English

Babiš se protikandidátům vyhne, půjde jen do jedné televizní diskuse

Deník N

Prezidentský kandidát Andrej Babiš se ve finále kampaně z velké míry vyhne přímým střetům se svými soupeři. Podle informací Deníku N se nakonec zúčastní pouze jedné televizní diskuse. "Budu na Nově," napsal redakci.

More from Deník N

Oct 6

Přezkoumávání prezidentských voleb, ve kterých Petr Pavel porazil Andreje Babiše,...

Deník N / Česko

Přezkoumávání prezidentských voleb, ve kterých Petr Pavel porazil Andreje Babiše, českými soudy je definitivně uzavřené. Ústavní soud poslední stížnosti odmítl. (ČTK)

Jan 27

Prezidentský kandidát Andrej Babiš odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Andrej Babiš odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských voleb. Za doprovodu manželky Moniky odvolil v Průhonicích.

Jan 27

Prezidentský kandidát Petr Pavel odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských...

Deník N

Prezidentský kandidát Petr Pavel odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských voleb. Za doprovodu manželky Evy odvolil v Černoučku.

Jan 27

Poslední předvolební debata prezidentských kandidátů začala. Hodinové střetnutí Andreje Babiše...

Deník N

Poslední předvolební debata prezidentských kandidátů začala. Hodinové střetnutí Andreje Babiše a Petra Pavla vysílá Český rozhlas. K poslechu je k dispozici zde.

Jan 26

Andrej Babiš po konci prezidentské debaty odešel z budovy TV Nova....

Deník N / Česko

Andrej Babiš po konci prezidentské debaty odešel z budovy TV Nova. Prohlásil, že doufá v klidný průběh volby i po zítřejším hlasování. Reagoval na novináře, kteří upozornili, že dnešní debata nebyla tak ostrá jako předchozí. „Občané by…

Jan 26

Dnešní očekávané události Debata prezidentských kandidátů Andreje Babiše a Petra...

Deník N

Dnešní očekávané události Debata prezidentských kandidátů Andreje Babiše a Petra Pavla v televizi Nova. Koaliční jednání pražské Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Pirátů a STAN. V zahraničí začíná hlasování v druhém kole prezidentských voleb.

Jan 25

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě....

denikn.cz

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě. Od 9.00 budou diskutovat na serveru Novinky.cz. Hodinovou diskusi moderují Eva Mikulecká a Vladimír Kořen.

Jan 24

Prezidentský kandidát Petr Pavel vyzval Andreje Babiše, aby uklidnil situaci...

Deník N

Prezidentský kandidát Petr Pavel vyzval Andreje Babiše, aby uklidnil situaci v Česku a zmírnil svou kampaň. Vyzval ho ke stažení reklamy, která má vyvolávat strach ze zatažení Česka do válečného konfliktu. „Důsledkem Vaší kampaně konflikt…

Jan 21

Výhrůžky rodině prezidentského kandidáta a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše...

Deník N / Česko

Výhrůžky rodině prezidentského kandidáta a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše by mohly napomoci tomu, že bude ve zbytku kampaně hrát roli oběti a terče agrese. Někteří politologové poukazují na to, že Babiš přispívá k polarizaci společnosti…

Jan 18

V první debatě před druhým kolem prezidentských voleb se Andrej Babiš...

Deník N

V první debatě před druhým kolem prezidentských voleb se Andrej Babiš střetává s Petrem Pavlem. Debata Deníku je přenášena online, moderuje ji Kateřina Perknerová.

Jan 18

Prezidentský kandidát Andrej Babiš mezi prvním a druhým kolem prezidentských voleb...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Andrej Babiš mezi prvním a druhým kolem prezidentských voleb vsadil na ostrou kampaň, která má některé voliče znechutit. Dopustil se ale i chyb, které musí hasit.

Jan 17

Prezidentský kandidát Andrej Babiš dnes sdělil, že se debaty v České...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Andrej Babiš dnes sdělil, že se debaty v České televizi nezúčastní. Diskutovat bude v debatách Deníku, Blesku, Primy a Novy. (ČTK)

Jan 15

Analýza: Petr Pavel a Andrej Babiš vstupují do druhého kola v jiném...

Deník N

Analýza: Petr Pavel a Andrej Babiš vstupují do druhého kola v jiném rozpoložení a s jiným plánem. Popisujeme, kudy povede jejich kampaň a co může nakonec rozhodnout.

Jan 14

Andrej Babiš (ANO) postoupí do druhého kola prezidentské volby. Hlasy...

Deník N / Česko

Andrej Babiš (ANO) postoupí do druhého kola prezidentské volby. Hlasy pro protikandidáty už jeho postup neohrozí, vyplývá z propočtu ČTK.

Jan 11

Pro prezidentské kandidáty budou v posledních dnech klíčové zejména televizní debaty....

Deník N / Česko

Pro prezidentské kandidáty budou v posledních dnech klíčové zejména televizní debaty. Danuše Nerudová by se podle odborníků měla vyvarovat útoků na svého hlavního soupeře.

Jan 7

Obžalovaný expremiér a prezidentský kandidát Andrej Babiš by ve druhém kole...

Deník N

Obžalovaný expremiér a prezidentský kandidát Andrej Babiš by ve druhém kole nikoho nepodpořil, kdyby sám nepostoupil. „Jsou to vládní kandidáti,“ zopakoval v rozhovoru se serverem lidovky.cz ze svého svěřenského fondu. Babiš pokračuje v…

Dec 18

Prezidentský kandidát Andrej Babiš si už příští týden může vyslechnout...

Deník N

Prezidentský kandidát Andrej Babiš si už příští týden může vyslechnout verdikt v kauze Čapí hnízdo. Rozhodovat bude uznávaný i obávaný soudce Jan Šott.

Dec 15

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš...

Deník N

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš pojede na maďarsko-srbskou hranici, kde se setká s maďarskou prezidentskou a srbským premiérem. Pavel tam chce zase upozornit na nebezpečí populismu. „Zatímco…

Dec 6

Druhé kolo prezidentských voleb bez Andreje Babiše je nepravděpodobný scénář....

Deník N

Druhé kolo prezidentských voleb bez Andreje Babiše je nepravděpodobný scénář. Popisujeme čtyři hlavní faktory, proč tomu tak je.

Oct 14

Místo druhé televizní debaty prezidentských kandidátů v Miami budou mít Joe...

denikn.cz

Místo druhé televizní debaty prezidentských kandidátů v Miami budou mít Joe Biden i Donald Trump samostatné televizní vystoupení na dvou různých stanicích: Biden na ABC, Trump na NBC. Oba pořady s dotazy diváků začínají ve čtvrtek ve 20.00…