English

Australská policie díky testům DNA identifikovala sériového násilníka, který v letech...

Deník N

Australská policie díky testům DNA identifikovala sériového násilníka, který v letech 1985 až 2001 napadl a znásilnil 31 žen. Detektivové se původně domnívali, že za útoky je několik různých mužů. Muž známý také jako „násilník v teplákové…

More from Deník N

Apr 13

Australská policie zasahuje v nákupním centru v Sydney po zprávách...

Deník N

Australská policie zasahuje v nákupním centru v Sydney po zprávách o střelbě a útoku nožem. Záchranné služby evakuovaly stovky lidí. (BBC)

Jan 25

Policie v Pardubicích zajistila muže, který se v centru města pohyboval se...

Deník N

Policie v Pardubicích zajistila muže, který se v centru města pohyboval se zbraní nebo její replikou a s kuklou na hlavě. (Policie ČR)

Mar 29

O „vrtění“ Radou České televize a tom, co mají novináři BBC zakódováno v DNA

denikn.cz

Komentář Ivana Kytky: Pohled novináře trvale žijícího a pracujícího ve Velké Británii na českou politiku, v níž neutuchají snahy zajistit si vliv na veřejnoprávní televizi, a úvaha o tom, co na ostrovech garantuje objektivitu a nestrannost…

Mar 28

V islámském centru v Lisabonu muž zabil nožem dvě ženy. Policie útočníka...

Deník N

V islámském centru v Lisabonu muž zabil nožem dvě ženy. Policie útočníka postřelila, nyní je v nemocnici. Motiv činu zatím není jasný. (Publico)

Nov 22

Australská policie díky testům DNA identifikovala sériového násilníka, který v letech...

Deník N

Australská policie díky testům DNA identifikovala sériového násilníka, který v letech 1985 až 2001 napadl a znásilnil 31 žen. Detektivové se původně domnívali, že za útoky je několik různých mužů. Muž známý také jako „násilník v teplákové…

Jun 10

Až šest let vězení hrozí pětadvacetiletému muži, který podle policie...

Deník N

Až šest let vězení hrozí pětadvacetiletému muži, který podle policie v pondělí večer opilý střílel z balkonu domu v Ostravě-Porubě airsoftovou puškou. Nikoho nezranil, ale zasáhl i policejní auto. Policie ho obvinila z násilí proti úřední…

Apr 25

Policie pátrá po 47 let starém muži, který by se mohl...

Deník N

Policie pátrá po 47 let starém muži, který by se mohl pokusit spáchat sebevraždu. Po hádce odešel z domu v Praze 8 a vzal si s sebou velké množství léků. (Policie ČR)

Apr 1

Policie prověřuje úmrtí dvou mužů 59 a 75 let v Neprobylicích na Kladensku jako...

Deník N / Česko

Policie prověřuje úmrtí dvou mužů 59 a 75 let v Neprobylicích na Kladensku jako vraždu a následnou sebevraždu, střelcem by měl být starší z mužů. (ČTK)

Nov 6

Australská policie pátrá po plavci, na kterého zaútočil žralok. Útok...

denikn.cz

Australská policie pátrá po plavci, na kterého zaútočil žralok. Útok se odehrál na západě země u pláže v North Fremantle. (CNN)

Sep 3

Novozélandská policie zastřelila muže, který v obchodním centru v Aucklandu pobodal pět...

denikn.cz

Novozélandská policie zastřelila muže, který v obchodním centru v Aucklandu pobodal pět lidí. Na místě probíhá vyšetřování a zatím nejsou jasné motivy útočníka. (Reuters)

Aug 23

Hodnota virtuální měny bitcoin v neděli dosáhla 50 tisíc dolarů....

denikn.cz

Hodnota virtuální měny bitcoin v neděli dosáhla 50 tisíc dolarů. To je nejvíc za poslední tři měsíce. Rekordní hodnoty ve výši 64 tisíc dolarů dosáhla valuta v dubnu, následně se propadla o více než polovinu. (CNBC)

Jun 30

Aktualizováno: Policie zadržela muže, který v centru Českých Budějovic zadržoval rukojmí...

denikn.cz

Aktualizováno: Policie zadržela muže, který v centru Českých Budějovic zadržoval rukojmí v obchodě. Ženu, kterou ohrožoval, policie vyvedla ven z prodejny. Je zraněná, ale není ohrožena na životě. (ČT24)

Jun 30

Policie vyjednává v centru Českých Budějovic s mužem, který drží v prodejně ženu...

denikn.cz

Policie vyjednává v centru Českých Budějovic s mužem, který drží v prodejně ženu jako rukojmí. Podle kriminalistů ji ohrožuje na životě. Kvůli tomu je z části uzavřené náměstí Přemysla Otakara II. Policisté s mužem vyjednávají přibližně od…

Jun 14

Hodnota digitální měny bitcoin za poslední den stoupla o více...

denikn.cz

Hodnota digitální měny bitcoin za poslední den stoupla o více než 10 procent na 39 tisíc dolarů. Cena vzrostla po vyjádření Elona Muska, že jeho společnost Tesla by mohla v budoucnu opět akceptovat tuto kryptoměnu jako platidlo.

May 5

Australská policie zatkla čtyři muže v souvislosti s údajným ozbrojeným únosem bývalého...

denikn.cz

Australská policie zatkla čtyři muže v souvislosti s údajným ozbrojeným únosem bývalého hráče kriketu Stuarta MacGilla. MacGill byl unesen minulý měsíc v Sydney, únosci žádali výkupné. (Reuters)

Apr 13

Hodnota virtuální měny bitcoin dnes prudce roste a dosáhla nového maxima,...

denikn.cz

Hodnota virtuální měny bitcoin dnes prudce roste a dosáhla nového maxima, když se přiblížila 63 tisícům dolarů. Jen za poslední den hodnota vzrostla o téměř pět procent. (Coindesk)

Jan 19

Policie v Itálii objevila ve skříni v ložnici jistého muže 500 let starou...

denikn.cz

Policie v Itálii objevila ve skříni v ložnici jistého muže 500 let starou kopii obrazu Leonarda da Vinciho, která patří muzeu v Neapoli. Jeho zaměstnanci však ani nevěděli o tom, že jim obraz ze sbírek zmizel. Informuje o tom na svých…

Jan 16

Policie zatkla v centru Washingtonu ozbrojeného muže, který se snažil dostat...

denikn.cz

Policie zatkla v centru Washingtonu ozbrojeného muže, který se snažil dostat do Kapitolu s falešnou akreditací na inauguraci. Wesley Beeler přijel z Virginie a policisté u něj kromě nabitého revolveru našli i 507 nábojů. (CNN)

Nov 4

Policie obvinila z vraždy 53letého muže, který měl v jednom z bytů v centru...

denikn.cz

Policie obvinila z vraždy 53letého muže, který měl v jednom z bytů v centru Ostravy zaútočit na svoji partnerku nožem. Žena zemřela. (Novinky)

Apr 15

Po pěti letech vyšetřování zadržela policie dva muže podezřelé z vraždy...

denikn.cz

Po pěti letech vyšetřování zadržela policie dva muže podezřelé z vraždy mladíka na jižní Moravě. Podle kriminalistů se jednalo o zvlášť brutální čin, ke kterému vedly spory kvůli drogovému byznysu. Podezřelým hrozí v případě soudu 15 až 20…