English

Prezident Miloš Zeman chce v lednu či únoru navštívit Srbsko. S premiérem...

Deník N

Prezident Miloš Zeman chce v lednu či únoru navštívit Srbsko. S premiérem Fialou chce letět do Izraele a otevřít ambasádu v Jeruzalémě, řekl CNN Prima News.

More from Deník N

Jun 5

Na CNN Prima News probíhá duel mezi premiérem Petrem Fialou...

Deník N

Na CNN Prima News probíhá duel mezi premiérem Petrem Fialou (ODS) a šéfem opozičního hnutí ANO Andrejem Babišem. Debatují o bezpečnosti v Evropské unii či o Green Dealu, které jsou tématem voleb do Evropského parlamentu. (CNN Prima News)

Jun 4

Premiér Petr Fiala z ODS se v diskuzi na CNN Prima News...

Deník N

Premiér Petr Fiala z ODS se v diskuzi na CNN Prima News hádal s expremiérem ANO Andrejem Babišem. Oba lídři se takto utkali poprvé od sněmovních voleb v roce 2021.

Feb 19

Dálniční známky v Česku zdraží, řekl v Partii na CNN Prima News...

Deník N

Dálniční známky v Česku zdraží, řekl v Partii na CNN Prima News ministr dopravy Martin Kupka (ODS). Podle něj je to nezbytné pro další investice. Nové ceny známek zatím nepředstavil, už dříve ovšem připustil možnost každoročního zdražování…

Jan 28

Ve volbě prezidenta podle predikce STEM pro CNN Prima News...

Deník N / Česko

Ve volbě prezidenta podle predikce STEM pro CNN Prima News zvítězí Petr Pavel s 58,01 procenta hlasů, Andrej Babiš bude mít 41,99 procenta.

Jan 15

Prezident Miloš Zeman řekl: „Danuše Nerudová prohlásila, že Andrej Babiš...

Deník N

Prezident Miloš Zeman řekl: „Danuše Nerudová prohlásila, že Andrej Babiš je peklo, tedy že Petr Pavel je implicitně ráj, to znamená, že oba jsou očistec.“ (Blesk)

Jan 12

Analýza diskuse na CNN Prima News: Kandidát na prezidenta Petr...

Deník N

Analýza diskuse na CNN Prima News: Kandidát na prezidenta Petr Pavel téměř nepoužíval mimické svaly a ekonomka Danuše Nerudová se vedle něj prakticky neustále usmívala. A to i ve chvílích, kdy dostávala nepříjemné dotazy. Nepomohlo jí to.…

Jan 2

V televizní debatě na TV Prima a CNN Prima News...

Deník N

V televizní debatě na TV Prima a CNN Prima News se tuto středu utká šest prezidentských kandidátů s nižšími preferencemi podle aktuálních průzkumů. Hosty od 20.15 hodin budou Jaroslav Bašta, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Josef…

Dec 18

Prezident Miloš Zeman bude v prezidentských volbách volit Andreje Babiše. Řekl...

Deník N

Prezident Miloš Zeman bude v prezidentských volbách volit Andreje Babiše. Řekl to ve vysílání CNN Prima News. Babiš je podle něj jediný z favoritů, který má politické zkušenosti.

Nov 24

Premiér Petr Fiala řekl prezidentu Miloši Zemanovi, že ještě potřebuje...

Deník N

Premiér Petr Fiala řekl prezidentu Miloši Zemanovi, že ještě potřebuje čas k podání návrhu na jmenování Petra Hladíka ministrem životního prostředí. Chce si být jistý, že jsou nejasnosti odstraněny. „Prezident se setkal s předsedou KDU-ČSL…

Sep 18

Podle průzkumu STEM pro CNN Prima News by nyní parlamentní...

denikn.cz

Podle průzkumu STEM pro CNN Prima News by nyní parlamentní volby vyhrálo ANO (30 procent). Na druhém místě by bylo hnutí SPD s 14,3 procenta, třetí by byla ODS (14,3 procent).

Nov 10

Premiér Andrej Babiš řekl, že demisi předá prezidentu Miloš Zemanovi...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš řekl, že demisi předá prezidentu Miloš Zemanovi písemně poté, co skončí ustavující schůze Sněmovny.

Oct 3

Ivan Bartoš a Petr Fiala v diskusi CNN Prima News...

denikn.cz

Ivan Bartoš a Petr Fiala v diskusi CNN Prima News nesouhlasí s výrokem Andreje Babiše, že předvolební koalice jsou podvod. „Po volbách budeme postupovat jako jeden poslanecký klub. Společně půjdeme do vlády, nebo půjdeme do opozice,“…

Oct 3

Premiér Andrej Babiš v diskusi CNN Prima News pochválil svou...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš v diskusi CNN Prima News pochválil svou vládu za kroky v oblasti exekucí. „Udělali jsme toho nejvíc, ale souhlasím s panem Okamurou, že exekutoři nikdy neměli být zprivatizování. Byla to mafie,“ sdělil.

Oct 3

První dotaz v diskusi CNN Prima News se podle očekávání...

denikn.cz

První dotaz v diskusi CNN Prima News se podle očekávání týká aktuální kauzy Pandora Papers. „Tahle věc je z roku 2009, takže načasování je zajímavé. Neudělal jsem nic nezákonného,“ reaguje Andrej Babiš na článek serveru Investigace.cz.

Sep 12

Po výzkumu STEM pro CNN Prima News dnes publikovala volební...

denikn.cz

Po výzkumu STEM pro CNN Prima News dnes publikovala volební model i Česká televize. Také v něm vede hnutí ANO, jeho náskok na opozici je však výrazně nižší. Spolu zaostává jen o tři procentní body, Piráti a STAN o čtyři.

Jul 18

Zemřel písničkář František Nedvěd. Podle CNN Prima News o tom...

denikn.cz

Zemřel písničkář František Nedvěd. Podle CNN Prima News o tom na Facebooku informoval jeho syn Vojtěch. (Prima)

Apr 25

Prezident Zeman v projevu na CNN Prima News vysvětlil své tydenní...

denikn.cz

Prezident Zeman v projevu na CNN Prima News vysvětlil své tydenní mlčení ke kauze Vrbětice. Chtěl se podle svých slov seznámit se všemi infomacemi. „Předstupuji jako člověk, který se domnívá, že má dostatek informací, abych se k celé…

Mar 10

Andrej Babiš vystoupil v CNN Prima News: „Dnes mám schůzku...

denikn.cz

Andrej Babiš vystoupil v CNN Prima News: „Dnes mám schůzku s ministrem školství Robertem Plagou a budu bojovat za úřední maturitu,” řekl. Maturita je ale v kompetenci ministra, přiznal poté premiér. Více o chystaných maturitách zde.

Mar 7

Stanice CNN Prima News s odkazem na ministra vnitra Jana...

denikn.cz

Stanice CNN Prima News s odkazem na ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) uvedla, že policie po demonstraci na pražském Václavském náměstí zajistila poslance Lubomíra Volného. Mluvčí pražských policistů Jan Daněk však tuto informaci…

Nov 1

Ministr průmyslu Karel Havlíček v Partii na CNN Prima řekl, že...

denikn.cz

Ministr průmyslu Karel Havlíček v Partii na CNN Prima řekl, že vláda v příštích dnech neplánuje žádná další opatření proti koronaviru. (CNN Prima)