English

Pavel Fischer by v případě zvolení na Hradě zpochybnil předčasné...

Deník N / Česko

Pavel Fischer by v případě zvolení na Hradě zpochybnil předčasné jmenování předsedy Ústavního soudu (ÚS), které zvažuje prezident Miloš Zeman. Podle senátora a prezidentského kandidáta by to bylo závažným porušením ústavy. (ČTK)

More from Deník N / Česko

Oct 25

Bývalý kandidát na prezidenta a senátor Pavel Fischer nebude na kandidátce...

Deník N / Česko

Bývalý kandidát na prezidenta a senátor Pavel Fischer nebude na kandidátce Spolu do Evropského parlamentu. Informaci potvrdil Deníku N.

Jun 15

Prezident Petr Pavel zatím neví, zda se sejde s kandidátem na...

Deník N

Prezident Petr Pavel zatím neví, zda se sejde s kandidátem na ministra zemědělství. „Zatím jsme se nebavili jestli a kdy, ale považoval bych to za užitečné,“ řekl. O výměně na postu se prý dozvěděl včera. Lidovci navrhují, aby Zdeňka…

Mar 31

Prezident Petr Pavel se v pondělí sejde se třemi kandidáty na...

Deník N

Prezident Petr Pavel se v pondělí sejde se třemi kandidáty na soudce Ústavního soudu a následně zveřejní jejich jména. Prezident nevylučuje, že by se mezi novými soudci mohli objevit i politici.

Mar 30

Prezident Petr Pavel se s prvními třemi kandidáty na ústavní soudce,...

Deník N

Prezident Petr Pavel se s prvními třemi kandidáty na ústavní soudce, kteří už prošli odborným sítem, sejde 3. dubna, poté zveřejní jejich jména a oznámí Senátu. (ČTK)

Jan 29

Česko má nového prezidenta, Zemana na Hradě vystřídá Petr Pavel....

Deník N / Česko

Česko má nového prezidenta, Zemana na Hradě vystřídá Petr Pavel. Jaký bude prezident? A co teď bude s Andrejem Babišem? Přinášíme volební speciál Studia N, Filip Titlbach mluví se šéfredaktorem Deníku N Pavlem Tomáškem a analytikem Janem…

Jan 28

Novým prezidentem je Petr Pavel. Jak si s prohrou poradí Andrej...

Deník N

Novým prezidentem je Petr Pavel. Jak si s prohrou poradí Andrej Babiš? A jaká pachuť zůstane po prezidentské kampani? Poslechněte si první podcastovou volební analýzu s Filipem Titblachem, šéfredaktorem Pavlem Tomáškem a analytikem Janem…

Jan 19

Kandidát na prezidenta Petr Pavel dnes přijel do Ostravy. Na...

Deník N

Kandidát na prezidenta Petr Pavel dnes přijel do Ostravy. Na mítink s ním přišly asi tři tisíce lidí, další dva tisíce jej čekaly před hospodou, kde se měl setkat s voliči. Podívejte se na fotoreportáž z prvního dne Pavla v Ostravě.

Jan 19

Senátor a neúspěšný prezidentský kandidát Pavel Fischer publikoval společné video s Petrem...

Deník N / Česko

Senátor a neúspěšný prezidentský kandidát Pavel Fischer publikoval společné video s Petrem Pavlem. Svého konkurenta z prvního kola podpořil: „Potřebujeme prezidenta, za kterého se nebudeme muset stydět. I proto volím Petra Pavla,“ říká. V…

Jan 18

Senátor Pavel Fischer byl na jednání s prezidentským kandidátem Petrem Pavlem,...

Deník N / Česko

Senátor Pavel Fischer byl na jednání s prezidentským kandidátem Petrem Pavlem, kde řešili společnou strategii v další fázi kampaně. Jejich marketingové týmy natočily dva videospoty. Fischer další osobní angažmá v kampani Petra Pavla…

Jan 17

Kandidát na prezidenta Petr Pavel přijel do Ústí nad Labem....

Deník N / Česko

Kandidát na prezidenta Petr Pavel přijel do Ústí nad Labem. Navštíví zdejší zdravotní ústav, kde se setká s místními laborantkami. Na programu má „předání květin a poděkování za obrovské nasazení během covidu“.

Jan 16

Petr Pavel získal v Průhonicích dvojnásobek hlasů co Andrej Babiš. Přinášíme...

Deník N

Petr Pavel získal v Průhonicích dvojnásobek hlasů co Andrej Babiš. Přinášíme reportáž z Babišova bydliště, kde se k expremiérovi příliš nehlásí.

Jan 16

Kandidát na prezidenta Petr Pavel má na transparentním účtu k dispozici...

Deník N

Kandidát na prezidenta Petr Pavel má na transparentním účtu k dispozici již přes deset milionů korun, od sečtení prvního kola mu přišlo osm milionů. (ČTK)

Jan 14

Neúspěšný kandidát Pavel Fischer na sociálních sítích podpořil Petra Pavla....

denikn.cz

Neúspěšný kandidát Pavel Fischer na sociálních sítích podpořil Petra Pavla. „Plně podporuji Petra Pavla proti Andreji Babišovi,“ napsal.

Jan 14

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla....

Deník N / Česko

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla. „Všechna moje podpora jde k Petru Pavlovi. Za pár okamžiků pojedu za ním,“ řekl. Fischer poděkoval rodině, manželce Kláře a také své matce, která za ním přišla do…

Jan 2

Kandidát na prezidenta Petr Pavel by si podle týdeníku Respekt...

Deník N

Kandidát na prezidenta Petr Pavel by si podle týdeníku Respekt za vedoucí prezidentské kanceláře vybral Janu Vohralíkovou, současnou vedoucí kanceláře Senátu. Respektu to potvrdila sama Vohralíková.

Dec 18

Kandidát na prezidenta Petr Pavel odmítl slova prezidenta Miloše Zemana...

Deník N

Kandidát na prezidenta Petr Pavel odmítl slova prezidenta Miloše Zemana o tom, že nemá politickou zkušenost a nerozumí zahraniční politice. „Miloš Zeman měl zřejmě na mysli tu ‚pořádnou politickou zkušenost‘ se lhaním, rozeštváváním a…

Oct 4

Kandidát na prezidenta Pavel Fischer ocenil důvěru, kterou mu koalice...

denikn.cz

Kandidát na prezidenta Pavel Fischer ocenil důvěru, kterou mu koalice Spolu vyjádřila. Vedle něj podpořila také Petra Pavla a Danuši Nerudovou.

Aug 4

Kandidát na prezidenta a bývalý náčelník generálního štábu Petr Pavel považuje...

Deník N

Kandidát na prezidenta a bývalý náčelník generálního štábu Petr Pavel považuje letouny F-35 za příliš drahé, provozoval by stroje Gripen. Cena stíhaček F-35, o jejichž pořízení jedná česká vláda s USA, podle Pavla neklesne, protože je o…

Feb 23

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s bývalým premiérem Andrejem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s bývalým premiérem Andrejem Babišem (ANO). Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Nov 17

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem Zemanem poprvé veřejně představil složení kabinetu. Není v něm žádné překvapení. Jednotlivá jména najdete v našem článku.