English

Ruský prezident Vladimir Putin hovořil telefonicky se svým íránským protějškem...

Deník N

Ruský prezident Vladimir Putin hovořil telefonicky se svým íránským protějškem Ebráhímem Raísím a shodli se na prohloubení politické, obchodní a ekonomické spolupráce mezi oběma zeměmi. Informovala o tom dnes agentura TASS s odvoláním na…

More from Deník N

Sep 4

Jednání ruského prezidenta Putina s tureckým protějškem Erdoganem po třech hodinách...

Deník N

Jednání ruského prezidenta Putina s tureckým protějškem Erdoganem po třech hodinách skončilo, napsala agentura TASS. O velitelích Azova, které Ankara vrátila Kyjevu, se podle mluvčího Kremlu Peskova nehovořilo. (ČTK)

Jul 11

Americký prezident Joe Biden jednal s tureckým protějškem Erdoganem, sešli...

Deník N

Americký prezident Joe Biden jednal s tureckým protějškem Erdoganem, sešli se na okraj summitu NATO. Diskutovali o obranných a ekonomických prioritách, informoval podle agentury Reuters Bílý dům. (ČTK)

Jun 24

Ruský prezident Vladimir Putin si telefonoval se svým tureckým protějškem...

Deník N

Ruský prezident Vladimir Putin si telefonoval se svým tureckým protějškem Erdoganem. Erdogan vyjádřil „plnou podporu“ ruskému vedení, informují ruská státní média. Erdogan zároveň Putinovi řekl, ať jedná rozumně, a že je Turecko připravené…

Mar 21

Ruský prezident Vladimir Putin se v Kremlu znovu setkal se svým...

Deník N / Svět

Ruský prezident Vladimir Putin se v Kremlu znovu setkal se svým čínským protějškem Si Ťin-pchingem, státníky čeká formální jednání, informují agentury. (ČTK)

Sep 14

Turecký prezident Erdogan a jeho ruský protějšek Putin budou v pátek jednat...

Deník N

Turecký prezident Erdogan a jeho ruský protějšek Putin budou v pátek jednat o bojích mezi Arménií a Ázerbájdžánem. Setkají se v uzbeckém Samarkandu. Informovala o tom agentura Reuters s odkazem na zdroj z turecké vlády. (Reuters)

Apr 26

Ruský prezident Putin telefonicky hovořil se svým tureckým protějškem Erdoganem....

Deník N

Ruský prezident Putin telefonicky hovořil se svým tureckým protějškem Erdoganem. Diskutovat měli o humanitárních koridorech na Ukrajině, uvedl Kreml. (AFP)

Mar 19

Ruský prezident Putin měl při telefonátu se svým tureckým protějškem...

Deník N / Svět

Ruský prezident Putin měl při telefonátu se svým tureckým protějškem Erdoganem popsat řadu požadavků před možným jednáním s ukrajinským prezidentem Zelenským. Jde především o neutralitu Ukrajiny, ale rovněž o tzv. „denacifikaci“. (CNN)…

Feb 20

Ruský prezident Vladimír Putin v telefonickém rozhovoru se svým francouzským protějškem...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimír Putin v telefonickém rozhovoru se svým francouzským protějškem označil za důvod eskalace napětí údajné provokace ukrajinské armády. Vyplývá to z prohlášení zveřejněného na stránkách Kremlu. (kreml.ru)

Feb 19

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho francouzský protějšek Emmanuel Macron...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho francouzský protějšek Emmanuel Macron budou v neděli telefonicky hovořit o situaci na Ukrajině. (Reuters)

Feb 12

Americký prezident Joe Biden a jeho ruský protějšek Vladimir Putin spolu...

denikn.cz

Americký prezident Joe Biden a jeho ruský protějšek Vladimir Putin spolu hovořili přes hodinu. Biden telefonoval z Camp Davidu, sdělil Bílý dům. Další detaily telefonátu zatím neuvedl. (WP)

Jan 28

Ruský prezident Vladimir Putin telefonicky hovořil se svým francouzským protějškem....

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin telefonicky hovořil se svým francouzským protějškem. Macronovi řekl, že v odpovědích USA a NATO na návrhy Ruska nebyl brán zřetel na obavy Moskvy. Hlavním požadavkem Kremlu je, aby Kyjev začal jednat přímo se…

Dec 15

Ruský prezident Putin se dnes se svým čínským protějškem Si...

denikn.cz

Ruský prezident Putin se dnes se svým čínským protějškem Si Ťin-pchingem shodli, že obě země musí vzájemně hájit svoje bezpečnostní zájmy a odmítat „vměšování se“ ze strany Západu. Spojili se skrze videohovor. (Reuters)

Dec 12

Ruský prezident Vladimir Putin vyjádřil americkému protějšku Joeu Bidenovi „upřímnou...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin vyjádřil americkému protějšku Joeu Bidenovi „upřímnou soustrast“ v souvislosti s úmrtím více než stovky lidí po sérii tornád, které se prohnaly šesti státy USA. (AFP)

Nov 15

Francouzský prezident Macron a jeho ruský protějšek Putin se shodli, že...

denikn.cz

Francouzský prezident Macron a jeho ruský protějšek Putin se shodli, že je potřeba zmírnit napětí na bělorusko-polské hranici, kde sílí migrační krize. (AFP)

Sep 14

Ruský prezident Vladimir Putin se setkal se svým syrským protějškem...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin se setkal se svým syrským protějškem Bašárem Asadem. (Spectator index)

Aug 21

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho turecký protějšek Recep Tayyip...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho turecký protějšek Recep Tayyip Erdoğan se telefonicky radili o situaci v Afghánistánu. Shodli se, že posílí koordinaci obou zemí v otázkách Afghánistánu. (Reuters)

Aug 18

Ruský prezident Vladimir Putin řekl svému francouzskému protějšku Emmanuelu Macronovi,...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin řekl svému francouzskému protějšku Emmanuelu Macronovi, že zasahování do vnitřních záležitostí Běloruska nebo vyvíjení tlaku na vedení země by bylo nepřijatelné, uvedl Kreml. (Reuters)

Jun 1

Ruský prezident Vladimir Putin pogratuloval svému americkému protějšku Donaldu Trumpovi...

denikn.cz

Ruský prezident Vladimir Putin pogratuloval svému americkému protějšku Donaldu Trumpovi k úspěšnému startu rakety Crew Dragon. Prezidenti potvrdili, že chtějí v kosmu spolupracovat.

Mar 5

Ruský prezident Putin řekl svému tureckému protějšku Erdoganovi, že by...

denikn.cz

Ruský prezident Putin řekl svému tureckému protějšku Erdoganovi, že by krize v syrském Idlibu neměla ohrozit vztahy jejich zemí. Prohlásil to na úvod jejich schůzky v Moskvě. (Bloomberg)

Mar 5

Komentář Michaela Romancova: Ruský prezident Putin a jeho turecký protějšek Erdogan...

denikn.cz

Komentář Michaela Romancova: Ruský prezident Putin a jeho turecký protějšek Erdogan budou dnes jednat o Sýrii. Jaké mají jejich země v této oblasti zájmy, co mohou dnes vyřešit a co s tím máme společného my?