English

Pondělního státního pohřbu britské královny Alžběty II. a předcházející recepce pořádané Karlem III....

Deník N / Česko

Pondělního státního pohřbu britské královny Alžběty II. a předcházející recepce pořádané Karlem III. se zúčastní premiér Petr Fiala s chotí, potvrdil úřad vlády. (ČTK)

More from Deník N / Česko

Dec 22

Britský král Karel III. zaslal Pavlovi vyjádření soustrasti s včerejšími událostmi v Praze....

Deník N

Britský král Karel III. zaslal Pavlovi vyjádření soustrasti s včerejšími událostmi v Praze. „Moje žena a já jsme byli šokováni a zarmouceni, když jsme se dozvěděli o včerejší tragické střelbě na Karlově univerzitě v Praze. Hluboce…

Dec 9

Účast na dnešním pohřbu Karla Schwarzenberga potvrdilo i několik hlav států,...

denikn.cz

Účast na dnešním pohřbu Karla Schwarzenberga potvrdilo i několik hlav států, včetně slovenské prezidentky Zuzany Čaputové. Pohřeb se státními poctami organizuje rodina bývalého ministra zahraničí, které v tom pomáhá Kancelář prezidenta…

Dec 1

Smuteční řeč na pohřbu Karla Schwarzenberga povede prezident Petr Pavel....

Deník N / Česko

Smuteční řeč na pohřbu Karla Schwarzenberga povede prezident Petr Pavel. Poslední rozloučení s bývalým ministrem zahraničí a senátorem se uskuteční příští sobotu na Pražském hradě. Schwarzenbergova rakev bude zahalena do schwarzenbergské…

Nov 30

Do katedrály sv. Víta bude při pohřbu Karla Schwarzenberga vstup jen...

Deník N / Česko

Do katedrály sv. Víta bude při pohřbu Karla Schwarzenberga vstup jen s pozvánkou, oznámilo Pražské arcibiskupství. Přenos liturgie bude v České televizi i na velkoplošné obrazovce poblíž katedrály. „Zúčastnit se tedy mohou jen ti, kterým…

Nov 29

Na pietní část pohřbu Karla Schwarzenberga naváže neformální událost s koncertem....

Deník N

Na pietní část pohřbu Karla Schwarzenberga naváže neformální událost s koncertem. Samotný pohřeb je plánovaný na 9. prosince v katedrále sv. Víta na Pražském hradě, koncert bude odpoledne v pražské Lucerně. Jeho název zní „Karel stále…

Oct 11

Král Karel III. udělí Řád britského impéria Otakaru Fojtovi, který působí...

Deník N

Král Karel III. udělí Řád britského impéria Otakaru Fojtovi, který působí jako vědecký atašé britského velvyslanectví v Praze. Informoval o tom velvyslanec v Česku Matt Field. Fojt řád dostane za dlouholetý přínos v oblasti vědy a inovací.

Sep 21

Britský král Karel III. navrhuje novou francouzsko-britskou dohodu o boji proti změně...

Deník N

Britský král Karel III. navrhuje novou francouzsko-britskou dohodu o boji proti změně klimatu. Král je i se svou manželkou na návštěvě Francie. (AFP)

May 7

Vrcholné okamžiky korunovace britského krále Karla III. sledoval v sobotu na kanálech...

Deník N

Vrcholné okamžiky korunovace britského krále Karla III. sledoval v sobotu na kanálech ČT24 a CNN Prima News dohromady skoro milion lidí. Vyplývá to z výsledků sledovanosti, které dnes televize zveřejnily v tiskových zprávách. V České…

May 6

Premiér Petr Fiala pogratuloval britskému králi Karlu III. ke korunovaci. „Rád...

Deník N

Premiér Petr Fiala pogratuloval britskému králi Karlu III. ke korunovaci. „Rád vzpomínám na naše setkání v Brně a Londýně. Když jsem byl v roce 2010 rektorem, udělil jsem mu Velkou zlatou medaili Masarykovy univerzity,“ napsal na Twitteru.

Apr 5

Korunovace britského krále Karla III. se za Česko zúčastní prezident Petr...

Deník N / Svět

Korunovace britského krále Karla III. se za Česko zúčastní prezident Petr Pavel s manželkou Evou. Do Londýna se netradičně vydá běžným leteckým spojem. (ČTK)

Mar 9

Britský král Karel III. v dopise pogratuloval Petru Pavlovi při příležitosti jeho...

Deník N

Britský král Karel III. v dopise pogratuloval Petru Pavlovi při příležitosti jeho dnešní inaugurace. Vzájemné vztahy podle něj mají velkou důležitost. (ČTK)

Sep 19

Český premiér Petr Fiala v Londýně na státním pohřbu britské královny...

Deník N / Česko

Český premiér Petr Fiala v Londýně na státním pohřbu britské královny Alžběty II. osobně vyjádřil účast jménem ČR novému králi Karlovi III.

Sep 16

Pondělního státního pohřbu britské královny Alžběty II. a předcházející recepce pořádané Karlem III....

Deník N / Česko

Pondělního státního pohřbu britské královny Alžběty II. a předcházející recepce pořádané Karlem III. se zúčastní premiér Petr Fiala s chotí, potvrdil úřad vlády. (ČTK)

Sep 10

Pokud ČR obdrží pozvání na pohřeb Alžběty II., pak se teprve...

Deník N

Pokud ČR obdrží pozvání na pohřeb Alžběty II., pak se teprve bude rozhodovat, kdo bude zemi reprezentovat, řekl ministr zahraničí Jan Lipavský. Účast se podle něj může týkat například pouze členských zemí Commonwealthu a spřízněných…

Sep 9

Na Hradě byly z rozhodnutí Zemana kvůli úmrtí královny Alžběty II. staženy...

Deník N / Česko

Na Hradě byly z rozhodnutí Zemana kvůli úmrtí královny Alžběty II. staženy české vlajky na půl žerdi. Zůstanou tak do posledního rozloučení.

Sep 9

Sněmovna uctila minulou ticha památku britské královny Alžběty II., která zemřela...

Deník N / Svět

Sněmovna uctila minulou ticha památku britské královny Alžběty II., která zemřela včera ve věku 96 let. (ČTK)

Sep 8

Britské velvyslanectví v Praze po úmrtí královny Alžběty II. spustilo vlajku na...

Deník N / Česko

Britské velvyslanectví v Praze po úmrtí královny Alžběty II. spustilo vlajku na půl žerdi. Před budovou se už objevily svíčky. (ČTK)

Sep 8

Na počest britské královny Alžběty II. bude dnes v noci svítit Petřínská...

Deník N / Svět

Na počest britské královny Alžběty II. bude dnes v noci svítit Petřínská rozhledna v britských barvách, oznámil na Twitteru primátor Prahy Zdeněk Hřib. Královna navštívila Prahu v roce 1996.

Sep 8

Pointa N: Británie i svět napjatě čekají na zprávy o zdravotním stavu Alžběty II....

Deník N

Pointa N: Británie i svět napjatě čekají na zprávy o zdravotním stavu Alžběty II. Místopředsedkyně Sněmovny Jana Mračková Vildumetzová pod tlakem oznámila rezignaci. A Babišův člověk podle BIS donášel prezidentovu poradci.

Apr 17

Britský velvyslanec v Česku Nick Archer se kvůli dnešnímu pohřbu...

denikn.cz

Britský velvyslanec v Česku Nick Archer se kvůli dnešnímu pohřbu prince Philipa k vyhoštění ruských diplomatů vyjádří zítra. „Spojené království má dnes oficiální smutek. Zítra budeme reagovat na odhalení o Vrběticích,“ uvedl na Twitteru.