English

Podnikatel Karel Diviš podal stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu na výsledek...

Deník N / Česko

Podnikatel Karel Diviš podal stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu na výsledek sčítání odevzdaných podpisů v prezidentské kandidatuře. Podle Diviše úředníci neuznali část podpisů, které uznat měli, a také podhodnotili celkový počet…

More from Deník N / Česko

Feb 14

Nejvyšší správní soud zamítl kasační stížnost podnikatele Karla Janečka. Domáhal...

Deník N / Česko

Nejvyšší správní soud zamítl kasační stížnost podnikatele Karla Janečka. Domáhal se vyslovení neplatnosti zvolení Petra Pavla prezidentem a žádal opakování voleb. (ČTK)

Jan 14

Prezidentský kandidát Karel Diviš do svého volebního štábu zatím nedorazil....

denikn.cz

Prezidentský kandidát Karel Diviš do svého volebního štábu zatím nedorazil. Původně se počítalo s jeho příchodem kolem třinácté hodiny, nyní Divišův tým očekává jeho příchod každou chvíli.

Jan 13

Prezidentský kandidát Karel Diviš volil v Praze 8, hlas dal sobě. Za...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Karel Diviš volil v Praze 8, hlas dal sobě. Za úspěch by považoval postup do druhého kola, řekl novinářům.

Jan 13

Vyřazený prezidentský kandidát Karel Janeček na sociálních sítích sdílel fotografii...

denikn.cz

Vyřazený prezidentský kandidát Karel Janeček na sociálních sítích sdílel fotografii sebe ve volební místnosti s hlasovacím lístkem pro Petra Pavla. Jeho jméno sice přeškrtl a napsal místo něj svoje, takový hlas ale podle pravidel připadá…

Jan 4

Matematik a podnikatel Karel Janeček se nebude jako kandidát účastnit nadcházejících...

Deník N

Matematik a podnikatel Karel Janeček se nebude jako kandidát účastnit nadcházejících prezidentských voleb. Ústavní soud odmítl jeho stížnost. (ČTK)

Dec 22

Velká prezidentská anketa: odpovídá Karel Diviš

Deník N / Česko

Přinášíme odpovědi prezidentského kandidáta Karla Diviše.

Dec 16

Prezidentský kandidát Karel Diviš požádal veřejnoprávní média o informaci, jaký prostor...

Deník N

Prezidentský kandidát Karel Diviš požádal veřejnoprávní média o informaci, jaký prostor měli ve vysílání zbývající kandidáti. Následně chce Českou televizi i rozhlas požádat o stejný prostor. Diviš se ve vysílání doposud vyskytoval v menší…

Dec 13

Karel Diviš, kterého soud vrátil do prezidentských voleb, mluví o svých...

Deník N

Karel Diviš, kterého soud vrátil do prezidentských voleb, mluví o svých plánech. „Budeme se snažit to dohnat,“ říká v rozhovoru.

Dec 13

Podnikatel Karel Janeček se po zamítnutí stížnosti obrátí na Ústavní...

denikn.cz

Podnikatel Karel Janeček se po zamítnutí stížnosti obrátí na Ústavní soud. Řekl to České televizi společně s tím, že jeho kampaň bude dále pokračovat. Janečkovu stížnost zamítl Nejvyšší správní soud.

Dec 13

Karel Diviš se bude moci zúčastnit prezidentských voleb, rozhodl Nejvyšší...

Deník N

Karel Diviš se bude moci zúčastnit prezidentských voleb, rozhodl Nejvyšší správní soud. Se stížností naopak neuspěl Karel Janeček. Soud z voleb také vyloučil Denisu Rohanovou, která sbírala podpisy zákonodárců již loni. Voleb na prezidenta…

Nov 28

Počet prezidentských kandidátů se ještě může měnit. Karel Diviš s...

Deník N

Počet prezidentských kandidátů se ještě může měnit. Karel Diviš s Karlem Janečkem chtějí u soudu zabojovat o lístek do kampaně, není ale vyloučeno ani to, že by NSS mohl řešit i kandidaturu Denisy Rohanové.

Nov 26

Proč je smolařem prezidentské volby Karel Diviš? A proč ústavní právníci...

Deník N

Proč je smolařem prezidentské volby Karel Diviš? A proč ústavní právníci mluví o absurditě u Denisy Rohanové? Dočtete se v prezidentské Pointě N Jana Tvrdoně.

Nov 25

Do prezidentských voleb jde devět kandidátů. Nepostoupil Karel Janeček či...

denikn.cz

Do prezidentských voleb jde devět kandidátů. Nepostoupil Karel Janeček či Tomáš Březina a těsně neuspěl ani Karel Diviš. Tomu chybí zhruba stovka podpisů.

Nov 8

Podnikatel Karel Janeček sesbíral pro prezidentskou kandidaturu přes 73 000 podpisů občanů....

Deník N

Podnikatel Karel Janeček sesbíral pro prezidentskou kandidaturu přes 73 000 podpisů občanů. Vnitro před jeho příchodem zaregistrovalo 16 přihlášek do voleb. (ČTK)

Oct 11

Podnikateli Karlu Janečkovi podle vlastních slov chybí ke kandidatuře na...

denikn.cz

Podnikateli Karlu Janečkovi podle vlastních slov chybí ke kandidatuře na prezidenta ještě desítky tisíc podpisů. Bude se proto ucházet i o podporu senátorů. Jako první osloví novou členku horní komory Janu Zwyrtek Hamplovou.

Sep 1

„Jsem panelákový kluk z České Lípy,“ říká prezidentský kandidát Karel Diviš....

denikn.cz

„Jsem panelákový kluk z České Lípy,“ říká prezidentský kandidát Karel Diviš. V pozici hlavy státu by prý nebojoval s žádnou vládou a chtěl by úřadovat z centra Prahy, říká v rozhovoru pro Deník N.

Aug 16

Reportáž: Kandidát na prezidenta Karel Janeček jde na Ještěd bez...

Deník N

Reportáž: Kandidát na prezidenta Karel Janeček jde na Ještěd bez bot a po trase, kterou chodí na vrchol nejméně lidí, takže má jako kandidát na prezidenta také nejmenší šanci potkat nějaké další příznivce. Ale nevadí mu to.

Jul 3

Karel Janeček dnes spustil další část své prezidentské kampaně. Je...

Deník N

Karel Janeček dnes spustil další část své prezidentské kampaně. Je nazvána “Tohle je Karel.“ Podle kandidáta půjde o kontaktní kampaň. „Pečlivě jsme vybrali místa napříč celou Českou republikou, abych postupně mohl lépe poznat obyvatele…

Jan 21

Analýza Jana Tvrdoně: Přítomnost Karla Janečka v prezidentské kampani může být...

denikn.cz

Analýza Jana Tvrdoně: Přítomnost Karla Janečka v prezidentské kampani může být zajímavým oživením, na své straně má přinejmenším dva faktory. Postoupit do druhého kola ale pro něj bude nejspíš neřešitelný problém.

Jan 11

Podnikatel Karel Janeček, o kterém se hovoří jako o možném kandidátovi na...

denikn.cz

Podnikatel Karel Janeček, o kterém se hovoří jako o možném kandidátovi na prezidenta, snížil svůj podíl ve společnosti RSJ. Nyní v investiční skupině drží pouze sedm procent (dříve 24 procent) a stal se pasivním investorem. (Seznam Zprávy)