English

Začal druhý semifinálový duel fotbalového mistrovství světa v Kataru. O postup do...

Deník N

Začal druhý semifinálový duel fotbalového mistrovství světa v Kataru. O postup do finále bojují Maroko a Francie, která se hned v úvodu ujala vedení 1:0. Včera do boje o titul postoupila Argentina po výhře nad Chorvatskem.

More from Deník N

Dec 18

Argentinci se v prodloužení finále mistrovství světa v Kataru znovu dostali do...

Deník N

Argentinci se v prodloužení finále mistrovství světa v Kataru znovu dostali do vedení nad Francií. Gól na 3:2 vstřelil z dorážky Lionel Messi.

Dec 18

Finále mistrovství světa ve fotbale se bude prodlužovat, Argentina hraje...

Deník N

Finále mistrovství světa ve fotbale se bude prodlužovat, Argentina hraje po 90 minutách s Francií nerozhodně 2:2.

Dec 18

Fotbalisté Argentiny se ve finále mistrovství světa dostali do dvougólového...

Deník N

Fotbalisté Argentiny se ve finále mistrovství světa dostali do dvougólového vedení. Rychlou akci zakončil ve 36. minutě Di María.

Dec 18

Argentina se v 23. minutě ujala vedení ve finále mistrovství...

Deník N

Argentina se v 23. minutě ujala vedení ve finále mistrovství světa ve fotbale díky proměněné penaltě kapitána Lionela Messiho. Pokutový kop byl nařízen po faulu Dembelého na Di Maríu.

Dec 17

Fotbalisté Chorvatska získali bronzové medaile na mistrovství světa ve fotbale....

Deník N

Fotbalisté Chorvatska získali bronzové medaile na mistrovství světa ve fotbale. V souboji o třetí místo porazili Maroko 2:1 a cenný kov si odvážejí ze druhého světového šampionátu v řadě. V roce 2018 získali stříbro.

Dec 14

Fotbalisté Francie po prvním poločase semifinále MS vedou nad Marokem...

Deník N

Fotbalisté Francie po prvním poločase semifinále MS vedou nad Marokem 1:0. Hned v 5. minutě utkání se prosadil obránce Theo Hernández.

Dec 13

Fotbalisté Argentiny se přiblížili finále mistrovství světa, v 69. minutě vedou nad...

Deník N

Fotbalisté Argentiny se přiblížili finále mistrovství světa, v 69. minutě vedou nad Chorvatskem 3:0. Druhý gól v zápase vstřelil po Messiho individuálním průniku Álvarez.

Dec 10

Francouzští fotbalisté postoupili do semifinále mistrovství světa v Kataru. Ve vyrovnaném...

Deník N

Francouzští fotbalisté postoupili do semifinále mistrovství světa v Kataru. Ve vyrovnaném čtvrtfinále porazili Anglii 2:1 po gólech Tchouaméniho a Girouda. Anglický kapitán Harry Kane zahrával dva pokutové kopy, z nichž druhý v závěru…

Dec 6

Fotbalisté Portugalska v osmifinále mistrovství světa v Kataru rozdrtili Švýcarsko 6:1 a...

Deník N

Fotbalisté Portugalska v osmifinále mistrovství světa v Kataru rozdrtili Švýcarsko 6:1 a stali se posledními čtvrtfinalisty. (České noviny)

Dec 4

Třetími čtvrtfinalisty MS v Kataru se stali fotbalisté Francie. Na...

Deník N

Třetími čtvrtfinalisty MS v Kataru se stali fotbalisté Francie. Na stadionu Al Thumama porazili Polsko 3:1 (Giroud, Mbappé 2 – Lewandowski z penalty). Jejich příští soupeř vzejde z večerního zápasu Senegal–Anglie.

Dec 3

Na fotbalovém mistrovství světa v Kataru začala vyřazovací část. V...

Deník N

Na fotbalovém mistrovství světa v Kataru začala vyřazovací část. V prvním z osmifinálových zápasů vede v poločase Nizozemsko nad USA 2:0, náskok evropského týmu vylepšil gólem „do šatny“ Daley Blind.

Nov 26

Fotbalisté Francie na mistrovství světa ve skupině D vyhráli na...

Deník N

Fotbalisté Francie na mistrovství světa ve skupině D vyhráli na Dánskem 2:1. Jako první si s předstihem zajistili účast v osmifinále. Obhájcům titulu vystřílel druhé vítězství dvěma góly Kylian Mbappé. Za Dánsko skóroval Andreas…

Nov 26

Jak Katar využívá mistrovství světa pro své zájmy? Chová se...

Deník N

Jak Katar využívá mistrovství světa pro své zájmy? Chová se Západ pokrytecky? Je FIFA důvěryhodnou organizací? Na otázky Deníku N odpovídal expert na hospodářskou politiku Oldřich Krpec.

Nov 19

Fanoušci na fotbalovém mistrovství světa v Kataru to bez piva „přežijí“,...

Deník N

Fanoušci na fotbalovém mistrovství světa v Kataru to bez piva „přežijí“, prohlásil prezident FIFA Gianni Infantino. „Osobně si myslím, že pokud se tři hodiny nemůžete napít piva, tak to přežijete,“ řekl. FIFA zakázala prodej alkoholu v…

Nov 16

Co všechno je špatně na fotbalovém mistrovství světa v Kataru

Deník N / Svět

Začíná dlouho očekávané mistrovství světa ve fotbale, které pořádá Katar. Turnaj už dvanáct let vzbuzuje kontroverze a obavy, které se pořadatelům nepodařilo věrohodně rozptýlit, ale může napomoci odbourávání předsudků spojených s celým…

Mar 24

Čeští fotbalisté prohráli se Švédskem 0:1 v prodloužení a na mistrovství světa v Kataru...

Deník N

Čeští fotbalisté prohráli se Švédskem 0:1 v prodloužení a na mistrovství světa v Kataru si nezahrají. Semifinále play off kvalifikace rozhodl ve 110. minutě střídající záložník Robin Quaison. (České noviny)

Feb 27

Čeští fotbalisté nenastoupí v baráži kvalifikace mistrovství světa do případného finále...

denikn.cz

Čeští fotbalisté nenastoupí v baráži kvalifikace mistrovství světa do případného finále proti Rusku, schválil fotbalový svaz. Pokud by Češi porazili Švédsko, mohli by se střetnout s Ruskem, které má hrát proti Polsku. Švédský i polský svaz…

Feb 12

Fotbalisté Chelsea vyhráli mistrovství světa klubů, ve finále zdolali brazilský...

denikn.cz

Fotbalisté Chelsea vyhráli mistrovství světa klubů, ve finále zdolali brazilský tým Palmeiras 2:1. Za anglický celek otevřel skóre Lukaku, krátce nato z penalty vyrovnal Veiga a zápas se prodlužoval. Tři minuty před koncem rozhodl rovněž z…

Mar 30

Zatímco fotbalisté budou hrát mistrovství světa v Kataru na přelomu listopadu...

denikn.cz

Zatímco fotbalisté budou hrát mistrovství světa v Kataru na přelomu listopadu a prosince, aby se vyhnuli nesnesitelným letním klimatickým podmínkám, tak dělníci stavěli nepřetržitě, což tisíce z nich stálo život.

Feb 11

Fotbalisté Bayernu Mnichov vyhráli mistrovství světa klubů FIFA. Ve finále...

denikn.cz

Fotbalisté Bayernu Mnichov vyhráli mistrovství světa klubů FIFA. Ve finále v Kataru zdolali mexický tým Tigres UANL 1:0 gólem Benjamina Pavarda z 59. minuty. Klub tak získal šestou trofej v jedné sezoně, čímž vyrovnal rekord Barcelony z…