English

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj chce, aby země skupiny G7 Ukrajině poskytly...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj chce, aby země skupiny G7 Ukrajině poskytly zbraně pro protivzdušnou obranu. Navrhl, aby na hranici s Běloruskem přijela mezinárodní mise. (ČTK)

More from Deník N / Svět

Jun 27

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přicestoval do Bruselu, kde bude jednat...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přicestoval do Bruselu, kde bude jednat s unijními prezidenty a premiéry a podepíše bezpečnostní dohodu s EU. (ČTK)

Jun 15

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil do lázeňského resortu Burgenstock ve...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil do lázeňského resortu Burgenstock ve Švýcarsku, kde dnes společně se švýcarskou prezidentkou Violou Amherd zahájí mírový summit. Na místo dorazili zástupci 92 zemí a organizací. Původně…

Jun 2

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se zúčastní nadcházejícího summitu G7, řekla...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se zúčastní nadcházejícího summitu G7, řekla podle italské tiskové agentury ANSA italská premiérka Giorgia Meloni. Podle ní se kromě vedoucích představitelů skupiny sedmi se summitu zúčastní nejméně…

Feb 24

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes vyzval země ze skupiny G7 (USA,...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes vyzval země ze skupiny G7 (USA, Kanada, Británie, Francie, Německo, Itálie a Japonsko) k další podpoře Ukrajiny. Spoléháme na vás, řekl na virtuálním summitu, který k druhému výročí začátku…

Dec 12

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil do Bílého domu, kde bude...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil do Bílého domu, kde bude s americkým prezidentem Joem Bidenem diskutovat o americké pomoci Ukrajině. (AFP) Více píšeme zde.

Oct 11

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bude dnes nečekaně v Bruselu, kde jednají...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bude dnes nečekaně v Bruselu, kde jednají ministři obrany NATO. Tématem jednání budou i dodávky stíhaček F-16. (Le Soir)

Sep 21

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil se svou ženou Olenou do...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil se svou ženou Olenou do Bílého domu. Přivítal je americký prezdient Joe Biden s manželkou Jill. (BBC)

Aug 21

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přiletěl do Athén, kde jedná s...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přiletěl do Athén, kde jedná s premiérem Mitsotakisem. Povečeří s představiteli EU a zemí západního Balkánu. (Independent)

Aug 20

Ukrajinský prezident Zelenskyj dorazil do Nizozemska, kde bude jednat s premiérem...

Deník N

Ukrajinský prezident Zelenskyj dorazil do Nizozemska, kde bude jednat s premiérem Ruttem. Spojené státy před několika dny odsouhlasily, že Nizozemsko a Dánsko mohou Ukrajině poskytnout letouny F-16. (Guardian)

May 21

Aktualizace: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na summitu G7 podle médií nepřímo...

Deník N / Svět

Aktualizace: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na summitu G7 podle médií nepřímo potvrdil ruské obsazení Bachmutu, jeho kancelář tvrzení později vyvrátila. Zelenskyj zdůraznil, že město je zničené a dnes už je jen v srdcích…

May 20

Ukrajinský prezident Zelenskyj dorazil na summit G7 v japonském městě Hirošima. Státy...

Deník N

Ukrajinský prezident Zelenskyj dorazil na summit G7 v japonském městě Hirošima. Státy na summitu hledají společnou řeč v řadě globálních otázek, včetně toho, jak čelit rostoucí vojenské a ekonomické asertivitě Pekingu a ruské válce v…

May 13

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj právě dorazil do Vatikánu na setkání...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj právě dorazil do Vatikánu na setkání s papežem. (AFP)

May 3

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přicestoval do Finska, bude jednat se...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přicestoval do Finska, bude jednat se svým finským protějškem Niinistöem a premiéry dalších severských zemí. Zelenskyj svoji cestu médiím neavizoval předem.

Apr 5

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil do Polska, uvedl šéf polské...

denikn.cz

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil do Polska, uvedl šéf polské prezidentské kanceláře pro mezinárodní politiku Marcin Przydacz. Zelenskyj je na cestě do Varšavy, kde má v 11.00 jednat s prezidentem Andrzejem Dudou. (PAP)

Feb 9

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil na mimořádný summit Evropské rady....

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dorazil na mimořádný summit Evropské rady. Ta své jednání podle premiéra Petra Fialy zaměří na situaci na Ukrajině, ekonomiku a migraci.

Dec 12

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj požádal lídry zemí G7, aby pomohli...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj požádal lídry zemí G7, aby pomohli jeho zemi získat další dvě miliardy kubických metrů zemního plynu. Obrátil se také na Rusko a vyzval ho, aby z Ukrajiny stáhlo vojáky. Jako vhodný termín navrhl…

Oct 11

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj chce, aby země skupiny G7 Ukrajině poskytly...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj chce, aby země skupiny G7 Ukrajině poskytly zbraně pro protivzdušnou obranu. Navrhl, aby na hranici s Běloruskem přijela mezinárodní mise. (ČTK)

Jun 16

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se zúčastní summitu zemí G7, řekl...

Deník N

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se zúčastní summitu zemí G7, řekl německý kancléř Olaf Scholz při návštěvě Ukrajiny. (AFP)

May 7

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se zúčastní virtuálního summitu zemí G7....

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se zúčastní virtuálního summitu zemí G7. Ten se koná v neděli, tedy den před ruským Dnem vítězství, kdy Vladimir Putin hodlá slavit údajný „triumf na Ukrajině“. Oznámil to Bílý dům. Summit povede…

Mar 20

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj řekl, že je připravený jednat s ruským...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj řekl, že je připravený jednat s ruským protějškem Vladimirem Putinem. Varoval, že pokud pokusy o vyjednávání selžou, může to znamenat „třetí světovou válku“. (CNN)