English

Babiš začíná se špatně rozdanými kartami, ale může to vyjít. Podle politologa povede kampaň po třech liniích

Deník N

První kolo voleb těsně vyhrál Petr Pavel před Andrejem Babišem. Oba získali velmi vysokou podporu kolem 35 procent hlasů. Podle politologa Romana Chytilka z Fakulty sociálních studií a Institutu SYRI Masarykovy univerzity je nyní ve…

More from Deník N

Feb 17

I když byl Petr Pavel lepší volbou než Andrej Babiš, neznamená...

Deník N

I když byl Petr Pavel lepší volbou než Andrej Babiš, neznamená to, že ho média nemohou kritizovat. Zároveň ale neplatí, že by Babiš volby prohrál kvůli nepřízni médií, píše Jan Úšela v aktuální Prezidentské Pointě N.

Jan 27

Prezidentský kandidát Andrej Babiš odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Andrej Babiš odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských voleb. Za doprovodu manželky Moniky odvolil v Průhonicích.

Jan 27

Prezidentský kandidát Petr Pavel odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských...

Deník N

Prezidentský kandidát Petr Pavel odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských voleb. Za doprovodu manželky Evy odvolil v Černoučku.

Jan 27

Andrej Babiš a Petr Pavel se shodli na tom, že je...

Deník N

Andrej Babiš a Petr Pavel se shodli na tom, že je potřeba odsoudit čínské nedodržování lidských práv. Zároveň však také řekli, že je potřeba brát v potaz zájmy Česka. „Byl bych pro to vzít delegaci na Tchaj-wan, ale zároveň bych bral na…

Jan 25

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě....

denikn.cz

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě. Od 9.00 budou diskutovat na serveru Novinky.cz. Hodinovou diskusi moderují Eva Mikulecká a Vladimír Kořen.

Jan 16

Petr Pavel získal v Průhonicích dvojnásobek hlasů co Andrej Babiš. Přinášíme...

Deník N

Petr Pavel získal v Průhonicích dvojnásobek hlasů co Andrej Babiš. Přinášíme reportáž z Babišova bydliště, kde se k expremiérovi příliš nehlásí.

Jan 15

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš...

Deník N

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš přirovnává k Vladimiru Putinovi? „Nemám potřebu vyvracet každý zjevný nesmysl. A tohle je zjevný nesmysl,“ vysvětluje ve velkém rozhovoru pro Deník N.

Jan 15

Analýza: Petr Pavel a Andrej Babiš vstupují do druhého kola v jiném...

Deník N

Analýza: Petr Pavel a Andrej Babiš vstupují do druhého kola v jiném rozpoložení a s jiným plánem. Popisujeme, kudy povede jejich kampaň a co může nakonec rozhodnout.

Jan 14

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla....

Deník N / Česko

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla. „Všechna moje podpora jde k Petru Pavlovi. Za pár okamžiků pojedu za ním,“ řekl. Fischer poděkoval rodině, manželce Kláře a také své matce, která za ním přišla do…

Jan 14

Andrej Babiš (ANO) postoupí do druhého kola prezidentské volby. Hlasy...

Deník N / Česko

Andrej Babiš (ANO) postoupí do druhého kola prezidentské volby. Hlasy pro protikandidáty už jeho postup neohrozí, vyplývá z propočtu ČTK.

Jan 14

„Vzhledem k tomu, že ve druhém kole bude Andrej Babiš,...

denikn.cz

„Vzhledem k tomu, že ve druhém kole bude Andrej Babiš, si neumím představit, že by to bylo bez faulů,“ řekl Petr Pavel. „On zřejmě bez faulů hrát neumí,“ zhodnotil.

Jan 14

Do druhého kola míří Babiš a Pavel. Nerudová výrazně ztrácí

Deník N / Česko

Začátek sčítání hlasů prozatím přinesl vedení Andreji Babišovi. Spolu s ním do druhého kola míří Petr Pavel. Ostatní kandidáti na ně již výrazně ztrácejí, pod očekávání je zatím výsledek Danuše Nerudové.

Jan 7

Obžalovaný expremiér a prezidentský kandidát Andrej Babiš by ve druhém kole...

Deník N

Obžalovaný expremiér a prezidentský kandidát Andrej Babiš by ve druhém kole nikoho nepodpořil, kdyby sám nepostoupil. „Jsou to vládní kandidáti,“ zopakoval v rozhovoru se serverem lidovky.cz ze svého svěřenského fondu. Babiš pokračuje v…

Dec 22

Nerozhodnutí voliči hodnotí, jak Pavel, Nerudová a Babiš loví hlasy. Co...

Deník N

Nerozhodnutí voliči hodnotí, jak Pavel, Nerudová a Babiš loví hlasy. Co jim utkvělo v paměti nejvíc a z jakých důvodů uchazeči o Hrad přicházejí o jejich sympatie? Přinášíme pokračování naší série.

Dec 21

Babiš poprvé mimo druhé kolo. Podle Medianu vedou Pavel s Nerudovou

Deník N

Podle aktuálního volebního modelu agentury Median by nyní do druhého kola prezidentských voleb postoupili Petr Pavel s Danuší Nerudovou. Šetření z posledních dnů je prvním průzkumem, který by mimo druhé kolo poslal Andreje Babiše.

Dec 15

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš...

Deník N

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš pojede na maďarsko-srbskou hranici, kde se setká s maďarskou prezidentskou a srbským premiérem. Pavel tam chce zase upozornit na nebezpečí populismu. „Zatímco…

Dec 15

Danuše Nerudová by v hypotetickém druhém kole voleb podpořila v souboji s Andrejem...

Deník N / Česko

Danuše Nerudová by v hypotetickém druhém kole voleb podpořila v souboji s Andrejem Babišem Petra Pavla. „I přes silné výhrady, které vůči panu Pavlovi mám, bych ho v druhém kole proti Andreji Babišovi samozřejmě podpořila,“ uvedla Nerudová…

Oct 13

Petr Pavel podle průzkumu předstihl Andreje Babiše. Ten by v druhém kole prohrál s kýmkoli

Deník N

Petr Pavel by podle prvního relevantního výzkumu mohl vyhrát první kolo prezidentských voleb. Podle Medianu se Pavel v září dostal těsně před Andreje Babiše. Výzkumníci také sledovali hypotetické druhé kolo voleb. Pokud by šéf ANO…

Sep 16

Nerudová výrazně posiluje. Ve druhém kole by Pavel drtivě porazil Babiše

Deník N

Srpnový prezidentský volební model agentury Median ukázal, že síly na prvních místech jsou stále poměrně stabilně vyrovnané. Do druhého kola má nejblíž Babiš a Pavel, výrazně ale posiluje Danuše Nerudová.

Jun 15

Babiš, Nerudová, Pavel, Středula či neznámý kandidát za Spolu, případně...

Deník N

Babiš, Nerudová, Pavel, Středula či neznámý kandidát za Spolu, případně vládní koalici. Přinášíme přehled, v jaké fázi jsou hlavní sledované osobnosti budoucí prezidentské volby.