English

Hrůza v Brodu: Nikdo nemohl přežívat déle než několik minut, prokazují pitvy

Praha - Dozorující státní zástupce Roman Kafka dnes v České televizi uvedl, že osm obětí vraha z Brodu nemělo šanci přežít. Dokládají to prý výsledky pitev. Policie stále odmítá kritiku, že zasáhla příliš pozdě.

More from eurozpravy.cz

Mar 7

Franz Kafka přežil španělskou chřipku. Jaký měl průběh?

Když na podzim roku 1918 zasáhla Prahu španělská chřipka, nakazil se jí také spisovatel Franz Kafka. I přesto, že trpěl i jinými zdravotními problémy, zákeřné chorobě nepodlehl. Díky dochované korespondenci víme, jaký měl Kafka průběh…

Oct 11

S mobilem na toaletu? Lékaři bijí na poplach, okamžitě přestaňte

Podle nedávných průzkumů tráví více než polovina lidí čas na toaletě s mobilním telefonem v ruce. Jak ale varují odborníci, neuvěřitelně si tím ničí zdraví.

May 16

Trávil francouzský lékař pacienty? Na svědomí může mít desítky obětí

Renomovaný anesteziolog z východofrancouzského Besançonu, který je podezřelý z úmyslného otrávení sedmi pacientů, z nichž dva zemřeli, může mít podle vyšetřovatelů na svědomí desítky dalších obětí.

Jan 17

Dítě i lékař. Oběti nepokojů v Súdánu

Při protivládních protestech v Súdánu byli dnes zabiti dva lidé, lékař a dítě. Informovala o tom podle agentury Reuters lékařská organizace napojená na opozici. Protesty se konaly v šesti městech africké země, ve které se lidé od prosince…

Dec 26

Okusujete si nehty? Podle lékařů byste měli okamžitě přestat, škodíte si víc než tušíte

Kousání nehtů je zlozvyk, o kterém slyšel snad každý a velké procento lidí jím dokonce přímo trpí. Nejde ale jen o vlastnost, která je společensky nepříjemná, může vás také vážně ohrozit po zdravotní stránce.

Oct 30

Varovné příznaky: Trápí vás tyto potíže? Pak byste měli jít okamžitě k lékaři

Každý z nás nejspíš ví, že když začne vykašlávat krev, je nejvyšší čas všeho nechat a běžet k doktorovi. Může to totiž být rakovina. Tu ale mohou signalizovat i příznaky, které si s ní mnohdy nespojujeme.

Apr 11

Bolí vás intimní partie? Okamžitě jděte k doktorovi, dokud je čas, radí lékaři

Bolestivý pohlavní styk zažila během života přibližně pětina všech žen. Pro některé ale jde o trápení na dlouhé období, ne-li na celý život. Důvodů je přitom několik, některé se dají vyléčit okamžitě, u jiných ale hrozí velké riziko. A čím…

Sep 28

Pokus o vraždu na kladenské pumpě: Oběť musela okamžitě do nemocnice

Kladna - U benzinky v Kladně jeden muž zaútočil nožem na druhého a způsobil mu vážná zranění. Policie případ, který se stal v noci na dnešek, vyšetřuje jako pokus o vraždu.

Sep 27

Oběti zvráceného lékaře v Británii dostanou tučné odškodnění

Londýn - Oběti britského lékaře Iana Patersona budou odškodněny částkou ve výši 37 milionů liber (1,1 miliardy korun). Paterson svým pacientům a pacientkám, které ošetřoval na soukromé klinice v letech 1997 až 2011, tvrdil, že jim hrozí…

Mar 23

První obětí z Bruselu byla matka dvojčátek. Děti zázrakem přežily

Brusel - Policistům se podařilo identifikovat první oběť teroristických útoků z Bruselu. Je jí sedmatřicetiletá Adelma Tapia Ruizová, po které zůstaly dvě malé holčičky. Ty se zachránily jen šťastnou náhodou.

Apr 23

Vrah z Brodu vystřelil na oběti nejméně 44 ran. A motiv?

domaci.eurozpravy.cz

Praha - V uherskobrodské restauraci Družba padlo při únorové tragické střelbě nejméně 44 výstřelů. Pachatel mohl disponovat maximálně 63 náboji, uvedla dnes v tiskové zprávě policie. Třiašedesátiletý muž tehdy usmrtil sedm mužů a jednu…

Mar 5

Česko uctilo památku obětí z Brodu: Cizinci nechápali, Ostrava se divila

Uherský Brod - Českem se dnes v poledne rozezněly sirény a zvony na památku obětí útoku v Uherském Brodě. V tamní restauraci minulý týden třiašedesátiletý muž zastřelil osm lidí a pak sebe. O symbolické připomínce tragické události…

Mar 4

V Česku se rozezní sirény a zvony za osm obětí střelby v Brodě

Praha - Vláda dnes na svém jednání rozhodla o formě uctění památky osmi obětí, které si vyžádal útok v Uherském Brodu z minulého týdne. Ve čtvrtek 5. března 2015 se na celém území České republiky ve 12.00 po dobu dvou minut a dvaceti…

Mar 3

Lidé se dnes modlili za oběti tragédie v Brodě

U. Brod - Společnou modlitbou si dnes večer lidé připomněli oběti tragédie v Uherském Brodě a pozůstalé. Třiašedesátiletý muž před týdnem v místní restauraci zastřelil osm lidí a poté i sebe.

Mar 3

Středeční zkouška sirén se ruší, rozezní se ve čtvrtek za oběti z Brodu

Praha - Ve čtvrtek se po celém Česku pravděpodobně rozezní sirény na památku osmi obětí střelby v Uherském Brodě. Pravidelná středeční zkouška sirén se tak ruší.

Mar 2

Lidé se loučili s první z obětí střelby v Brodě: Měla ráda život, vzpomínal spolužák

Uherský Brod - Příbuzní se dnes v Uherském Brodě rozloučili se ženou, která je jednou z osmi obětí střelby v restauraci Družba. Servírku (†43) přišla vyprovodit na poslední cestu i řada obyvatel Uherského Brodu.

Feb 27

Zeman se v Brodě poklonil památce obětí střelby

domaci.eurozpravy.cz

U. Brod - Prezident Miloš Zeman se dnes večer krátce zastavil v Uherském Brodě. Poklonil se zde památce obětí úterní tragédie, při které střelec zabil osm lidí a následně sebe.

Feb 27

Tragédie v Brodu: Pitvy hotovy, mohou se konat pohřby obětí i střelce

domaci.eurozpravy.cz

Uherský Brod - Policie již má předběžné výsledky pitvy u několika obětí úterní střelby v Uherském Brodě, státní zastupitelství vyjádřilo souhlas s pohřby všech zastřelených. Rodina střelce vyjádřila pozůstalým soustrast.

Feb 27

Masakr v Uherském Brodu OBRAZEM. Osm obětí, lidé truchlí

domaci.eurozpravy.cz

Uherský Brod - Dvoučlenná hlídka policistů, která byla jako první v kontaktu se střelcem při úterní tragédii v Uherském Brodu, se měla pustit do aktivního zásahu, shodli se odborníci oslovení ČTK. Policistům ale podle nich chybí patřičný…

Feb 26

Policie: Oběti střelby v Brodě zemřely záhy po vstupu vraha

domaci.eurozpravy.cz

Uherský Brod - Oběti střelby v Uherském Brodě byly nejspíš po smrti už krátce po vstupu pachatele do restaurace Družba, konstatoval dnes Jaromír Tkadleček, krajský ředitel policie ve Zlínském kraji.