English

Vítězné hnutí ANO se dnes v Olomouci dohodlo na dalším...

Deník N / Česko

Vítězné hnutí ANO se dnes v Olomouci dohodlo na dalším jednání o případné koaliční spolupráci s uskupením Spolu, které tvoří ODS, KDU-ČSL a TOP 09, koalicí ProOlomouc a Pirátů i hnutím spOLečně. (ČTK)

More from Deník N / Česko

Oct 27

Lídři koaličních stran ODS, KDU-ČSL a TOP 09 podepsali memorandum o společné kandidatuře ve...

Deník N / Česko

Lídři koaličních stran ODS, KDU-ČSL a TOP 09 podepsali memorandum o společné kandidatuře ve volbách do Evropského parlamentu.

Nov 2

V městské části Brno-střed se koalice ODS s TOP 09 a hnutím ANO rozšířila o KDU-ČSL...

Deník N / Česko

V městské části Brno-střed se koalice ODS s TOP 09 a hnutím ANO rozšířila o KDU-ČSL se STAN. Oznámil to starosta a lídr vítězné ODS s TOP 09 Vojtěch Mencl (ODS). Koalice má 30 mandátů z celkových 45. ODS s TOP 09 a ANO měla těsnou většinu…

Oct 17

V Brně vznikne koalice vítězné ODS s TOP 09, ANO, KDU-ČSL se STAN,...

Deník N

V Brně vznikne koalice vítězné ODS s TOP 09, ANO, KDU-ČSL se STAN, Pirátů a ČSSD. Všichni zástupci tak přijali nabídku primátorky a jedničky ODS s TOP 09 Markéty Vaňkové (ODS) na vznik široké koalice, kterou zveřejnila ve čtvrtek. Dnes si…

Oct 13

ODS s TOP 09 chce v Brně širokou koalici s ANO, KDU-ČSL se STAN, Piráty...

Deník N

ODS s TOP 09 chce v Brně širokou koalici s ANO, KDU-ČSL se STAN, Piráty i ČSSD. Primátorka Markéta Vaňková to odůvodnila těžkou dobou. V opozici bude SPD a Zelení a ŽTB. (ČTK)

Sep 30

V Kroměříži podepsali koaliční smlouvu ANO a KDU-ČSL, Zdravé Kroměřížsko, ČSSD, ODS...

Deník N

V Kroměříži podepsali koaliční smlouvu ANO a KDU-ČSL, Zdravé Kroměřížsko, ČSSD, ODS a OK občané Kroměříže. Starostou bude lídr ANO Tomáš Opatrný. (ČTK)

Sep 27

Na nové koalici v Prostějově se domluvilo vítězné ANO s ODS a hnutím...

Deník N

Na nové koalici v Prostějově se domluvilo vítězné ANO s ODS a hnutím PéVéčko. V 35členném zastupitelstvu města bude mít koalice 22 křesel. (ČT24)

Sep 25

Ve Vyškově pokračuje koalice ANO, ODS, KDU-ČSL, STAN s podporou...

Deník N

Ve Vyškově pokračuje koalice ANO, ODS, KDU-ČSL, STAN s podporou Volby pro město a Náš Vyškov. Novou starostkou se stane Karin Šulcová (ANO). (ČTK)

Sep 24

V Havířově asi bude pokračovat koalice ANO, ČSSD a Hnutí pro Havířov....

Deník N / Česko

V Havířově asi bude pokračovat koalice ANO, ČSSD a Hnutí pro Havířov. Dohoda má být podepsána v pondělí. Primátorem bude opět Josef Bělica (ANO). (ČTK)

May 5

Předsedové stran v koalici Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) se...

denikn.cz

Předsedové stran v koalici Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) se odmítli omluvit vicepremiérovi Janu Hamáčkovi za výroky související s kauzou Vrbětice. (ČTK)

Mar 28

Koalice ODS, TOP 09 a KDU-ČSL vyzvala premiéra Andreje Babiše (ANO) k odložení volby...

denikn.cz

Koalice ODS, TOP 09 a KDU-ČSL vyzvala premiéra Andreje Babiše (ANO) k odložení volby radních České televize. Sněmovna má v dubnu volit čtyři nové členy. Koalice SPOLU považuje výběr některých kandidátů za mimořádné ohrožení nezávislosti…

Dec 21

Znojmo nově povede koalice ČSSD, ODS, Pro Znojmo a KDU-ČSL. Oznámil...

denikn.cz

Znojmo nově povede koalice ČSSD, ODS, Pro Znojmo a KDU-ČSL. Oznámil to na Facebooku starosta a sociální demokrat Jan Grois, o jehož odvolání neúspěšně usilovali opoziční zastupitelé. Koaliční hnutí ANO se naopak přesune právě do opozice.

Dec 16

Koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09 chce mít koaliční smlouvu do konce ledna...

denikn.cz

Koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09 chce mít koaliční smlouvu do konce ledna a program do konce února. Jejím kandidátem na premiéra je šéf ODS Fiala. (ČTK)

Nov 11

Koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09 se shodla na rozvržení lídrů, kteří povedou...

denikn.cz

Koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09 se shodla na rozvržení lídrů, kteří povedou ve volbách 2021 kandidátky v krajích. ODS nominuje své jedničky v devíti krajích, lidovci tři a TOP 09 dvě. Šéf ODS Petr Fiala má kandidovat na jihu Moravy. (Novinky)

Nov 2

Koalice ODS a KDU-ČSL v Karlovarském kraji odmítly nabídku vstupu do koalice...

denikn.cz

Koalice ODS a KDU-ČSL v Karlovarském kraji odmítly nabídku vstupu do koalice složené z trojbloku STAN, Pirátů a VOK, hnutí Místní a SNK1. (ČTK)

Oct 16

Zástupci ODS, KDU-ČSL + TOP 09, ČSSD a hnutí Jihočeši podepsali koaliční...

denikn.cz

Zástupci ODS, KDU-ČSL + TOP 09, ČSSD a hnutí Jihočeši podepsali koaliční smlouvu. Z 55 míst v krajském zastupitelstvu disponují 29. Jihočeským hejtmanem bude Martin Kuba (ODS). Volby v kraji těsně vyhrálo hnutí ANO před ODS. Oba subjekty…

Oct 14

ODS, KDU-ČSL a TOP 09, ČSSD a hnutí Jihočeši podepíšou nejspíš koaliční smlouvu...

denikn.cz

ODS, KDU-ČSL a TOP 09, ČSSD a hnutí Jihočeši podepíšou nejspíš koaliční smlouvu v pátek nebo 19. října. Ustavující zastupitelstvo bude zřejmě online. (ČTK)

Oct 5

V jižních Čechách vznikne zřejmě koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09, ČSSD a Jihočeši...

denikn.cz

V jižních Čechách vznikne zřejmě koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09, ČSSD a Jihočeši 2012. Hejtmanem by se měl stát Martin Kuba z ODS, prvním náměstkem lídr lidovců František Talíř. V úterý pravděpodobně podepíšou politici memorandum o…

Oct 4

Podle europoslance Tomáše Zdechovského (KDU-ČSL) není koalice bez hnutí ANO...

denikn.cz

Podle europoslance Tomáše Zdechovského (KDU-ČSL) není koalice bez hnutí ANO spiknutí poražených, ale odpověď na nekompetentní vládnutí hnutí v krajích, reagoval na dřívější slova premiéra Babiše.

Oct 3

V koalici v Moravskoslezském kraji bude kromě ANO, ODS a KDU-ČSL zřejmě i ČSSD....

denikn.cz

V koalici v Moravskoslezském kraji bude kromě ANO, ODS a KDU-ČSL zřejmě i ČSSD. Hejtman Vondrák uvedl, že k jednání se tyto subjekty sejdou v neděli. (ČTK)

Oct 3

Předseda KDU-ČSL nebude zakazovat spolustraníkům koalice s vládním hnutím ANO, které...

denikn.cz

Předseda KDU-ČSL nebude zakazovat spolustraníkům koalice s vládním hnutím ANO, které je na celková procenta vítězem letošních krajských voleb. „Otázku koalice s ANO necháváme na krajích. Musí si říct, jestli by taková koalice byla k…