English

Bůh je trans a Miloš Zeman je žena: MFDF Jihlava uvádí film Lidi o nebinární identitě a českých trans lidech

denikn.cz

Režisérx Kateř Tureček tento týden na jihlavském mezinárodním festivalu dokumentárních filmů představuje svůj absolventský film Lidi. Vypráví v něm o vlastní zkušenosti s přijetím nebinární trans identity.

More from denikn.cz

Feb 21

Prezident Miloš Zeman podle Seznam Zpráv dostal pozvánku na zítřejší...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman podle Seznam Zpráv dostal pozvánku na zítřejší summit hlav států východoevropských zemí s Joem Bidenem ve Varšavě. O zastupování České republiky ale požádal premiéra Petra Fialu. Podle mluvčího Jiřího Ovčáčka je…

Oct 6

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským prezidentem Aleksandarem Vučićem. Informoval o tom mluvčí Hradu.

Oct 6

Prezident Miloš Zeman 28. října podle serveru Seznam Zprávy ocení in...

Deník N

Prezident Miloš Zeman 28. října podle serveru Seznam Zprávy ocení in memoriam odbojáře Josefa Mašína. Řekla to jeho dcera Zdena Mašínová, která ale vyznamenání odmítá z rukou prezidenta převzít. Dalším vyznamenaným má být podle dvou zdrojů…

Jul 11

Na Hrad dorazil izraelský prezident Herzog, setkáním s prezidentem Milošem Zemanem...

Deník N / Česko

Na Hrad dorazil izraelský prezident Herzog, setkáním s prezidentem Milošem Zemanem zahajuje oficiální část návštěvy Česka. Setká se i s premiérem Petrem Fialou, šéfem Senátu Milošem Vystrčilem a předsedkyní Sněmovny Markétou Pekarovou…

Jun 7

Prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje na Pražském hradě nové...

Deník N

Prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje na Pražském hradě nové členy bankovní rady České národní banky. Na konci června končí mandát třem jejím členům, kteří doposud hlasovali pro zvyšování úrokových sazeb. (ČT24)

May 27

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Setkání se účastnila i první dáma Ivana Zemanová a partner Čaputové Juraj Rizman.

May 8

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne vítězství jmenoval 19 generálů z řad armády, policie, hasičů, Vězeňské služby a tajných služeb. Do hodnosti generálporučíka povýšil ředitele Vojenského zpravodajství Jana…

May 5

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým...

Deník N

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým předchůdcem ve funkci Václavem Klausem starším.

Nov 30

Za prezidentem Milošem Zemanem dnes míří možný budoucí ministr pro...

denikn.cz

Za prezidentem Milošem Zemanem dnes míří možný budoucí ministr pro evropské záležitosti Mikuláš Bek. Nový kabinet by podle něj měl upřít úsilí na vztahy s klíčovými partnery. Kromě přímých sousedů je to třeba Francie, říká Bek v rozhovoru…

Nov 29

Prezident Miloš Zeman bude jednat se dvěma kandidáty na ministry...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman bude jednat se dvěma kandidáty na ministry denně, v pondělí a v pátek bude přijímat po jednom uchazeči, píše ČTK. Schůzky s prezidentem dnes zahájí předseda Pirátské strany Ivan Bartoš.

Aug 10

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka a poté i ministra zemědělství Miroslava Tomana. Na Twitteru o tom bez dalších podrobností informoval mluvčí Jiří Ovčáček.

Jun 1

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem ČSSD Janem Hamáčkem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

May 16

Prezident Miloš Zeman kritizoval server Seznam zprávy a novináře Janka...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman kritizoval server Seznam zprávy a novináře Janka Kroupu kvůli kauze údajné velezrady vicepremiéra Jana Hamáčka. „Seznam je odpadkový koš české žurnalistiky. Pracují v něm v novináři uvolnění ze svých předchozích…

Apr 21

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval Jakuba Kulhánka ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval Jakuba Kulhánka ministrem zahraničí. Kulhánek tak přebírá vedení úřadu po vicepremiéru Janu Hamáčkovi. Více o novém šéfovi diplomacie jsme psali zde. Prezident Zeman ocenil Kulhánkovy…

Apr 20

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem Švejdarem. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Feb 17

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel se šéfem SPD...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel se šéfem SPD Tomiem Okamurou. Jednat mají o současné politické situaci. Informoval o tom mluvčí prezidenta.

Dec 2

Prezident Miloš Zeman se za týden na Hradě setká s polským...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se za týden na Hradě setká s polským prezidentem Andrzejem Dudou. Jednat budou o unijních tématech a visegrádské spolupráci. (Hrad)

Nov 25

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem obrany Lubomírem Metnarem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Nov 25

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě policejního prezidenta Jana...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě policejního prezidenta Jana Švejdara. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

May 26

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem Úřadu pro zahraniční styky a informace Markem Šimandlem. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to dnes bez podrobností uvedl na Twitteru. Na schůzce se Šimandlem se Zeman dohodl…