English

Neúspěšným kandidátům se podepsali i mrtví, přes 21 procent lidí z Janečkových archů se nedá dohledat

Deník N

Ministerstvo vnitra vyřadilo tři výrazné kandidáty na prezidenta, kteří podle svých slov nasbírali přes 50 tisíc podpisů. Petiční archy podnikatelů Tomáše Březiny, Karla Diviše a Karla Janečka totiž vykazovaly vysoký poměr chyb – třeba…

More from Deník N

Jun 13

Neúspěšný kandidát na prezidenta Karel Diviš oznámil, že chce příští...

Deník N

Neúspěšný kandidát na prezidenta Karel Diviš oznámil, že chce příští rok kandidovat do Evropského parlamentu. Do voleb půjde jako nestraník na kandidátce Svobodných. V EP by chtěl hájit české národní zájmy a být podle svých slov jakousi…

Feb 14

Nejvyšší správní soud zamítl kasační stížnost podnikatele Karla Janečka. Domáhal...

Deník N / Česko

Nejvyšší správní soud zamítl kasační stížnost podnikatele Karla Janečka. Domáhal se vyslovení neplatnosti zvolení Petra Pavla prezidentem a žádal opakování voleb. (ČTK)

Jan 13

Prezidentský kandidát Karel Diviš volil v Praze 8, hlas dal sobě. Za...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Karel Diviš volil v Praze 8, hlas dal sobě. Za úspěch by považoval postup do druhého kola, řekl novinářům.

Dec 16

Prezidentský kandidát Karel Diviš požádal veřejnoprávní média o informaci, jaký prostor...

Deník N

Prezidentský kandidát Karel Diviš požádal veřejnoprávní média o informaci, jaký prostor měli ve vysílání zbývající kandidáti. Následně chce Českou televizi i rozhlas požádat o stejný prostor. Diviš se ve vysílání doposud vyskytoval v menší…

Dec 13

Pointa N: Nejvyšší správní soud vystavil Karlu Janečkovi zřejmě definitivní...

Deník N

Pointa N: Nejvyšší správní soud vystavil Karlu Janečkovi zřejmě definitivní stopku v kandidatuře na Hrad. Potvrdil tím, že pravidla právního státu se mají dodržovat.

Dec 1

Ministerstvo vnitra neuznalo ani vlastní podpis Karla Janečka. Číslo občanského...

Deník N

Ministerstvo vnitra neuznalo ani vlastní podpis Karla Janečka. Číslo občanského průkazu napsal nečitelně. Nebylo z něho jasné, zda je úvodní číslicí dvojka či jednička. Matematik Janeček právě číslo 21 používá často. (Novinky)

Nov 28

Počet prezidentských kandidátů se ještě může měnit. Karel Diviš s...

Deník N

Počet prezidentských kandidátů se ještě může měnit. Karel Diviš s Karlem Janečkem chtějí u soudu zabojovat o lístek do kampaně, není ale vyloučeno ani to, že by NSS mohl řešit i kandidaturu Denisy Rohanové.

Nov 26

Ministerstvo vnitra vyřadilo tři výrazné kandidáty na prezidenta. Petiční archy...

Deník N

Ministerstvo vnitra vyřadilo tři výrazné kandidáty na prezidenta. Petiční archy podnikatelů Tomáše Březiny, Karla Diviše a Karla Janečka totiž vykazovaly vysoký poměr chyb – třeba podpisy nedohledatelných nebo již zemřelých lidí.

Nov 25

Neúspěšným kandidátům se podepsali i mrtví, přes 21 procent lidí z Janečkových archů se nedá dohledat

Deník N

Ministerstvo vnitra vyřadilo tři výrazné kandidáty na prezidenta, kteří podle svých slov nasbírali přes 50 tisíc podpisů. Petiční archy podnikatelů Tomáše Březiny, Karla Diviše a Karla Janečka totiž vykazovaly vysoký poměr chyb – třeba…

Nov 25

Karel Diviš, jehož kandidaturu ministerstvo neuznalo, se proti rozhodnutí odvolá....

Deník N / Česko

Karel Diviš, jehož kandidaturu ministerstvo neuznalo, se proti rozhodnutí odvolá. „Nesedí nám celkový počet předaných podpisů. Ministerstvo tvrdí, že po odečtení prázdných řádků započítalo jako základní vstupní sadu 61 438 a my jsme…

Nov 25

Ministerstvo odmítlo registrovat například podnikatele Tomáše Březinu, Karla Diviše a Karla...

Deník N

Ministerstvo odmítlo registrovat například podnikatele Tomáše Březinu, Karla Diviše a Karla Janečka, úřad jim neuznal část podpisů voličů. Registraci 12 z 21 přihlášených uchazečů ministerstvo odmítlo zejména kvůli tomu, že nedodali…

Oct 11

Podnikateli Karlu Janečkovi podle vlastních slov chybí ke kandidatuře na...

denikn.cz

Podnikateli Karlu Janečkovi podle vlastních slov chybí ke kandidatuře na prezidenta ještě desítky tisíc podpisů. Bude se proto ucházet i o podporu senátorů. Jako první osloví novou členku horní komory Janu Zwyrtek Hamplovou.

Sep 18

Český slavík po Karlu Janečkovi. Vstane z popela?

Deník N

12. listopadu se bude konat galavečer výročního 60. ročníku Českého slavíka. Licenci pro pořádání ankety letos odkoupila TV Nova – poté, co loni slavnostní večer dnešní prezidentský kandidát využil ke své předvolební propagaci. Co se na…

Sep 1

„Jsem panelákový kluk z České Lípy,“ říká prezidentský kandidát Karel Diviš....

denikn.cz

„Jsem panelákový kluk z České Lípy,“ říká prezidentský kandidát Karel Diviš. V pozici hlavy státu by prý nebojoval s žádnou vládou a chtěl by úřadovat z centra Prahy, říká v rozhovoru pro Deník N.

Aug 19

Karel Janeček je během léta jedním z viditelných kandidátů na prezidenta....

Deník N

Karel Janeček je během léta jedním z viditelných kandidátů na prezidenta. Jeho kampaň je odrazem jeho samotného – není divu, vymýšlí ji sám; a jak také říká, vymýšlí ji často navzdory doporučení svých poradců.

Aug 16

Reportáž: Kandidát na prezidenta Karel Janeček jde na Ještěd bez...

Deník N

Reportáž: Kandidát na prezidenta Karel Janeček jde na Ještěd bez bot a po trase, kterou chodí na vrchol nejméně lidí, takže má jako kandidát na prezidenta také nejmenší šanci potkat nějaké další příznivce. Ale nevadí mu to.

Mar 14

Deník N reaguje na urážky Karla Janečka

Deník N

Redakce Deníku N plně stojí za svou redaktorkou Renatou Kalenskou, která pořídila profesionálně vedený rozhovor s kandidátem na prezidenta Karlem Janečkem a teď čelí jeho útokům na sociálních sítích.

Mar 9

Kandidát na hlavu státu Karel Janeček v rozhovoru pro Deník N popisuje,...

Deník N / Česko

Kandidát na hlavu státu Karel Janeček v rozhovoru pro Deník N popisuje, že by se v případě války choval jako ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. „Tento konflikt je absolutně nepřijatelný,“ říká.

Jan 21

Analýza Jana Tvrdoně: Přítomnost Karla Janečka v prezidentské kampani může být...

denikn.cz

Analýza Jana Tvrdoně: Přítomnost Karla Janečka v prezidentské kampani může být zajímavým oživením, na své straně má přinejmenším dva faktory. Postoupit do druhého kola ale pro něj bude nejspíš neřešitelný problém.

Jan 11

Podnikatel Karel Janeček, o kterém se hovoří jako o možném kandidátovi na...

denikn.cz

Podnikatel Karel Janeček, o kterém se hovoří jako o možném kandidátovi na prezidenta, snížil svůj podíl ve společnosti RSJ. Nyní v investiční skupině drží pouze sedm procent (dříve 24 procent) a stal se pasivním investorem. (Seznam Zprávy)