English

„Chtěl bych mu říct, že je frajer!“ Petr Pavel zaplnil náměstí v Ostravě, dav oblehl i hospodu s jeho akcí

Deník N

Ve čtvrtek přijel Petr Pavel do Ostravy. Ta je už několikeré volby baštou hnutí ANO Andreje Babiše, který tu má primátora i hejtmana. V prvním kole prezidentské volby tady získal Andrej Babiš skoro 45 procent, Pavel 30 procent. Přesto…

More from Deník N

Feb 17

I když byl Petr Pavel lepší volbou než Andrej Babiš, neznamená...

Deník N

I když byl Petr Pavel lepší volbou než Andrej Babiš, neznamená to, že ho média nemohou kritizovat. Zároveň ale neplatí, že by Babiš volby prohrál kvůli nepřízni médií, píše Jan Úšela v aktuální Prezidentské Pointě N.

Jan 27

Prezidentský kandidát Andrej Babiš odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských...

Deník N / Česko

Prezidentský kandidát Andrej Babiš odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských voleb. Za doprovodu manželky Moniky odvolil v Průhonicích.

Jan 27

Prezidentský kandidát Petr Pavel odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských...

Deník N

Prezidentský kandidát Petr Pavel odevzdal svůj hlas v druhém kole prezidentských voleb. Za doprovodu manželky Evy odvolil v Černoučku.

Jan 27

Andrej Babiš a Petr Pavel se shodli na tom, že je...

Deník N

Andrej Babiš a Petr Pavel se shodli na tom, že je potřeba odsoudit čínské nedodržování lidských práv. Zároveň však také řekli, že je potřeba brát v potaz zájmy Česka. „Byl bych pro to vzít delegaci na Tchaj-wan, ale zároveň bych bral na…

Jan 26

Včerejší debatu Andreje Babiše a Petra Pavla na Primě vidělo dohromady...

denikn.cz

Včerejší debatu Andreje Babiše a Petra Pavla na Primě vidělo dohromady 1,193 milionu diváků starších 15 let, tedy 30 % lidí s puštěnými televizory. Sledovanost zhruba o 500 000 diváků zaostala za nedělním duelem na ČT. (České noviny)

Jan 26

Maraton předvolebních debat Petra Pavla a Andreje Babiše pokračoval duelem v televizi...

Deník N

Maraton předvolebních debat Petra Pavla a Andreje Babiše pokračoval duelem v televizi Prima. Šéf hnutí ANO byl o něco útočnější, generál ve výslužbě uvolněnější, moderátorka Terezie Tománková ale nenechala debatu sklouznout do hádek.

Jan 25

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě....

denikn.cz

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš se setkají v další debatě. Od 9.00 budou diskutovat na serveru Novinky.cz. Hodinovou diskusi moderují Eva Mikulecká a Vladimír Kořen.

Jan 24

Prezidentský kandidát Petr Pavel vyzval Andreje Babiše, aby uklidnil situaci...

Deník N

Prezidentský kandidát Petr Pavel vyzval Andreje Babiše, aby uklidnil situaci v Česku a zmírnil svou kampaň. Vyzval ho ke stažení reklamy, která má vyvolávat strach ze zatažení Česka do válečného konfliktu. „Důsledkem Vaší kampaně konflikt…

Jan 19

Petra Pavla přijeli do Ostravy podpořit i neúspěšní kandidáti Danuše Nerudová...

Deník N / Česko

Petra Pavla přijeli do Ostravy podpořit i neúspěšní kandidáti Danuše Nerudová a Pavel Fischer. „Máme jeden společný cíl: nenechat zvítězit lhaní a šíření strachu. Věřím, že to takto dotáhneme,“ prohlásil Pavel. Nenechte se zastrašit a…

Jan 19

Andrej Babiš by se podle Petra Pavla měl omluvit za...

Deník N

Andrej Babiš by se podle Petra Pavla měl omluvit za svůj billboard, protože jím uráží vojáky i armádu. Řekl to v debatě na Blesku. Babiš dále řekl, že o údajných SMS zprávách, které jménem Petra Pavla vyzývají k mobilizaci, neví.

Jan 16

Petr Pavel získal v Průhonicích dvojnásobek hlasů co Andrej Babiš. Přinášíme...

Deník N

Petr Pavel získal v Průhonicích dvojnásobek hlasů co Andrej Babiš. Přinášíme reportáž z Babišova bydliště, kde se k expremiérovi příliš nehlásí.

Jan 15

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš...

Deník N

Co říká Petr Pavel na to, že jej Andrej Babiš přirovnává k Vladimiru Putinovi? „Nemám potřebu vyvracet každý zjevný nesmysl. A tohle je zjevný nesmysl,“ vysvětluje ve velkém rozhovoru pro Deník N.

Jan 15

Analýza: Petr Pavel a Andrej Babiš vstupují do druhého kola v jiném...

Deník N

Analýza: Petr Pavel a Andrej Babiš vstupují do druhého kola v jiném rozpoložení a s jiným plánem. Popisujeme, kudy povede jejich kampaň a co může nakonec rozhodnout.

Jan 14

Andrej Babiš podle Petra Pavla už začal s kampaní. „Nenechme se...

Deník N

Andrej Babiš podle Petra Pavla už začal s kampaní. „Nenechme se odradit a za dva týdny ho porazíme znovu,“ napsal na Twitteru.

Jan 14

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla....

Deník N / Česko

Nepostupující kandidát Pavel Fischer podpořil ve druhém kole Petra Pavla. „Všechna moje podpora jde k Petru Pavlovi. Za pár okamžiků pojedu za ním,“ řekl. Fischer poděkoval rodině, manželce Kláře a také své matce, která za ním přišla do…

Dec 22

Nerozhodnutí voliči hodnotí, jak Pavel, Nerudová a Babiš loví hlasy. Co...

Deník N

Nerozhodnutí voliči hodnotí, jak Pavel, Nerudová a Babiš loví hlasy. Co jim utkvělo v paměti nejvíc a z jakých důvodů uchazeči o Hrad přicházejí o jejich sympatie? Přinášíme pokračování naší série.

Dec 15

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš...

Deník N

Prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš dnes navštíví Maďarsko. Babiš pojede na maďarsko-srbskou hranici, kde se setká s maďarskou prezidentskou a srbským premiérem. Pavel tam chce zase upozornit na nebezpečí populismu. „Zatímco…

Dec 8

Babiš je z kandidátů nejvíce v médiích i na sociálních sítích, Nerudová předstihla Pavla

Deník N / Česko

Největší prostor ze všech prezidentských kandidátů média v listopadu věnovala Andreji Babišovi. Šéf ANO opanoval i sociální sítě. O druhé místo se přetahují Danuše Nerudová a Petr Pavel. Vyplývá to z dat projektu Mediální obraz.

Oct 13

Petr Pavel podle průzkumu předstihl Andreje Babiše. Ten by v druhém kole prohrál s kýmkoli

Deník N

Petr Pavel by podle prvního relevantního výzkumu mohl vyhrát první kolo prezidentských voleb. Podle Medianu se Pavel v září dostal těsně před Andreje Babiše. Výzkumníci také sledovali hypotetické druhé kolo voleb. Pokud by šéf ANO…

Jun 15

Babiš, Nerudová, Pavel, Středula či neznámý kandidát za Spolu, případně...

Deník N

Babiš, Nerudová, Pavel, Středula či neznámý kandidát za Spolu, případně vládní koalici. Přinášíme přehled, v jaké fázi jsou hlavní sledované osobnosti budoucí prezidentské volby.