English

Středula dostal rekordní sumu od Kellnerova „pitbula“. „Znám ho pár měsíců, chci mu dát šanci,“ říká člen ODS

Deník N

Dosud největší jednorázový příspěvek na předvolební kampaň od jednoho dárce inkasovala Danuše Nerudová. S koncem roku ale rovněž pět milionů korun přišlo na účet jednoho z outsiderů prezidentského klání Josefa Středuly.

More from Deník N

Jun 12

Zkraje roku a zejména po angažování Danuše Nerudové se čekalo, jak...

denikn.cz

Zkraje roku a zejména po angažování Danuše Nerudové se čekalo, jak moc STAN v eurovolbách zaboduje. Nakonec jej porazil Filip Turek i Kateřina Konečná. Kde se stala chyba? Na základě rozhovorů s klíčovými figurami Starostů to rozebíráme.

Jun 10

Šance Danuše Nerudové na post eurokomisařky se podle informací redakce...

Deník N

Šance Danuše Nerudové na post eurokomisařky se podle informací redakce kvůli slabému volebnímu výsledku výrazně snížily. Čeká se na to, zda Nerudová kandidaturu odmítne. Deník N mluvil se čtyřmi lidmi blízkými vedení STAN, kteří popsali…

Aug 19

Jméno Danuše Nerudové jako možné kandidátky do příští Komise se...

denikn.cz

Jméno Danuše Nerudové jako možné kandidátky do příští Komise se již nějaký čas skloňuje. Po oznámení její kandidatury do EP za hnutí STAN se tato možnost skloňuje ještě otevřeněji. Popisujeme, co nyní pro kandidátku Starostů hraje.

Jan 23

Prezidentský kandidát Andrej Babiš opakovaně v debatě v České televizi odmítl možnost,...

Deník N

Prezidentský kandidát Andrej Babiš opakovaně v debatě v České televizi odmítl možnost, že by Česko vyslalo vojáky na pomoc spojencům v NATO v případě napadení. Jeho marketingový tým to okamžitě začal fakticky popírat.

Jan 23

Prezidentský kandidát Andrej Babiš stihl znejistit čtyři české spojence v...

Deník N

Prezidentský kandidát Andrej Babiš stihl znejistit čtyři české spojence v jedné, několikrát opakované větě. I proto jeho marketingový tým začal po debatě ČT výrok o nepomoci napadeným spojencům z NATO rychle žehlit.

Jan 17

Prezidentský kandidát Andrej Babiš dnes sdělil, že se debaty v České...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Andrej Babiš dnes sdělil, že se debaty v České televizi nezúčastní. Diskutovat bude v debatách Deníku, Blesku, Primy a Novy. (ČTK)

Jan 15

Prezident Miloš Zeman řekl: „Danuše Nerudová prohlásila, že Andrej Babiš...

Deník N

Prezident Miloš Zeman řekl: „Danuše Nerudová prohlásila, že Andrej Babiš je peklo, tedy že Petr Pavel je implicitně ráj, to znamená, že oba jsou očistec.“ (Blesk)

Jan 14

Danuše Nerudová označila Andreje Babiše za „velké zlo“, které je...

Deník N / Česko

Danuše Nerudová označila Andreje Babiše za „velké zlo“, které je třeba porazit. Petra Pavla považuje za „demokratického vítěze voleb“, explicitně ho ale zatím nepodpořila. „Dnes večer spolu budeme hovořit o tom, jaké jsou možnosti, potom…

Jan 14

Podporovatelé Danuše Nerudové ve volebním štábu napjatě sledují průběžné výsledky,...

Deník N

Podporovatelé Danuše Nerudové ve volebním štábu napjatě sledují průběžné výsledky, které zatím přisuzují kandidátce třetí místo. Čekají růst jak preferencí, tak celkové účasti u voleb.

Jan 11

Podle Danuše Nerudové je míra zájmu o její akademickou kariéru „zarážející“....

Deník N / Česko

Podle Danuše Nerudové je míra zájmu o její akademickou kariéru „zarážející“. V podcastu Aréna N mluvila také o podpoře od Josefa Středuly nebo přestřelce s Petrem Pavlem v kauze „účetní“.

Jan 9

Podle prezidentské kandidátky Danuše Nerudové je potřeba dnešní rozsudek v kauze...

Deník N / Česko

Podle prezidentské kandidátky Danuše Nerudové je potřeba dnešní rozsudek v kauze Čapí hnízdo respektovat. „Máme nezávislou justici a tato kauza nebyla zpolitizovaná, jak sám Andrej Babiš tvrdil. Nic to ale nemění na tom, že Andrej Babiš v…

Jan 6

Novým velkým sponzorem prezidentské kandidátky Danuše Nerudové se stal vlastník...

Deník N

Novým velkým sponzorem prezidentské kandidátky Danuše Nerudové se stal vlastník investiční skupiny BHM a bývalý spolumajitel Škody Transportation Tomáš Krsek. V pátek jí na transparentní účet zaslal dva miliony korun. (E15)

Dec 22

Velká potíž Danuše Nerudové: jak bývalá rektorka (ne)řešila problémy s doktoráty

Deník N

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová čelí v horké fázi kampaně otázkám na problémy s plagiáty na Mendelově univerzitě, kterou donedávna coby rektorka vedla. Opakuje, že záležitost řešila, a to bez prodlení. Deník N zmapoval, jak na…

Dec 20

Studio N: Mendelova univerzita pod vedením Danuše Nerudové nefungovala tak, jak...

Deník N

Studio N: Mendelova univerzita pod vedením Danuše Nerudové nefungovala tak, jak by měla. Škola porušovala zákon, vládní nařízení i vlastní předpisy. Co přesně se na škole dělo? A jak moc to Nerudové teď může uškodit? Filip Titlbach mluví s…

Dec 20

Studio N: Problém Danuše Nerudové

Deník N / Česko

Mendelova univerzita pod vedením bývalé rektorky Danuše Nerudové nefungovala tak, jak by měla. Kontrola Národního akreditačního úřadu zjistila závažná pochybení – škola porušovala zákon, vládní nařízení i vlastní předpisy. Co přesně se na…

Dec 19

Na brněnské Mendelově univerzitě pod vedením bývalé rektorky Danuše Nerudové...

Deník N

Na brněnské Mendelově univerzitě pod vedením bývalé rektorky Danuše Nerudové docházelo k závažným pochybením. Škola podle kontroly Národního akreditačního úřadu porušovala zákon o vysokých školách, nařízení vlády i vlastní předpisy.…

Dec 18

Výroky Petra Pavla na adresu Danuše Nerudové mohou být snahou...

Deník N

Výroky Petra Pavla na adresu Danuše Nerudové mohou být snahou vymezit se vůči ostatním kandidátům, stejně tak ale může jít o vcelku riskantní krok či nepovedenou komunikaci. Myslí si to Deníkem N oslovení politologové.

Nov 28

Pointa N: Andrej Babiš začal po oznámení kandidatury růst, Danuše Nerudová...

Deník N

Pointa N: Andrej Babiš začal po oznámení kandidatury růst, Danuše Nerudová se dotáhla na samotné čelo pelotonu a nikdo kromě nich a Petra Pavla nemá šanci postoupit do druhého kola voleb. A Praha dál čeká.

Oct 10

Glosa Josefa Boušky: Kde se vzala prezidentská kandidatura Danuše Nerudové?...

Deník N

Glosa Josefa Boušky: Kde se vzala prezidentská kandidatura Danuše Nerudové? Zdánlivě nesmyslná otázka. Projevit zájem o Hrad může prakticky každý dospělý Čech, proč tedy ne bývalá rektorka vysoké školy, o které se navíc v souvislosti s…

Jun 24

Výzkum pro Deník N analyzuje pozice Danuše Nerudové a Josefa Středuly. Lépe...

Deník N

Výzkum pro Deník N analyzuje pozice Danuše Nerudové a Josefa Středuly. Lépe si vede bývalá rektorka Mendelovy univerzity.