English

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská zabezpečila místo další nehody na…

Požáry.cz

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská zabezpečila místo další nehody na dálnici, tentokrát na 99. kilometru u Lochenic, kde se auto přetočilo do protisměru. Nikdo nebyl zraněn.

More from Požáry.cz

Jul 5

Profesionální hasiči ze stanic Hradec Králové-Pražská, Hradec Králové a JSDH Lochenice a Hořiněves…

Požáry.cz

Profesionální hasiči ze stanic Hradec Králové-Pražská, Hradec Králové a JSDH Lochenice a Hořiněves vyjížděli k požáru elektromobilu - dodávky typu Mini van do Sendražic. Vozidlo bylo požárem zcela zničeno.

Aug 31

V budově dětské kliniky v areálu nemocnice v Hradci Králové zasahovala místní profesionální…

Požáry.cz

V budově dětské kliniky v areálu nemocnice v Hradci Králové zasahovala místní profesionální jednotka u dítěte, které mělo zaseknuté prsty v potrubní poště.

Apr 21

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zkontrolovali po dopravní nehodě nákladní…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zkontrolovali po dopravní nehodě nákladní vozidlo, nacházelo se v ulici Za Škodovkou. Jednotka prověřila, jestli z auta neunikají provozní kapaliny. Nikdo nebyl zraněn.

Apr 3

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové, ze stanice Hradec Králové – Pražská a JSDH…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové, ze stanice Hradec Králové – Pražská a JSDH Všestary vyjížděli na základě oznámení, že v jednom rodinném domu došlo ke zřícení části stropu. Hasiči průzkumem zjistili, že se poškodil…

Mar 29

Profesionální jednotka hasičů ze stanic Hradec Králové – Pražská vyjela na dálnici D11, kde se…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka hasičů ze stanic Hradec Králové – Pražská vyjela na dálnici D11, kde se porouchalo vozidlo polského Červeného kříže s nákladem humanitárního materiálu.

Jan 20

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská zlikvidovala uniklé provozní…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská zlikvidovala uniklé provozní kapaliny na dálničním tělese ve směru z Hradce Králové na Jaroměř. Jednalo se o uniklou naftu z nákladního vozidla po předchozí technické závadě.

Dec 24

U Sendražic zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská u dopravní nehody…

www.pozary.cz

U Sendražic zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská u dopravní nehody osobního vozu, který se převrátil na střechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hasiči vrátili auto zpět na kola.

Dec 16

Ve Svobodných Dvorech zajistili profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská místo…

www.pozary.cz

Ve Svobodných Dvorech zajistili profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská místo dopravní nehody osobního automobilu, který narazil do reklamního sloupu u benzinové čerpací stanice. Jednotka zkontrolovala, zda nedochází k…

Nov 22

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zlikvidovali v ulici K Dolíkám u benzinové…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zlikvidovali v ulici K Dolíkám u benzinové čerpací stanice naftu, která vytekla při tankování. Jednalo se o únik jednotek litrů látky, jednotka ji zasypala sorpčním materiálem a…

Nov 18

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská byli přivoláni do obce Praskačka, kde měla…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská byli přivoláni do obce Praskačka, kde měla osoba jedoucí na kole na chodníku narazit do osobního vozidla, které vyjíždělo z garáže. Jedna osoba skončila v péči zdravotníků, jednotka…

Nov 3

Po desáté hodině zasahovala profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská u…

www.pozary.cz

Po desáté hodině zasahovala profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská u dopravní nehody osobního vozidla s vlekem a nákladního automobilu v Hradci Králové. Nehoda se stala na silnici č. 11 mezi kruhovými objezdy u…

Oct 12

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zabezpečovali místo dopravní nehody, ve…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zabezpečovali místo dopravní nehody, ve Svobodných Dvorech sjelo na silnici č. 11 osobní vozidlo do příkopu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Sep 6

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská likvidovala požár osobního…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové – Pražská likvidovala požár osobního vozidla v ulici K Dolíkám ve Svobodných Dvorech. Hasiči lokalizovali požár v motorovém prostoru vozidla, těsně po 10. hodině byl zlikvidován.

Aug 13

Do Osic mířila profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská, došlo zde ke střetu…

www.pozary.cz

Do Osic mířila profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská, došlo zde ke střetu osobního automobilu a motorky. Při nehodě byla jedna osoba zraněna, do péče si ji převzala zdravotnická záchranná služba.

Aug 12

Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská likvidovala naftu, která unikala z…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská likvidovala naftu, která unikala z poškozené nádrže nákladního vozidla. Vyteklo asi 50 litrů pohonných hmot, hasiči je zasypávali sorbentem a odklízeli, pomohli dále zajistit…

Jul 22

V Plotištích nad Labem zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská a JSDH…

www.pozary.cz

V Plotištích nad Labem zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská a JSDH Plácky, likvidovali zde požár odpadu.

Jul 15

Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská byla vyslána do katastru části Všestary …

www.pozary.cz

Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská byla vyslána do katastru části Všestary - Bříza, kde došlo k nehodě nákladního vozidla do příkopu. U naloženého nákladu (vozidlo převáželo železné bedny) došlo k pohybu, automobil…

Jul 1

Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská odstranila následky dopravní nehody…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská odstranila následky dopravní nehody osobního vozidla a cisterny, narazily do sebe u kruhového objezdu u ČKD. Nehoda se obešla bez zranění, jednotka pomohla se zajištěním místa…

Apr 26

V ulici Dělnická zlikvidovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská požár…

www.pozary.cz

V ulici Dělnická zlikvidovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská požár kontejneru na papír. Kontejner byl požárem zcela zničen.

Apr 22

Profesionální hasiči z Hradce Králové ze stanice Pražská byli dopoledne přivoláni k otevření bytu…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči z Hradce Králové ze stanice Pražská byli dopoledne přivoláni k otevření bytu do ulice U Trati. Jednotka na místě nezasahovala, muž otevřel sám a do péče si jej vzala zdravotnická záchranná služba.