English

Fotbalisté Kataru jsou první pořadatelskou zemí v historii MS, která na...

Deník N

Fotbalisté Kataru jsou první pořadatelskou zemí v historii MS, která na turnaji nezískala ani bod; s Nizozemci prohráli 0:2 po zásazích Gakpa a de Jonga. V přímém souboji o postup zvítězil Senegal nad Ekvádorem 2:1. Katar se s domácím…

More from Deník N

Dec 14

Začal druhý semifinálový duel fotbalového mistrovství světa v Kataru. O postup do...

Deník N

Začal druhý semifinálový duel fotbalového mistrovství světa v Kataru. O postup do finále bojují Maroko a Francie, která se hned v úvodu ujala vedení 1:0. Včera do boje o titul postoupila Argentina po výhře nad Chorvatskem.

Dec 10

Francouzští fotbalisté postoupili do semifinále mistrovství světa v Kataru. Ve vyrovnaném...

Deník N

Francouzští fotbalisté postoupili do semifinále mistrovství světa v Kataru. Ve vyrovnaném čtvrtfinále porazili Anglii 2:1 po gólech Tchouaméniho a Girouda. Anglický kapitán Harry Kane zahrával dva pokutové kopy, z nichž druhý v závěru…

Dec 10

Francouzští fotbalisté postoupili do semifinále MS v Kataru. Ve vyrovnaném...

denikn.cz

Francouzští fotbalisté postoupili do semifinále MS v Kataru. Ve vyrovnaném čtvrtfinále porazili Anglii po gólech Tchouaméniho a Girouda 2:1. Anglický kapitán Harry Kane zahrával dva pokutové kopy, druhý v závěru zápasu neproměnil.

Dec 6

Fotbalisté Portugalska v osmifinále mistrovství světa v Kataru rozdrtili Švýcarsko 6:1 a...

Deník N

Fotbalisté Portugalska v osmifinále mistrovství světa v Kataru rozdrtili Švýcarsko 6:1 a stali se posledními čtvrtfinalisty. (České noviny)

Dec 4

Třetími čtvrtfinalisty MS v Kataru se stali fotbalisté Francie. Na...

Deník N

Třetími čtvrtfinalisty MS v Kataru se stali fotbalisté Francie. Na stadionu Al Thumama porazili Polsko 3:1 (Giroud, Mbappé 2 – Lewandowski z penalty). Jejich příští soupeř vzejde z večerního zápasu Senegal–Anglie.

Dec 2

Fotbalisté Jižní Koreje porazili na MS v Kataru již jistě postupující...

Deník N

Fotbalisté Jižní Koreje porazili na MS v Kataru již jistě postupující Portugalsko 2:1 a zajistili si postup do osmifinále. V souběžně hraném utkání Uruguayci porazili Ghanu 2:0 a bodově se na Koreu dotáhli, ale kvůli horšímu skóre na MS…

Nov 29

Fotbalisté Kataru jsou první pořadatelskou zemí v historii MS, která na...

Deník N

Fotbalisté Kataru jsou první pořadatelskou zemí v historii MS, která na turnaji nezískala ani bod; s Nizozemci prohráli 0:2 po zásazích Gakpa a de Jonga. V přímém souboji o postup zvítězil Senegal nad Ekvádorem 2:1. Katar se s domácím…

Nov 27

Chorvatští fotbalisté na MS v Kataru otočili vývoj zápasu s...

Deník N

Chorvatští fotbalisté na MS v Kataru otočili vývoj zápasu s Kanadou na konečných 4:1. Po gólu inkasovaném už ve 2. minutě skórovali Kramarič, Livaja, opět Kramarič a v nastavení ještě Majer. Chorvatsko vede tabulku před Marokem, Belgie je…

Nov 26

Fotbalisté Austrálie na MS v Kataru porazili Tunisko 1:0, jediný...

Deník N

Fotbalisté Austrálie na MS v Kataru porazili Tunisko 1:0, jediný gól vstřelil v prvním poločase Mitch Duke. Austrálie má po dvou zápasech tři body, Tunisko získalo bod. Duke se ve 23. minutě prosadil hlavou po Goodwinově přihrávce. Tunisko…

Nov 25

Fotbalisté Anglie na MS v Kataru remizovali s USA 0:0. Angličanům proti...

Deník N

Fotbalisté Anglie na MS v Kataru remizovali s USA 0:0. Angličanům proti Walesu stačí k postupu do play-off bod, USA potřebují proti Íránu zvítězit. (Sport)

Nov 25

Fotbalisté Kataru podlehli v druhém utkání na MS Senegalu 1:3 a výrazně si...

Deník N

Fotbalisté Kataru podlehli v druhém utkání na MS Senegalu 1:3 a výrazně si zkomplikovali možnost postupu ze skupiny. Výhru posledních afrických šampionů vystřelili Dia, Diedhiou a Dieng, za domácí celek snížil Muntari.

Nov 24

Švýcarští fotbalisté vstoupili do mistrovství světa výhrou 1:0 nad Kamerunem, jedinou...

denikn.cz

Švýcarští fotbalisté vstoupili do mistrovství světa výhrou 1:0 nad Kamerunem, jedinou branku vstřelil kamerunský rodák Embolo. Africký tým prohrál na MS poosmé v řadě. V dalším zápase skupiny G hraje od 20.00 Brazílie proti Srbsku. (FIFA)

Nov 22

Fotbalisté Polska remizovali na MS v Kataru s Mexikem 0:0. Nejblíže vstřelení...

Deník N

Fotbalisté Polska remizovali na MS v Kataru s Mexikem 0:0. Nejblíže vstřelení gólu byl v 58. minutě polský kapitán Lewandowski, který neproměnil penaltu. Skupinu C tak díky překvapivé výhře 2:1 nad Argentinou vede Saúdská Arábie. (FIFA)

Nov 22

Dánsko na mistrovství světa v Kataru remizovalo s Tuniskem 0:0. Dánové na...

Deník N

Dánsko na mistrovství světa v Kataru remizovalo s Tuniskem 0:0. Dánové na MS s africkými týmy dosud nikdy neprohráli, Tunisané naopak nikdy žádný tým z Evropy neporazili. Ve večerním utkání skupiny D vyzve Austrálie obhájce titulu z…

Nov 21

Fotbalisté Nizozemska si ve svém prvním zápase na MS v Kataru...

Deník N

Fotbalisté Nizozemska si ve svém prvním zápase na MS v Kataru připsali výhru, Senegal porazili 2:0 zásluhou branek Gakpa a Klaassena ze závěru utkání. Za Oranjes si vůbec první reprezentanční start připsal brankář Andries Noppert.…

Mar 24

Čeští fotbalisté prohráli se Švédskem 0:1 v prodloužení a na mistrovství světa v Kataru...

Deník N

Čeští fotbalisté prohráli se Švédskem 0:1 v prodloužení a na mistrovství světa v Kataru si nezahrají. Semifinále play off kvalifikace rozhodl ve 110. minutě střídající záložník Robin Quaison. (České noviny)

Nov 14

Fotbalisti Chorvatska porazili Rusko 1:0 a postoupili na MS v Kataru 2022....

denikn.cz

Fotbalisti Chorvatska porazili Rusko 1:0 a postoupili na MS v Kataru 2022. Už kvalifikovanými jsou Německo, Dánsko, Belgie, Francie a Brazílie plus domácí Katar. Další zápasy: Malta – Slovensko 0:6 a Slovinsko – Kypr 2:1.

Jul 6

Fotbalisté Brazílie postoupili do finále mistrovství Jižní Ameriky, výhru 1:0 nad...

denikn.cz

Fotbalisté Brazílie postoupili do finále mistrovství Jižní Ameriky, výhru 1:0 nad Peru vystřelil Lucas Paquetá. Druhým finalistou se stane vítěz nočního zápasu mezi Argentinou a Kolumbií. (Guardian)

Jun 18

Fotbalisté Švédska na mistrovství Evropy zdolali Slovensko 1:0. Jedinou branku...

denikn.cz

Fotbalisté Švédska na mistrovství Evropy zdolali Slovensko 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil z penalty Emil Forsberg.

Mar 30

Zatímco fotbalisté budou hrát mistrovství světa v Kataru na přelomu listopadu...

denikn.cz

Zatímco fotbalisté budou hrát mistrovství světa v Kataru na přelomu listopadu a prosince, aby se vyhnuli nesnesitelným letním klimatickým podmínkám, tak dělníci stavěli nepřetržitě, což tisíce z nich stálo život.