English

Fanoušci Slovácka nebudou moci přijít na říjnové utkání v Nice. Důvodem...

Deník N

Fanoušci Slovácka nebudou moci přijít na říjnové utkání v Nice. Důvodem je disciplinární trest od UEFA, která francouzskému klubu uzavřela stadion za chování fanoušků v domácím utkání s 1.FC Köln. „Obrací se na nás fanoušci s prosbou, že…

More from Deník N

Mar 7

Fotbalisté Plzně v prvním zápase osmifinále Konferenční ligy remizovali 0:0 na hřišti...

Deník N

Fotbalisté Plzně v prvním zápase osmifinále Konferenční ligy remizovali 0:0 na hřišti Servette Ženeva. Po šesti výhrách ve skupině poprvé nezvítězili, včetně předkol však neprohráli potřinácté za sebou. Odveta se hraje za týden v Plzni.

Oct 5

Fotbalisté Plzně vyhráli i druhý skupinový zápas Evropské konferenční ligy. Západočeši...

Deník N

Fotbalisté Plzně vyhráli i druhý skupinový zápas Evropské konferenční ligy. Západočeši vyhráli na hřišti kazašské Astany 2:1, o jejich góly se postarali Chorý a Kalvach. V příštím zápase jede Plzeň do Záhřebu. (livesport)

Nov 3

Fotbalisté Slavie do jarní vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy nepostoupili....

Deník N

Fotbalisté Slavie do jarní vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy nepostoupili. V závěrečném šestém utkání skupinové fáze doma jen remizovali se Sivassporem 1:1 a v tabulce obsadili nepostupové třetí místo. (České noviny)

Oct 28

Fotbalisté Slovácka prohráli svůj pátý zápas ve skupině Konferenční ligy...

Deník N

Fotbalisté Slovácka prohráli svůj pátý zápas ve skupině Konferenční ligy s Kolínem nad Rýnem 0:1. Jediný gól zápasu dal z penalty Duda.

Oct 27

Fotbalisté Slavie zvítězili v předposledním z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie zvítězili v předposledním z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy na hřišti kosovského Ballkani 1:0. Stále tak mají naději na postup. Zápas na národním stadionu v Prištině rozhodl v 75. minutě hlavičkou Ondřej…

Oct 13

Fotbalisté Slovácka zvítězili v zápase Evropské konferenční ligy v Nice...

Deník N

Fotbalisté Slovácka zvítězili v zápase Evropské konferenční ligy v Nice 2:1. Hosté si připsali historicky první vítězství v základní skupině evropské soutěže, góly Slovácka dali Tomič a Reinberk.

Oct 7

Fotbalisté Slavie ve třetím z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy...

Deník N

Fotbalisté Slavie ve třetím z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy nečekaně doma prohráli s Kluží 0:1 a zkomplikovali si boj o postup. Slovácko zase podlehlo Nice 0:1. (České noviny)

Sep 8

Fotbalisté Slovácka remizovali v prvním skupinovém zápase Konferenční ligy s Partizanem Bělehrad...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka remizovali v prvním skupinovém zápase Konferenční ligy s Partizanem Bělehrad 3:3. Góly domácích dávali Kozák a dva Kalabiška. Pro tým z Uherského Hradiště šlo o historicky první zapas ve skupině evropských pohárů.

Aug 31

Fotbalisté Plzně zdolali Slovácko 3:0 a vyhoupli se do čela Fortuna ligy....

Deník N

Fotbalisté Plzně zdolali Slovácko 3:0 a vyhoupli se do čela Fortuna ligy. Hned v první minutě si asistenci na gól Kopice připsal Adam Vlkanova, jehož příchod oznámila Viktoria dnes. Zbrojovka Brno vyhrála v Ostravě 2:1, stejným výsledkem…

Aug 25

Fotbalisté Slovácka postoupili do základní skupiny Konferenční ligy. Moravský klub...

Deník N

Fotbalisté Slovácka postoupili do základní skupiny Konferenční ligy. Moravský klub tak poprvé ve své historii postoupil do základní skupiny evropské soutěže. Slovácko vyhrálo i druhý zápas play-off, zvítězilo 1:0 na hřišti AIK Stockholm.

Aug 18

Fotbalisté Slovácka vyhráli v posledním předkole Konferenční ligy 3:0 nad AIK Stockholm...

Deník N

Fotbalisté Slovácka vyhráli v posledním předkole Konferenční ligy 3:0 nad AIK Stockholm a jsou blízko postupu. Pražská Slavia prohrála 1:2 na hřišti polského Rakówa.

Aug 11

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané...

Deník N

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané remizovali v Aténách s Panathinaikosem 1:1, v součtu obou zápasů zvítězili 3:1. Gól Slavie dal v nastavení Jurečka.

Aug 2

Fotbalisté Slavie se v případě postupu do play-off Evropské konferenční ligy...

Deník N

Fotbalisté Slavie se v případě postupu do play-off Evropské konferenční ligy utkají s Trnavou nebo Čenstochovou. Slovácko by se ve stejné fázi soutěže mohlo střetnout s AIK Stockholm nebo s FK Škendija.

Jul 28

Fotbalisté Sparty vypadli ve druhém předkole Evropské konferenční ligy. V...

Deník N

Fotbalisté Sparty vypadli ve druhém předkole Evropské konferenční ligy. V odvetě ve Stavangeru prohráli 1:2 po zkratu v závěru. Dál postupuje Slavie, která si doma poradila se St Joseph’s 7:0.

May 5

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo...

Deník N

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo Feyenoordu Rotterdam. Italský tým zdolal Leicester 1:0 po předchozí semifinálové remíze 1:1, Feyenoordu k postupu do prvního evropského finále po 20 letech stačila…

Apr 14

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě...

Deník N

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě prohráli s Feyenoordem Rotterdam 1:3. V celkovém součtu Pražané prohráli 4:6.

Mar 18

Fotbalisté Slavie včera večer prošli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy....

denikn.cz

Fotbalisté Slavie včera večer prošli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. LASK Linz sice i díky dvěma vyloučeným slávistům zvítězil 4:3, sešívaným ale k postupu stačila předchozí výhra 4:1. Čtvrtfinálového soupeře se dozví z dnešního…

Feb 25

Fotbalisté Slavie postoupili do osmifinále Evropské konferenční ligy. Stejně jako...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie postoupili do osmifinále Evropské konferenční ligy. Stejně jako před týdnem v Istanbulu zdolali Fenerbahce 3:2, dvěma góly k výhře pomohl Nigerijec Sor. Slavia zůstává jediným českým zástupcem v pohárové Evropě.

Dec 9

Fotbalisté Slavie v závěrečném utkání skupiny Evropské konferenční ligy remizovali v Berlíně...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie v závěrečném utkání skupiny Evropské konferenční ligy remizovali v Berlíně s Unionem 1:1. Pražský klub v přímém souboji o postup udržel druhé místo v tabulce a zahraje si jarní vyřazovací část. (České noviny)

Jul 29

Fotbalisté Slovácka vypadli v předkole Konferenční ligy. V penaltovém rozstřelu...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka vypadli v předkole Konferenční ligy. V penaltovém rozstřelu selhali a dál postupuje bulharský Plovdiv. Do dalšího kola kvalifikace dnes naopak postoupili hráči Plzně, kteří porazili běloruský Brest 2:1.