English

Fotbalové MS v Kataru se chýlí k závěru, semifinálovou fázi otevře souboj...

Deník N

Fotbalové MS v Kataru se chýlí k závěru, semifinálovou fázi otevře souboj Argentiny s Chorvatskem. Oba týmy postoupily ve čtvrtfinále až díky pokutovým kopům – Argentinci zdolali Nizozemsko, Chorvaté přehráli Brazílii. Argentina hraje v…

More from Deník N

Jul 15

Fotbalisté Argentiny obhájili titul na americkém mistrovství Copa América. Ve...

denikn.cz

Fotbalisté Argentiny obhájili titul na americkém mistrovství Copa América. Ve finále v Miami zdolali Kolumbii 1:0 po prodloužení, vítězný gól vstřelil Lautaro Martínez. Argentinský kapitán Lionel Messi po hodině kvůli zranění střídal. (AP)

Jun 29

Němečtí fotbalisté postoupili do čtvrtfinále mistrovství Evropy. Výhru 2:0 nad Dánskem...

Deník N

Němečtí fotbalisté postoupili do čtvrtfinále mistrovství Evropy. Výhru 2:0 nad Dánskem zařídili Havertz z penalty a Musiala. (UEFA)

Dec 18

Finále mistrovství světa ve fotbale se bude prodlužovat, Argentina hraje...

Deník N

Finále mistrovství světa ve fotbale se bude prodlužovat, Argentina hraje po 90 minutách s Francií nerozhodně 2:2.

Dec 18

Fotbalisté Argentiny se ve finále mistrovství světa dostali do dvougólového...

Deník N

Fotbalisté Argentiny se ve finále mistrovství světa dostali do dvougólového vedení. Rychlou akci zakončil ve 36. minutě Di María.

Dec 18

Argentina se v 23. minutě ujala vedení ve finále mistrovství...

Deník N

Argentina se v 23. minutě ujala vedení ve finále mistrovství světa ve fotbale díky proměněné penaltě kapitána Lionela Messiho. Pokutový kop byl nařízen po faulu Dembelého na Di Maríu.

Dec 13

Fotbalisté Argentiny se přiblížili finále mistrovství světa, v 69. minutě vedou nad...

Deník N

Fotbalisté Argentiny se přiblížili finále mistrovství světa, v 69. minutě vedou nad Chorvatskem 3:0. Druhý gól v zápase vstřelil po Messiho individuálním průniku Álvarez.

Dec 13

Ve 39. minutě semifinále MS vede Argentina nad Chorvatskem už 2:0....

Deník N

Ve 39. minutě semifinále MS vede Argentina nad Chorvatskem už 2:0. Krátce po úvodní brance Messiho se z protiútoku prosadil Álvarez.

Dec 13

Argentina vede v semifinále MS nad Chorvatskem 1:0, ve 34. minutě se...

Deník N

Argentina vede v semifinále MS nad Chorvatskem 1:0, ve 34. minutě se z penalty prosadil Lionel Messi. Gólu předcházel faul chorvatského brankáře Livakoviče na Álvareze.

Dec 9

Fotbalisti Argentiny v boji o semifinále na MS v Kataru porazili na penalty...

Deník N

Fotbalisti Argentiny v boji o semifinále na MS v Kataru porazili na penalty Nizozemsko. Nizozemci krátce před koncem základní hrací doby vyrovnali na 2:2. Argentina si zahraje v semifinále proti Chorvatsku.

Dec 9

Fotbalista Neymar gólem proti Chorvatsku ve čtvrtfinále MS ve fotbale...

Deník N

Fotbalista Neymar gólem proti Chorvatsku ve čtvrtfinále MS ve fotbale vyrovnal rekord Pelého v počtu vstřelených gólů za Brazílii. Oba hráči dali za reprezentaci 77 gólů.

Dec 9

Chorvatsko na mistrovství světa ve fotbale ve čtvrtfinále porazilo Brazílii...

Deník N

Chorvatsko na mistrovství světa ve fotbale ve čtvrtfinále porazilo Brazílii a postupuje do semifinále. Brazilci gól na 1:0 vstřelili až v prodloužení, Chorvaté pak krátce před koncem utkání srovnali, zápas rozhodly až penalty.

Nov 26

Fotbalisté Argentiny porazili Mexiko 2:0. O góly se postarali Messi...

Deník N

Fotbalisté Argentiny porazili Mexiko 2:0. O góly se postarali Messi a Fernandez. O postupujících ze skupiny C se rozhodne v posledním kole, Argentina se utká s Polskem, Mexiko bude hrát proti Saúdské Arábii.

Nov 26

Fotbalisté Austrálie na MS v Kataru porazili Tunisko 1:0, jediný...

Deník N

Fotbalisté Austrálie na MS v Kataru porazili Tunisko 1:0, jediný gól vstřelil v prvním poločase Mitch Duke. Austrálie má po dvou zápasech tři body, Tunisko získalo bod. Duke se ve 23. minutě prosadil hlavou po Goodwinově přihrávce. Tunisko…

Nov 25

Fotbalisté Anglie na MS v Kataru remizovali s USA 0:0. Angličanům proti...

Deník N

Fotbalisté Anglie na MS v Kataru remizovali s USA 0:0. Angličanům proti Walesu stačí k postupu do play-off bod, USA potřebují proti Íránu zvítězit. (Sport)

Nov 22

Fotbalisté Polska remizovali na MS v Kataru s Mexikem 0:0. Nejblíže vstřelení...

Deník N

Fotbalisté Polska remizovali na MS v Kataru s Mexikem 0:0. Nejblíže vstřelení gólu byl v 58. minutě polský kapitán Lewandowski, který neproměnil penaltu. Skupinu C tak díky překvapivé výhře 2:1 nad Argentinou vede Saúdská Arábie. (FIFA)

Nov 22

Fotbalisté Argentiny na mistrovství světa překvapivě podlehli Saúdské Arábii 1:2....

Deník N

Fotbalisté Argentiny na mistrovství světa překvapivě podlehli Saúdské Arábii 1:2. Jihoamerické favority zkraje zápasu poslal do vedení Messi, další dvě branky Martíneze v první půli neplatily pro ofsajd. Saúdové zápas otočili zásluhou Al…

Mar 24

Čeští fotbalisté prohráli se Švédskem 0:1 v prodloužení a na mistrovství světa v Kataru...

Deník N

Čeští fotbalisté prohráli se Švédskem 0:1 v prodloužení a na mistrovství světa v Kataru si nezahrají. Semifinále play off kvalifikace rozhodl ve 110. minutě střídající záložník Robin Quaison. (České noviny)

Nov 14

Fotbalisti Chorvatska porazili Rusko 1:0 a postoupili na MS v Kataru 2022....

denikn.cz

Fotbalisti Chorvatska porazili Rusko 1:0 a postoupili na MS v Kataru 2022. Už kvalifikovanými jsou Německo, Dánsko, Belgie, Francie a Brazílie plus domácí Katar. Další zápasy: Malta – Slovensko 0:6 a Slovinsko – Kypr 2:1.

Jul 11

Fotbalisté Argentiny porazili ve finále jihoamerického šampionátu Brazílii 1:0. Lionel...

denikn.cz

Fotbalisté Argentiny porazili ve finále jihoamerického šampionátu Brazílii 1:0. Lionel Messi se tak po vítězství na Copa América dočkal první trofeje v reprezentačním dresu, ke které pomohl čtyřmi brankami a pěti asistencemi.

Jul 6

Fotbalisté Brazílie postoupili do finále mistrovství Jižní Ameriky, výhru 1:0 nad...

denikn.cz

Fotbalisté Brazílie postoupili do finále mistrovství Jižní Ameriky, výhru 1:0 nad Peru vystřelil Lucas Paquetá. Druhým finalistou se stane vítěz nočního zápasu mezi Argentinou a Kolumbií. (Guardian)