English

Na Babišovo rozhodnutí ucházet se o Hrad reagovali již oznámení protikandidáti....

Deník N / Česko

Na Babišovo rozhodnutí ucházet se o Hrad reagovali již oznámení protikandidáti. Petr Pavel oznámil, že vnímá jeho kandidaturu jako hrozbu pro Českou republiku. Danuše Nerudová napsala, že „zatímco pánové protikandidáti budou v kampani…

More from Deník N / Česko

Jan 27

Neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová odvolila. Podporuje Petra Pavla,...

Deník N / Česko

Neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová odvolila. Podporuje Petra Pavla, předpokládá jeho výhru v poměru 55 procent proti 45 procentům Andreje Babiše. (ČTK)

Jan 25

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě....

denikn.cz

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě. Od 9.00 budou diskutovat na serveru Novinky.cz. Hodinovou diskusi moderují Eva Mikulecká a Vladimír Kořen.

Jan 19

Petra Pavla přijeli do Ostravy podpořit i neúspěšní kandidáti Danuše Nerudová...

Deník N / Česko

Petra Pavla přijeli do Ostravy podpořit i neúspěšní kandidáti Danuše Nerudová a Pavel Fischer. „Máme jeden společný cíl: nenechat zvítězit lhaní a šíření strachu. Věřím, že to takto dotáhneme,“ prohlásil Pavel. Nenechte se zastrašit a…

Jan 19

Andrej Babiš by se podle Petra Pavla měl omluvit za...

Deník N

Andrej Babiš by se podle Petra Pavla měl omluvit za svůj billboard, protože jím uráží vojáky i armádu. Řekl to v debatě na Blesku. Babiš dále řekl, že o údajných SMS zprávách, které jménem Petra Pavla vyzývají k mobilizaci, neví.

Jan 17

Danuše Nerudová bude Petra Pavla podporovat nejen verbálními vyjádřeními, ale...

Deník N

Danuše Nerudová bude Petra Pavla podporovat nejen verbálními vyjádřeními, ale i sdílením reklamních ploch a společným vystupováním. Spolupracovat budou týmy a dobrovolníci obou kandidátů, upřesnil na společné tiskové konferenci Pavel.…

Jan 17

V kulturním centru v pražských Radlicích se sešli Petr Pavel a Danuše Nerudová....

Deník N / Česko

V kulturním centru v pražských Radlicích se sešli Petr Pavel a Danuše Nerudová. Očekává se, že přiblíží detaily chystané spolupráce v druhém kole prezidentských voleb. „Vážím si toho, že verbální podporu dokážeme přetavit do konkrétní…

Jan 15

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš...

Deník N

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš přirovnává k Vladimiru Putinovi? „Nemám potřebu vyvracet každý zjevný nesmysl. A tohle je zjevný nesmysl,“ vysvětluje ve velkém rozhovoru pro Deník N.

Jan 15

Prezident Miloš Zeman řekl: „Danuše Nerudová prohlásila, že Andrej Babiš...

Deník N

Prezident Miloš Zeman řekl: „Danuše Nerudová prohlásila, že Andrej Babiš je peklo, tedy že Petr Pavel je implicitně ráj, to znamená, že oba jsou očistec.“ (Blesk)

Jan 14

Andrej Babiš podle Petra Pavla už začal s kampaní. „Nenechme se...

Deník N

Andrej Babiš podle Petra Pavla už začal s kampaní. „Nenechme se odradit a za dva týdny ho porazíme znovu,“ napsal na Twitteru.

Jan 14

Danuše Nerudová potvrdila, že ve druhém kole podpoří Petra Pavla....

denikn.cz

Danuše Nerudová potvrdila, že ve druhém kole podpoří Petra Pavla. „Řekla jsem, že Petra Pavla do druhého kola podpořím. A to platí,“ napsala. „Čekají ho nesmírně náročné dva týdny. Já i můj tým jsme ochotni mu pomoci,“ dodala na Twitteru.…

Jan 14

Za zhruba 15 minut přijede Danuše Nerudová do štábu Petra Pavla,...

denikn.cz

Za zhruba 15 minut přijede Danuše Nerudová do štábu Petra Pavla, poté spolu budou oba kandidáti vést jednání o možné podpoře, sdělila Markéta Řeháková z Pavlova týmu.

Jan 14

Danuše Nerudová zatím výslovně nepodpořila Petra Pavla pro druhé kolo....

denikn.cz

Danuše Nerudová zatím výslovně nepodpořila Petra Pavla pro druhé kolo. Pouze na brífinku sdělila, že se s ním dnes setká. Andreje Babiše označila za „velké zlo, které musíme společně porazit“.

Jan 14

V Kuřimi, kde bydlí Danuše Nerudová, vyhrál prezidentské volby Petr Pavel....

denikn.cz

V Kuřimi, kde bydlí Danuše Nerudová, vyhrál prezidentské volby Petr Pavel. Získal 36,36 procenta, Nerudová skončila třetí s 20,60 procenta. (ČTK)

Jan 9

Danuše Nerudová se ohradila proti slovům Petra Pavla, že by...

denikn.cz

Danuše Nerudová se ohradila proti slovům Petra Pavla, že by v případě zvolení prezidentem využil její účetnické expertízy. „Pan Pavel by si mě na Hrad vzal jako účetní. Na podobné ponižování od mužů jsou u nás ženy bohužel zvyklé,“ napsala…

Jan 8

Nyní odpovídají Danuše Nerudová a Petr Pavel na dotaz, jakou největší...

denikn.cz

Nyní odpovídají Danuše Nerudová a Petr Pavel na dotaz, jakou největší podpásovku od svých soupeřů dostali. „Poslední tři týdny jsou ukázkou toho, že se zpochybňuje naprosto vše. Moje působení na univerzitě a zpochybňuje se i moje profesní…

Jan 8

Marek Hilšer se zastal Petra Pavla a Danuše Nerudové před...

Deník N / Česko

Marek Hilšer se zastal Petra Pavla a Danuše Nerudové před útoky Karla Diviše. „Prezident by měl být gentleman,“ řekl.

Jan 5

Pointa N: Zatímco Danuše Nerudová a Petr Pavel odpovídali na otázky v poklidné...

Deník N

Pointa N: Zatímco Danuše Nerudová a Petr Pavel odpovídali na otázky v poklidné debatě Deníku, Andrej Babiš jako obžalovaný v kauze Čapí hnízdo trávil den u soudu.

Dec 18

Výroky Petra Pavla na adresu Danuše Nerudové mohou být snahou...

Deník N

Výroky Petra Pavla na adresu Danuše Nerudové mohou být snahou vymezit se vůči ostatním kandidátům, stejně tak ale může jít o vcelku riskantní krok či nepovedenou komunikaci. Myslí si to Deníkem N oslovení politologové.

Dec 15

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš...

Deník N

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš pojede na maďarsko-srbskou hranici, kde se setká s maďarskou prezidentskou a srbským premiérem. Pavel tam chce zase upozornit na nebezpečí populismu. „Zatímco…

Dec 8

Babiš je z kandidátů nejvíce v médiích i na sociálních sítích, Nerudová předstihla Pavla

Deník N / Česko

Největší prostor ze všech prezidentských kandidátů média v listopadu věnovala Andreji Babišovi. Šéf ANO opanoval i sociální sítě. O druhé místo se přetahují Danuše Nerudová a Petr Pavel. Vyplývá to z dat projektu Mediální obraz.