English

Leoš Mareš v šoku: Truchlící Margita na koncertě? Šoubyznys je prý vážně moc!

Stars24.cz

Velmi emotivním videem reagoval Leoš Mareš poté, co na jeho akci vystoupil v uplynulých dnech Štefan Margita, který se stále vyrovnává s odchodem milované manželky Hany Zagorové. Co se ale vůbec stalo?

More from Stars24.cz

Apr 16

Štefan Margita bez Hany Zagorové (†75): Bude ještě jezdit do Španělska?

stars24.cz

Už přes rok a půl se musí Štefan Margita obejít bez milované manželky Hany Zagorové. Zejména na začátku pro něj muselo být velmi těžké chodit na místa, kam dosud chodili společně. Jak je to ale dnes?

Nov 22

Štefan Margita poskytl další vzpomínku na Hanu Zagorovou (†75)

stars24.cz

Už více než rok se Štefan Margita vyrovnává se ztrátou milované manželky Hany Zagorové, neustále na ni ale myslí, což dokazuje téměř při kterémkoliv veřejném vystoupení. Zatím naposledy na legendu české populární hudby zavzpomínal v…

Aug 27

Štefan Margita poslal Hance Zagorové dojemný vzkaz!

Stars24.cz

Když před rokem zemřela Hana Zagorová, byla to rána pro celé Česko. Zřejmě nejhůře to ale nesl její manžel Štefan Margita, který jí poslal dojemný vzkaz.

Aug 23

Hana Zagorová (†75) opět rozzáří Lucernu: Její milovaný Štefan Margita ale nevystoupí. Proč?

Stars24.cz

V sobotu tomu bude přesně rok, co hudební svět opustila česká popová hvězda Hanička "Písnička" Zagorová. Ve své kariéře musela Lucernu dvakrát zrušit. A teď se chystají dva posmrtné koncerty. První na její počest se odehraje 19. prosince v…

Mar 9

Štefan Margita po smrti Zagorové: Konečně se k tomu odhodlal!

stars24.cz

Štefan Margita a Hana Zagorová tvořili československý pár, kromě rodných zemí si ale jejich srdce získala ještě jedna, kterou velmi často navštěvovali. Operní pěvec se do ní v těchto dnech vrátil poprvé od smrti milované ženy.

Jan 26

Štefan Margita: PRVNÍ SLOVA po koncertu věnovaném Haně Zagorové!

Stars24.cz

Štefan Margita stále ještě vstřebává emoce z úterního velkolepého koncertu v pražské O2 areně, který věnoval zesnulé manželce Haně Zagorové. O vystoupení už ale zvládl poprvé promluvit.

Jan 24

Štefan Margita dnes zavzpomíná na svou Hanu Zagorovou

Stars24.cz

Operní pěvec Štefan Margita dnes vystoupí v pražské O2 areně s programem věnovaným jeho zesnulé manželce, populární zpěvačce Haně Zagorové. Na vystoupení přizval řadu hostů.

Jan 12

Štefan Margita má co vysvětlovat? Kolegové Zagorové se nestačí divit!

stars24.cz

Štefan Margita v lednu uskuteční svůj velký koncert v O2 areně s podtitulem "Věnováno Hance", který tak mnozí vnímají jako poctu jeho zesnulé ženě Haně Zagorové. Po reakcích překvapených kolegů legendární zpěvačky musel operní pěvec vše…

Jan 2

Bez Hany Zagorové. Jak slavil Štefan Margita silvestra?

stars24.cz

Štefan Margita měl smutný rok 2022. Navzdory všemu, co se v uplynulých měsících stalo, přesto nestrávil jeho závěr sám. Kdo mu dělal společnost místo zesnulé manželky Hany Zagorové?

Oct 10

Štefan Margita: První operní představení po smrti Zagorové!

stars24.cz

Štefan Margita se stále vyrovnává s odchodem milované manželky Hany Zagorové. Nyní bez ní světově uznávaný operní pěvec poprvé vyrazil na představení do Spojených států amerických.

Sep 26

Štefan Margita poprvé od smrti Zagorové na pódiu: Zpíval pro Hanku!

Stars24.cz

I Štefan Margita musí jít v životě dál, ačkoliv se nepochybně stále vyrovnává s odchodem milované manželky Hany Zagorové. Právě pro ni zpíval, když se v uplynulých dnech vrátil na pódium.

Sep 13

Štefan Margita: Milovanou Hanku bude mít stále na očích!

Stars24.cz

Stále čerstvá je pro Štefana Margitu ztráta milované ženy, která zemřela koncem srpna. Po včerejšku je ale jasné, že slavnou zpěvačku Hanu Zagorovou bude mít stále na očích.

Sep 2

Štefan Margita potěšil fanoušky: Nikdy nezveřejněné fotky Hany Zagorové!

Stars24.cz

Nejtěžší chvíle svého života má za sebou Štefan Margita, který se musel smířit s odchodem své manželky Hany Zagorové. Velkou oporou mu jsou kromě nejbližších a přátel také fanoušci. Proto se je dnes rozhodl něčím potěšit.

Aug 26

Zdrcený Štefan Margita: První slova po úmrtí Hany Zagorové (†75)!

Stars24.cz

Zpěvák Štefan Margita nese úmrtí zpěvačky a své ženy Hany Zagorové velmi těžce. Prakticky není schopen slova.

Jun 7

Hana Zagorová a Štefan Margita: Co bude s oslavami výročí svatby?

Stars24.cz

Hana Zagorová a Štefan Margita měli včera oslavit kulaté výročí stavby, ale okolnosti jim nebyly nakloněny. Není ale pochyb o tom, že si vstup do fungujícího manželství nakonec připomenou.

Jun 5

Štefan Margita napsal Haničce Zagorové dojemný vzkaz!

stars24.cz

Zpěvačka Hana Zagorová tráví poslední dny v nemocnici, rozhodně se ale nemusí bát, že by na ní její manžel Štefan Margita zapomněl. Nejen, že kvůli ní překopal svůj pracovní program, ale teď jí i veřejně vyznal lásku.

Jun 4

Hana Zagorová v nemocnici! Štefan Margita prozradil, co se u nich doma děje!

Stars24.cz

Zpěvačka Hana Zagorová byla před několika dny hospitalizována v nemocnici. Štefan Margita, který kvůli zdravotnímu stavu své ženy podobně jako ona ruší svůj program, nyní prozradil, co se děje.

Jan 9

Jak je na tom Hana Zagorová? Štefan Margita promluvil!

Stars24.cz

Hana Zagorová a Štefan Margita tvoří naprosto nerozlučnou dvojici, letos uplyne 30 let od jejich svatby. Plány jim ale kazí zdravotní potíže populární zpěvačky. Jak se jí momentálně daří?

Nov 10

Hana Zagorová už pracuje? Štefan Margita prozradil více!

Stars24.cz

Haně Zagorové byl před časem doporučen klidový režim, protože se stále potýká s následky koronavirové nákazy. Nyní se ale zdá, že se konečně dostává znovu do formy. Podrobnosti prozradil Štefan Margita.

Oct 10

Jak je na tom Hana Zagorová? Jako vyměněná, raduje se Štefan Margita!

Stars24.cz

Bedlivě sledovaný zdravotní stav slavné zpěvačky Hany Zagorové pochopitelně nejvíce zajímá právě Štefana Margitu. A ten se nechal slyšet, že je jako vyměněná! Údajně se totiž vrátila právě ta stará Hana Zagorová, kterou máme všichni rádi!