English

Babiš a diplomat? Nic není vzdálenější pravdě. Nechápe to, je totální chaot, říká bývalý velvyslanec Kolář

Deník N / Česko

Kandidát na prezidenta Andrej Babiš (ANO) útočí na svého soupeře Petra Pavla mimo jiné přes diplomata Petra Koláře, bývalého velvyslance v USA a Rusku. Ten radí Pavlovi v otázkách diplomacie. Babiš o Kolářovi tvrdí, že se mu „vnucoval“ se…

More from Deník N / Česko

Dec 17

Předseda ANO Andrej Babiš přinesl premiéru Petru Fialovi (ODS) do...

Deník N

Předseda ANO Andrej Babiš přinesl premiéru Petru Fialovi (ODS) do diskuze na Nově jako dárek Nutellu. „Vládnutí vaší vlády lidem nechutná,“ okomentoval. Fiala opáčil, že Babiš by jako dárek mohl dát občanům to, že jako producent potravin…

Dec 11

Poradce prezidenta Petra Pavla Petr Kolář nebude mít prověrku od...

Deník N

Poradce prezidenta Petra Pavla Petr Kolář nebude mít prověrku od Národního bezpečnostního úřadu. Kancelář prezidenta republiky rozhodla, že ji ke své činnosti na Hradě nepotřebuje. (iRozhlas)

Feb 17

I když byl Petr Pavel lepší volbou než Andrej Babiš, neznamená...

Deník N

I když byl Petr Pavel lepší volbou než Andrej Babiš, neznamená to, že ho média nemohou kritizovat. Zároveň ale neplatí, že by Babiš volby prohrál kvůli nepřízni médií, píše Jan Úšela v aktuální Prezidentské Pointě N.

Jan 28

Andrej Babiš na Twitteru pogratuloval Petru Pavlovi k vítězství. „Blahopřeji mu,...

denikn.cz

Andrej Babiš na Twitteru pogratuloval Petru Pavlovi k vítězství. „Blahopřeji mu, že se stane příštím prezidentem České republiky,“ napsal Babiš.

Jan 28

Jeden volí proti Andreji Babišovi, jiný vidí v Petru Pavlovi...

Deník N

Jeden volí proti Andreji Babišovi, jiný vidí v Petru Pavlovi cestu k lepší budoucnosti. Někdo nepůjde volit vůbec. Deník N došel s nerozhodnutými voliči až ke druhému kolu prezidentské volby.

Jan 27

Andrej Babiš znovu osočil Petra Pavla z toho, že podceňuje Českou...

Deník N / Česko

Andrej Babiš znovu osočil Petra Pavla z toho, že podceňuje Českou republiku. Mírový summit v Praze je podle něj reálný, zmínil, že jej v minulosti uspořádalo také pětimilionové Norsko. „I počtem obyvatel malý národ může iniciovat mírová…

Jan 26

Skončila debata prezidentských kandidátů Andreje Babiše a Petra Pavla na TV...

Deník N / Česko

Skončila debata prezidentských kandidátů Andreje Babiše a Petra Pavla na TV Nova.

Jan 25

Podle Petra Pavla je důležité zachovat Senát. Jeho protikandidát Andrej...

Deník N

Podle Petra Pavla je důležité zachovat Senát. Jeho protikandidát Andrej Babiš v debatě na Novinkách nejprve prohlásil, že horní komoru parlamentu zrušit nejde, následně dodal, že „Senát občas hraje dobrou roli“.

Jan 25

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě....

denikn.cz

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě. Od 9.00 budou diskutovat na serveru Novinky.cz. Hodinovou diskusi moderují Eva Mikulecká a Vladimír Kořen.

Jan 19

Kandidát na prezidenta Andrej Babiš útočí na svého soupeře Petra...

Deník N / Česko

Kandidát na prezidenta Andrej Babiš útočí na svého soupeře Petra Pavla mimo jiné přes diplomata Petra Koláře, bývalého velvyslance v USA a Rusku. Ten radí Pavlovi v otázkách diplomacie. Kolář v rozhovoru pro Deník N popisuje, jak za ním…

Jan 19

Prezidentského kandidáta Petra Pavla vítá při jeho příjezdu na nádraží...

Deník N / Česko

Prezidentského kandidáta Petra Pavla vítá při jeho příjezdu na nádraží Ostrava-Svinov několik desítek jeho příznivců. V rukou drží transparenty nebo české vlajky.

Jan 19

Andrej Babiš by se podle Petra Pavla měl omluvit za...

Deník N

Andrej Babiš by se podle Petra Pavla měl omluvit za svůj billboard, protože jím uráží vojáky i armádu. Řekl to v debatě na Blesku. Babiš dále řekl, že o údajných SMS zprávách, které jménem Petra Pavla vyzývají k mobilizaci, neví.

Jan 17

Andrej Babiš se proti svému protivníkovi Petru Pavlovi vymezil pomocí...

Deník N

Andrej Babiš se proti svému protivníkovi Petru Pavlovi vymezil pomocí billboardů, v nichž mu podsouvá zatažení Česka do války. Když se Deník N expremiéra zeptal, z čeho vychází, šéf ANO nedokázal věcně odpovědět.

Jan 15

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš...

Deník N

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš přirovnává k Vladimiru Putinovi? „Nemám potřebu vyvracet každý zjevný nesmysl. A tohle je zjevný nesmysl,“ vysvětluje ve velkém rozhovoru pro Deník N.

Jan 14

Bývalý slovenský prezident Andrej Kiska vyjádřil podporu Petru Pavlovi. "Prezident...

Deník N

Bývalý slovenský prezident Andrej Kiska vyjádřil podporu Petru Pavlovi. „Prezident by měl být někdo s politickými zkušenostmi, ne někdo, kdo je politicky bezradný a nezkušený. Pamatujete si taková slova? Ano, to říkal Fico v roce 2014. Teď…

Jan 14

Andrej Babiš podle Petra Pavla už začal s kampaní. „Nenechme se...

Deník N

Andrej Babiš podle Petra Pavla už začal s kampaní. „Nenechme se odradit a za dva týdny ho porazíme znovu,“ napsal na Twitteru.

Jan 14

Neúspěšný kandidát Pavel Fischer na sociálních sítích podpořil Petra Pavla....

denikn.cz

Neúspěšný kandidát Pavel Fischer na sociálních sítích podpořil Petra Pavla. „Plně podporuji Petra Pavla proti Andreji Babišovi,“ napsal.

Jan 14

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla....

Deník N / Česko

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla. „Všechna moje podpora jde k Petru Pavlovi. Za pár okamžiků pojedu za ním,“ řekl. Fischer poděkoval rodině, manželce Kláře a také své matce, která za ním přišla do…

Dec 15

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš...

Deník N

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš pojede na maďarsko-srbskou hranici, kde se setká s maďarskou prezidentskou a srbským premiérem. Pavel tam chce zase upozornit na nebezpečí populismu. „Zatímco…

Feb 22

Někdejší premiér Andrej Babiš (ANO) podpořil stanovisko premiéra Petra Fialy...

denikn.cz

Někdejší premiér Andrej Babiš (ANO) podpořil stanovisko premiéra Petra Fialy (ODS), že Česko stojí za Ukrajinou. Babiš to napsal na Twitteru.