English

K obnově procesu s Kramným zatím nedošlo. Jednání je odročeno na únor

Deník.cz

Do okamžiku smrti své manželky a dcery se ve čtvrtek u Krajského soudu v Ostravě vrátil Petr Kramný, který usiluje o obnovu svého procesu. Chce zvrátit rozsudek, kterým byl uznán vinným z vraždy svých nejbližších.

More from Deník.cz

Jul 17

Za smrt vyhazovače 17 let. Krajský soud v Plzni poslal Petra Pávka za mříže

www.denik.cz

Soud v Plzni dospěl k závěru, že vyhazovače z karlovarských diskoték Antonína S. zastřelil před téměř dvanácti lety právě Petr Pávek. Obžalovaní Jan Teleki a Jan Štěpnička jsou zproštěni všech obvinění.

Feb 12

Kauza vražd v Egyptě trvá již deset let: Jak šel čas s Petrem Kramným

Deník.cz

Případ Petra Kramného se táhne již desátým rokem. Vše začalo v roce 2013 v Egyptě, kde byla v hotelovém pokoji nalezena těla jeho manželky a dcery. V roce 2016 byl Krajským soudem v Ostravě uznán vinným z jejich vraždy a odsouzen k…

Dec 1

Pravda, či lež? Poslechněte si autentický telefonát Kramného z Egypta

Deník.cz

/ZÁZNAM TELEFONÁTU/ Autentické telefonáty, během kterých Petr Kramný informuje z Egypta svou pojišťovnu o smrti manželky a dcery, zazněly ve čtvrtek u Krajského soudu v Ostravě.

Nov 29

VIDEO: Kramný změnil vizáž. Takto u soudu v Ostravě žádal o obnovu procesu

Deník.cz

/FOTOGALERIE/ Mírně pohublý, jemně prošedivělý a se strništěm na tváři vešel v úterý Petr Kramný v doprovodu ozbrojené vězeňské eskorty do největší místnosti Krajského soudu v Ostravě. Společně se svou obhájkyní Janou Rejžkovou chce…

Sep 5

Kramný v Egyptě nezabíjel elektřinou, tvrdí nové posudky spolku

Deník.cz

Petr Kramný nezavraždil svojí manželku a dceru v Egyptě elektrickým proudem. Tvrdí to nové znalecké posudky, které nechal vypracovat spolek Šalamoun, jenž se dlouhodobě zasazuje za práva Kramného. Muž byl za vraždu pravomocně odsouzen k 28…

Apr 10

K ostravskému soudu dorazilo rozhodnutí o dovolání Petra Kramného

Deník.cz / Z domova

Ke Krajskému soudu v Ostravě v pondělí dorazilo rozhodnutí Nejvyššího soudu ohledně dovolání Petra Kramného pravomocně odsouzeného k 28 rokům vězení za vraždu manželky a dcery.

Jan 30

Kauzu Petra Kramného převzali noví soudci

Deník.cz

Brno - Kauzu Petra Kramného převzal u Nejvyššího soudu (NS) jiný senát. Z databáze InfoSoud vyplývá, že po soudci Vladimíru Veselém je kvůli podjatosti vyloučen z projednávání celý šestý senát a kauza je nyní vedena pod sedmým senátem.…

Dec 16

Nové důkazy prý mohou dostat Petra Kramného z Mírova

Deník.cz / Z domova

Petr Kramný má podle pravomocného rozhodnutí soudu strávit za vraždu své manželky a dcery během dovolené v Egyptě v létě 2013 osmadvacet let ve vězení.

Dec 13

VIDEO: Vinen. Petr Kramný opět před soudem v Ostravě

Deník.cz / Z domova

Na lavici obžalovaných u Okresního soudu v Ostravě v úterý opět usedl Petr Kramný, který byl již pravomocně odsouzen k 28 rokům žaláře za vraždu své manželky a dcery.

Oct 11

V Ostravě pokračoval soud s Petrem Kramným

Deník.cz / Z domova

U Okresního soudu v Ostravě v úterý pokračovalo odročené hlavní líčení s Petrem Kramným, který čelí žalobě za křivé obvinění policisty.

Jan 7

Advokátka Jana Rejžková: O Petra Kramného se bojím

Deník.cz

Ostrava, Zlín /ROZHOVOR/ – „Prohráli jsme jednu bitvu, ale rozhodně ne válku," prohlásila obhájkyně Petra Kramného Jana Rejžková po dnešním verdiktu Krajského soudu v Ostravě. Jejího klienta poslal na 28 let do vězení. K tomu má Petr…

Jan 7

Advokátka Jana Rejžková: O Petra Kramného se bojím

Deník.cz

Ostrava, Zlín /ROZHOVOR/ – „Prohráli jsme jednu bitvu, ale rozhodně ne válku," prohlásila obhájkyně Petra Kramného Jana Rejžková po dnešním verdiktu Krajského soudu v Ostravě. Jejího klienta poslal na 28 let do vězení. K tomu má Petr…

Jan 7

VINEN! Petr Kramný dostal 28 let, pozůstalým musí zaplatit přes 8 milionů

Deník.cz

/SLEDOVALI JSME ON-LINE, FOTOGALERIE/ Deník sledoval online i poslední den hlavního líčení s Petrem Kramným, který byl uznán vinným z vraždy manželky a dcery na dovolené v Egyptě.

Dec 18

Své emoce v Egyptě jen hrál, tvrdí žalobce a chce pro Kramného 30 let žaláře

Deník.cz

Ostrava /FOTOGALERIE/- Jeden z nejsledovanějších soudních procesů v historii české justice spěje do finále. V kauze Petra Kramného, obžalovaného z vraždy své dcery a manželky, přišly v pátek na řadu závěrečné řeči.

Sep 15

Soud s Petrem Kramným: Obhajoba předložila nové důkazy

Deník.cz

I dnešním dnem, v úterý 15. září, pokračovalo u ostravského krajského soudu líčení s Petrem Kramným, který je obžalovaný z vraždy své manželky a dcery na dovolené v Egyptě.

Aug 19

Petr Kramný zůstává ve vazbě

Deník.cz

Ve vazbě po středečním neveřejném jednání u Krajského soudu v Ostravě zůstává Petr Kramný obžalovaný z vraždy své manželky a dcery.

Jun 29

Pláč a odmítnutí viny. Takový byl první den procesu s Petrem Kramným

Deník.cz

/SHRNUTÍ DENÍKU/ - Muž obžalovaný z vraždy svých nejbližších hovořil o egyptské tragédii, plánu na útěk, intimním soužití, návratu i spolupráci s bulvárem.

Jun 9

Ostravský soud zrušil hlavní líčení s Petrem Kramným

Ostrava - Soud zrušil jedno ze dvou hlavních líčení s Petrem Kramným, která jsou nařízena na konec června. Jde o jednání, ve kterém Kramný čelí žalobě z křivého obvinění policistů. Proces měl začít 30. června u Okresního soudu v Ostravě.

Jun 5

Soud nechal Kramného, obžalovaného z vraždy manželky a dcery, ve vazbě

/VIDEO/ Petr Kramný, obžalovaný z vraždy manželky a dcery, zůstává ve vazbě. Ve pátek o tom v neveřejném jednání rozhodl Krajský soud v Ostravě.

May 12

Na Petra Kramného byla podána další žaloba. Hrozí mu doživotí

karvinsky.denik.cz

Na Petra Kramného obviněného z vraždy své dcery a manželky byla v úterý podána další obžaloba. Deníku to řekl státní zástupce Vít Legerský s tím, že obžalobu postoupil Krajskému soudu v Ostravě.