English

Biatlon zná svůj program po Novém roce: V Pokljuce se začíná zítra

Stars24.cz

I biatlonisté si o Vánocích dopřáli závodní pauzu, už zítra se ale někteří z nich opět postaví na start. Světový pohár totiž bude po krátké přestávce pokračovat. Co všechno je v tomto týdnu na programu?

More from Stars24.cz

Mar 14

Biatlon dnes začíná poslední zastávku Světového poháru: Program závodů v Kanadě

stars24.cz

Ode dneška do neděle vrcholí probíhající biatlonová sezóna posledním podnikem Světového poháru. Závodníci se v rámci severoamerického kontinentu přesunuli ze Spojených států amerických do Kanady.

Mar 10

Biatlon dnes uzavře americkou kapitolu Světového poháru! Pojedou se dva závody

stars24.cz

Poslední dva závody zbývají z americké zastávky v rámci probíhajícího ročníku Světového poháru v biatlonu, který příští týden vyvrcholí v Kanadě. Vrcholem sezóny bylo únorové mistrovství světa v Novém Městě na Moravě.

Feb 4

Eva Adamczyková má před sebou druhý závod Světového poháru

stars24.cz

Dnes má snowboardcrossařka Eva Adamczyková před sebou druhý závod Světového poháru v gruzínském Gudauri, kde v sobotu skončila na druhém místě.

Jan 20

Linda Nosková září na Australian Open! Světová jednička skončila na raketě české naděje

stars24.cz

Na prvním grandslamu sezóny Australian Open už nebude pokračovat ženská světová jednička, Polka Iga Šwiateková. Čtyřnásobnou grandslamovou šampionku totiž dokázala česká reprezentantka Linda Nosková ve 3. kole tohoto turnaje v Melbourne…

Jan 8

Biatlon se dnes nejede! Světový pohár od středy čekají další závody v Německu

stars24.cz

Německo hostilo v uplynulém týdnu první podnik Světového poháru v letošním roce. Biatlonisté a biatlonistky se nyní v rámci země sousedící s Českem přesouvají na jiné závodiště. Síly v nové destinaci změří poprvé ve středu.

Dec 13

Biatlon: Na Světovém poháru v Hochfilzenu Češi neuspěli, závodům vévodí Norsko

stars24.cz

České biatlonistky na Světovém poháru v Hochfilzenu zaplatily za nesprávnou střelbu. Ženská štafeta ve složení Tereza Voborníková, Lucie Charvátová, Markéta Davidová a Jessica Jislová obsadila osmé místo s dvěma trestnými koly a dvanácti…

Dec 3

Martina Sáblíková v elitním světovém poháru zvítězila v závodě na 5000 metrů

stars24.cz

Rychlobruslařka Martina Sáblíková v elitním světovém poháru zvítězila v závodě na 5000 metrů ve Stavangeru.

Nov 19

Martina Sáblíková si v závodě na 3000 metrů na Světovém poháru v Pekingu dojela pro druhé místo

stars24.cz

Rychlobruslařka Martina Sáblíková dosáhla druhého místa v závodě na 3000 metrů na Světovém poháru v Pekingu.

Nov 11

Jiří Procházka: Česká hvězda MMA si jde pro titul z UFC! Kdy a kde ji můžete sledovat?

stars24.cz

Tuzemské fanoušky bojových sportů čeká velká sportovní noc. Je před námi totiž titulový zápas MMA zápasníka Jiřího Procházky v nejprestižnější organizaci UFC. Český bojovník o pás přišel kvůli zranění a nyní ho chce získat zpět.

Mar 18

Světový pohár v biatlonu pokračuje, původní program už neplatí. Sprint místo stíhačky

stars24.cz

Počasí promluvilo do programu závěrečného podniku Světového poháru v biatlonu v této sezóně, který hostí od čtvrtka norské Oslo. Ženy si stále ještě nezazávodily, poprvé by měly změřit síly až dnes.

Mar 12

Eva Adamczyková skončila v závodě Světového poháru pátá. V druhé zatáčce spadla

Stars24.cz

Snowboadcrossařka Eva Adamczyková skončila pátá v závodě Světového poháru v Sierra Nevadě. Úřadující mistryně světa po pádu v semifinále vyhrála malé finále a pohoršila si o jednu příčku ve srovnání se sobotním závodem.

Mar 5

Světový pohár v biatlonu v Česku dnes končí. Jedou se poslední dva závody

Stars24.cz

Od čtvrtka je v Česku světová biatlonová elita na závodech v Novém Městě na Moravě. Podnik Světového poháru vyvrcholí dnes, kdy změří síly smíšené týmy.

Mar 4

Biatlon online: Kde sledovat sobotní závody v Novém Městě na Moravě?

stars24.cz

Závody Světového poháru, které se tento týden konají v Novém Městě na Moravě a jsou generálkou na mistrovství světa v příštím roce, pokračují i dnes. Síly změří muži i ženy.

Mar 2

Biatlon má na programu české závody svěťáku. Kdy se v Novém Městě pojede?

Stars24.cz

Český biatlon sice skončil na nedávném mistrovství světa bez medaile, ale něčeho se přece jen dočkal. Dnes startuje v Novém Městě na Moravě další podnik Světového poháru, který je generálkou na šampionát v příštím roce.

May 30

Velkou cenu Monaka navštívily české i světové hvězdy!

stars24.cz

Tento víkend se v Monte Carlu jela každoroční velká cena Formule 1, která je korunou celého kalendáře. Celý víkend je totiž jedna veliká show a na té nesmí samozřejmě chybět ani světové celebrity.

Mar 18

Biatlon měl na programu sprint žen: Česká medailistka se rozloučila s kariérou!

Stars24.cz

První závod závěrečného podniku Světového poháru v biatlonu v norském Oslu obstaraly ženy. Z pohledu českého fanouška byl zajímavý především kvůli loučení jedné z našich závodnic s kariérou.

Dec 9

Biatlon: Program závodů na víkend. České naděje opět v akci!

Stars24.cz

Markéta Davidová jako nejlepší z dam a Michal Krčmář jako lídr mužské reprezentace nebudou již zítra chybět na startu dalšího kola Světového poháru v biatlonu. Kdy a jaké závody čekají?

Nov 30

Markéta Davidová se udržela v čele Světového poháru!

Stars24.cz

Biatlonistka Eva Puskarčíková skončila díky přesné střelbě jedenáctá ve sprintu v Östersundu. Sobotní vítězka vytrvalostního závodu Markéta Davidová jednou chybovala a obsadila 15. místo, nicméně se udržela v čele Světového poháru.

Oct 23

Ester Ledecká do druhé části Světového poháru nepostoupila!

stars24.cz

Lyžařka Ester Ledecká v prvním kole obřího slalomu v Söldenu obsadila 47. místo. Česká reprezentantka tak do druhé části úvodního závodu sezony Světového poháru nepostoupila.

Mar 20

Fenomenální Eva Samková! Snowboardistka zvítězila ve Světovém poháru!

Stars24.cz

Potřetí za posledních pět let prokázala Eva Samková během sezóny nejlepší dlouhodobou formu. Pro křišťálový globus za zimu 2020/21 si dojela vítězstvím v dnešním závodě ve švýcarském Veysonnaz.