra Fialy. Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu. Jde o první setkání v rámci pravidelných schůzek, na nichž se oba politici domluvili na začátku roku.

Dec 2

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra školství Petra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra školství Petra Gazdíka (STAN).

Nov 29

Prezident Miloš Zeman právě v Lánech jedná s kandidátem na funkci ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman právě v Lánech jedná s kandidátem na funkci ministra pro místní rozvoj a předsedou Pirátské strany Ivanem Bartošem, informoval Zemanův mluvčí.

Nov 17

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem Zemanem poprvé veřejně představil složení kabinetu. Není v něm žádné překvapení. Jednotlivá jména najdete v našem článku.

Oct 11

S žádostí o schůzku s prezidentem Milošem Zemanem Petr Fiala...

denikn.cz

S žádostí o schůzku s prezidentem Milošem Zemanem Petr Fiala počká, až budou zprávy, že se jeho zdravotní stav zlepšil. Setkání považuje za důležité pro všechny další kroky. (ČTK)

Sep 22

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance občanských demokratů Pavla Blažka. Hlava státu tak pokračuje ve svém programu po propuštění z nemocnice. (Hrad)

Apr 20

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem Švejdarem. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Feb 12

Prezident Miloš Zeman jedná v Lánech s premiérem Andrejem Babišem.

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman jedná v Lánech s premiérem Andrejem Babišem.

Jan 16

V Lánech jedná poradní tým prezidenta Miloše Zemana s premiérem Andrejem Babišem...

denikn.cz

V Lánech jedná poradní tým prezidenta Miloše Zemana s premiérem Andrejem Babišem (ANO) a ministryní financí Alenou Schillerovou (za ANO). K tématům patří začlenění daňového balíčku do letošního státního rozpočtu. (ČT24)