English

Na fotbalovém MS skončila skupinová fáze, play-off si zahraje 16 nejlepších...

Deník N

Na fotbalovém MS skončila skupinová fáze, play-off si zahraje 16 nejlepších týmů. Brazílii, která již měla postup ze skupiny G zajištěný, doplnilo Švýcarsko díky výhře 3:2 nad Srbskem. Brazilci v obměněné sestavě podlehli Kamerunu 0:1.…

More from Deník N

Oct 18

Brazilský fotbalista Neymar si včera v kvalifikačním utkání v Uruguayi o postup na...

Deník N

Brazilský fotbalista Neymar si včera v kvalifikačním utkání v Uruguayi o postup na mistrovství světa 2026 přetrhl přední zkřížený vaz a utrhl meniskus v levém koleni. Představitelé Brazilské fotbalové konfederace dnes oznámili, že útočník…

Aug 14

Brazilský fotbalista Neymar odchází z Paris St. Germain do Saúdské Arábie,...

Deník N

Brazilský fotbalista Neymar odchází z Paris St. Germain do Saúdské Arábie, kde bude jednatřicetiletý útočník hrát za al-Hilál. Jeho přestup bude stát nejméně 90 milionů eur, tedy asi 2,17 miliardy korun. (BBC)

Jul 4

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar dostal pokutu v přepočtu 3,3 milionu dolarů za...

Deník N

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar dostal pokutu v přepočtu 3,3 milionu dolarů za poškození životního prostředí při stavbě vily. Podle úřadů jde o užívání a přesuny vodních zdrojů, kamene a písku. Sídlo vzniká na pobřeží státu Rio de…

Dec 13

Brazilský fotbalista Neymar byl zproštěn viny v kauze údajné korupce a daňových...

Deník N

Brazilský fotbalista Neymar byl zproštěn viny v kauze údajné korupce a daňových podvodů. Španělský soud tak rozhodl poté, co prokuratura stáhla obžalobu. Případ se týkal okolností Neymarova přestupu do Barcelony v roce 2013. (Reuters)

Dec 9

Fotbalista Neymar gólem proti Chorvatsku ve čtvrtfinále MS ve fotbale...

Deník N

Fotbalista Neymar gólem proti Chorvatsku ve čtvrtfinále MS ve fotbale vyrovnal rekord Pelého v počtu vstřelených gólů za Brazílii. Oba hráči dali za reprezentaci 77 gólů.

Dec 5

Fotbalisté Brazílie postoupili po výhře 4:1 nad Jižní Koreou do čtvrtfinále...

Deník N

Fotbalisté Brazílie postoupili po výhře 4:1 nad Jižní Koreou do čtvrtfinále mistrovství světa. Dál jdou také Chorvati, kteří přehráli Japonsko 2:1 po penaltách.

Nov 28

Fotbalisté Brazílie jsou po Francii dalším týmem, který si zajistil...

Deník N

Fotbalisté Brazílie jsou po Francii dalším týmem, který si zajistil postup do osmifinále mistrovství světa. Druhou výhru ve skupině (1:0 nad Švýcarskem) vystřelil jihoamerickým favoritům v závěru zápasu Casemiro.

Nov 28

Fotbalisté Kamerunu remizovali na MS se Srbskem 3:3, oba týmy...

Deník N

Fotbalisté Kamerunu remizovali na MS se Srbskem 3:3, oba týmy získaly na turnaji první bod a poprvé se jim podařilo vstřelit branku. V dalším zápase skupiny G se od 17.00 střetnou vítězové prvních duelů Brazílie a Švýcarsko. Kamerun poslal…

Nov 26

Fotbalisté Argentiny porazili Mexiko 2:0. O góly se postarali Messi...

Deník N

Fotbalisté Argentiny porazili Mexiko 2:0. O góly se postarali Messi a Fernandez. O postupujících ze skupiny C se rozhodne v posledním kole, Argentina se utká s Polskem, Mexiko bude hrát proti Saúdské Arábii.

Nov 23

Fotbalisté Belgie v úvodním zápase MS porazili Kanadu 1:0, o jediný zásah...

Deník N

Fotbalisté Belgie v úvodním zápase MS porazili Kanadu 1:0, o jediný zásah se postaral Batshuayi. Kanaďané sice obhájce bronzu přestříleli 21:9, brankář Courtois však Daviesovi chytil penaltu a Belgie se tak ujala vedení ve skupině F.…

Nov 22

Fotbalisté Polska remizovali na MS v Kataru s Mexikem 0:0. Nejblíže vstřelení...

Deník N

Fotbalisté Polska remizovali na MS v Kataru s Mexikem 0:0. Nejblíže vstřelení gólu byl v 58. minutě polský kapitán Lewandowski, který neproměnil penaltu. Skupinu C tak díky překvapivé výhře 2:1 nad Argentinou vede Saúdská Arábie. (FIFA)

Nov 13

Čeští florbalisté získali na MS ve Švýcarsku stříbro. Ve finále...

Deník N

Čeští florbalisté získali na MS ve Švýcarsku stříbro. Ve finále nestačili na Švédy, kteří po vítězství 9:3 získali svůj desátý titul mistrů světa. Bronz berou Finové, kteří vyhráli nad domácím Švýcarskem 5:3.

Sep 30

Brazilský fotbalista Neymar podpořil před prezidentskými volbami stávající hlavu státu...

denikn.cz

Brazilský fotbalista Neymar podpořil před prezidentskými volbami stávající hlavu státu Jaira Bolsonara. (AFP) Volby v největší jihoamerické zemi doprovází vyhrocená atmosféra a násilí. Favoritem je bývalý prezident Lula da Silva.

Sep 27

Čeští fotbalisté se od 20.45 střetnou se Švýcarskem v závěrečném a rozhodujícím duelu...

Deník N

Čeští fotbalisté se od 20.45 střetnou se Švýcarskem v závěrečném a rozhodujícím duelu třetího ročníku Ligy národů. Češi potřebují zvítězit, aby se v elitní skupině A udrželi, jakýkoliv jiný výsledek zaručí záchranu Švýcarům.

Jun 27

Brazilský fotbalista Neymar da Silva Santos vyvolal fotbalovou inflaci a navždy...

denikn.cz

Brazilský fotbalista Neymar da Silva Santos vyvolal fotbalovou inflaci a navždy změnil přestupový trh. Postupně začala jeho kariéra upadat a nyní je v nejhorší situaci – PSG se ho snaží prodat, protože je moc drahý. Nabízí ho klubům, které…

Jul 11

Fotbalisté Argentiny porazili ve finále jihoamerického šampionátu Brazílii 1:0. Lionel...

denikn.cz

Fotbalisté Argentiny porazili ve finále jihoamerického šampionátu Brazílii 1:0. Lionel Messi se tak po vítězství na Copa América dočkal první trofeje v reprezentačním dresu, ke které pomohl čtyřmi brankami a pěti asistencemi.

Jul 6

Fotbalisté Brazílie postoupili do finále mistrovství Jižní Ameriky, výhru 1:0 nad...

denikn.cz

Fotbalisté Brazílie postoupili do finále mistrovství Jižní Ameriky, výhru 1:0 nad Peru vystřelil Lucas Paquetá. Druhým finalistou se stane vítěz nočního zápasu mezi Argentinou a Kolumbií. (Guardian)

Jun 27

Fotbalisté Belgie postoupili do čtvrtfinále mistrovství Evropy, v němž se...

denikn.cz

Fotbalisté Belgie postoupili do čtvrtfinále mistrovství Evropy, v němž se utkají s Itálii. Jedinou branku v utkání proti Portugalsku vstřelil Thorgan Hazard. S turnajem se tak loučí obhájci titulu v čele s Cristianem Ronaldem.

Jun 17

Fotbalisté Belgie otočili zápas s Dánskem a po výhře 2:1 slaví postup do...

denikn.cz

Fotbalisté Belgie otočili zápas s Dánskem a po výhře 2:1 slaví postup do osmifinále. Dánové bez hospitalizovaného tahouna Eriksena šli nejprve do vedení zásluhou Poulsena, o výhru Belgie se postarali De Bruyne a Thorgan Hazard. V…

May 27

Shrnutí: USA, Brazílie, Rusko, Mexiko či Peru dnes ohlásily další...

denikn.cz

Shrnutí: USA, Brazílie, Rusko, Mexiko či Peru dnes ohlásily další tisíce potvrzených případů nákazy koronavirem a stovky až tisíce dalších mrtvých s nemocí covid-19. V Evropě zatím denní přírůstky nakažených i obětí klesají a země…