English

Cristiano Ronaldo řekl, že jeho spor s Manchesterem United neovlivní výkony...

Deník N

Cristiano Ronaldo řekl, že jeho spor s Manchesterem United neovlivní výkony Portugalska na MS. „Nedávná epizoda, rozhovor a další epizody s jinými hráči se občas stanou. Někdy mohou hráči otřást, ale neotřesou týmem,“ sdělil Ronaldo.…

More from Deník N

Feb 29

Fotbalista Cristiano Ronaldo je v Saúdské Arábii kritizován za nevhodná gesta,...

Deník N

Fotbalista Cristiano Ronaldo je v Saúdské Arábii kritizován za nevhodná gesta, když si dává ruce do oblasti rozkroku. Tamní úřady mu za nevhodné chování udělily distanc na jeden zápas. Portugalec se hájí tím, že podobná gesta jsou v Evropě…

Feb 3

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo vstřelil svůj premiérový gól v dresu Al-Nassr....

Deník N

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo vstřelil svůj premiérový gól v dresu Al-Nassr. V zápase 15. kola nejvyšší soutěže v Saúdské Arábii proměnil v nastaveném čase 2. poločasu pokutový kop, a zařídil tak remízu 2:2 na půdě týmu Al-Fateh…

Dec 22

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo je podle španělského deníku Marca blízko...

Deník N

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo je podle španělského deníku Marca blízko uzavření lukrativní sedmileté smlouvy s klubem an-Nasr a Saúdskou Arábií. Tam by měl dva a půl roku hrát a poté působit jako ambasador země při snaze o získání…

Dec 11

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo ve svém vyjádření na sociálních sítích...

Deník N

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo ve svém vyjádření na sociálních sítích napsal, že jeho sen o zisku titulu mistrů světa pro Portugalsko skončil. Konec reprezentační kariéry ale neoznámil. (AP)

Nov 22

Cristiano Ronaldo s okamžitou platností skončil v Manchesteru United. Portugalský fotbalista opustil...

Deník N

Cristiano Ronaldo s okamžitou platností skončil v Manchesteru United. Portugalský fotbalista opustil anglický klub po vzájemné dohodě poté, co před začátkem MS v Kataru kritizoval poměry v klubu. „Miluji Manchester United a jeho fanoušky,…

Nov 21

Cristiano Ronaldo řekl, že jeho spor s Manchesterem United neovlivní výkony...

Deník N

Cristiano Ronaldo řekl, že jeho spor s Manchesterem United neovlivní výkony Portugalska na MS. „Nedávná epizoda, rozhovor a další epizody s jinými hráči se občas stanou. Někdy mohou hráči otřást, ale neotřesou týmem,“ sdělil Ronaldo.…

Nov 14

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo prohloubil svůj spor s Manchesterem United, když...

Deník N

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo prohloubil svůj spor s Manchesterem United, když klub otevřeně zkritizoval v pořadu Piers Morgan Uncensored. „Cítím se zrazeně. Klub od odchodu trenéra Fergusona udělal nulový pokrok,“ řekl Ronaldo.

Sep 15

Hvězdný fotbalový útočník Cristiano Ronaldo je v nominaci na zápas v Praze....

Deník N

Hvězdný fotbalový útočník Cristiano Ronaldo je v nominaci na zápas v Praze. S Portugalskem se český výběr utká 24. září v rámci Ligy národů. (Twitter portugalského národního týmu)

Jul 29

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo nenastoupí ani k dalšímu přípravnému zápasu za...

Deník N

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo nenastoupí ani k dalšímu přípravnému zápasu za Manchester United. Podle klubu není Ronaldo na prodej, fotbalista chce přesto z týmu odejít. (MEN)

Jul 3

Fotbalista Cristiano Ronaldo požádal vedení Manchesteru United, aby směl opustit...

Deník N

Fotbalista Cristiano Ronaldo požádal vedení Manchesteru United, aby směl opustit klub. Píší to britská média. Důvodem má být to, že by za současné situace poprvé po 19 sezónách chyběl v Lize mistrů. (ČT Sport)

Apr 18

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo oznámil, že jedno z jeho novorozených dvojčat...

Deník N

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo oznámil, že jedno z jeho novorozených dvojčat nepřežilo. „S hlubokým žalem vám musíme oznámit úmrtí našeho syna. Je to největší bolest, jakou může rodič zažít,“ napsal na Instagram. (AP)

Feb 7

Hvězdný hráč Manchesteru United Christiano Ronaldo se stal podle televizní...

denikn.cz

Hvězdný hráč Manchesteru United Christiano Ronaldo se stal podle televizní stanice ESPN prvním člověkem, který překonal hranici 400 milionů sledujících na Instagramu. Více má pouze oficiální účet sociální sítě, a to 469 milionů. (ESPN)

Jan 7

Cristiano Ronaldo zvažuje odchod z Manchesteru United, píše server Sport.cz. Ronaldo...

denikn.cz

Cristiano Ronaldo zvažuje odchod z Manchesteru United, píše server Sport.cz. Ronaldo se do týmu vrátil loni, nyní však není spokojený s herním stylem nového trenéra Ralfa Rangnicka. Podobné problémy řešila nedávno konkurenční Chelsea.

Dec 3

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo překonal hranici 800 vstřelených soutěžních branek poté,...

denikn.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo překonal hranici 800 vstřelených soutěžních branek poté, co v zápase proti Arsenalu dvakrát skóroval. S počtem 801 gólů je na vrcholu novodobého žebříčku, dvacet branek mu ale chybí na překonání…

Sep 14

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se prosadil i ve druhém zápase za...

denikn.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se prosadil i ve druhém zápase za Manchester United. Jeho tým však oslabila červená karta pro Aarona Wan-Bissaku a překvapivý obrat na 2:1 v úvodním zápase Ligy mistrů slaví Young Boys Bern.

Sep 11

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo v prvním utkání po návratu do Manchesteru...

denikn.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo v prvním utkání po návratu do Manchesteru United vstřelil dva góly. Rudí ďáblové díky němu vyhráli 4:1 a posunuli se do čela tabulky. (Livesport)

Aug 27

Fotbalista Cristiano Ronaldo se po dvanácti letech vrací do klubu...

denikn.cz

Fotbalista Cristiano Ronaldo se po dvanácti letech vrací do klubu Manchester United. „Vítej doma,“ uvítal ho klub na svém twitterovém účtu. Ronaldo dosud hrál za italský Juventus Turín. (AFP News)

Oct 13

Portugalský fotbalista a kapitán národního týmu Cristiano Ronaldo měl pozitivní test...

denikn.cz

Portugalský fotbalista a kapitán národního týmu Cristiano Ronaldo měl pozitivní test na koronavirus, příznaky nemoci covid-19 nemá. (Sapo24)

Sep 9

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se stal teprve historicky druhým fotbalistou,...

denikn.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se stal teprve historicky druhým fotbalistou, který vstřelil 100 gólů v mezinárodních zápasech. Světový fotbal vedený legendami FIFA mu celý den posílá na sociálních sítích gratulace. (FIFA)

Mar 15

Fotbalista Cristiano Ronaldo nechá přestavět síť svých hotelů v Portugalsku na...

denikn.cz

Fotbalista Cristiano Ronaldo nechá přestavět síť svých hotelů v Portugalsku na nemocnice, kde budou zdarma ošetřováni pacienti s koronavirem. Zároveň uhradí veškeré platové náklady doktorům a zdravotnímu personálu. (Le Figaro)