English

Jedním z největších problémů pro Turecko, které se od pondělí potýká...

Deník N

Jedním z největších problémů pro Turecko, které se od pondělí potýká s následky ničivého zemětřesení, je zajištění přístřeší pro statisíce lidí, kteří uprostřed zimy zůstali bez střechy nad hlavou. Otřesy zničily tisíce budov a nespočet…

More from Deník N

Feb 25

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii už přesáhl 50 tisíc. Obě země...

Deník N

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii už přesáhl 50 tisíc. Obě země od začátku února postihuje série otřesů, dnes ve středním Turecku dosáhly síly 5,2. Podle OSN přišlo o střechu nad hlavou až jeden a půl milionu lidí. (ČT24)

Feb 17

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii se přiblížil 44 000. Z toho...

Deník N

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii se přiblížil 44 000. Z toho v Turecku zahynulo více než 38 000 lidí. (Al-Džazíra)

Feb 14

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii přesáhl podle dostupných údajů 40 000....

Deník N

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii přesáhl podle dostupných údajů 40 000. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan dnes večer oznámil, že v Turecku zemřelo přes 35 400 lidí. Je to o 3500 mrtvých více, než kolik činila předchozí…

Feb 12

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii se podle náměstka generálního tajemníka...

Deník N

Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii se podle náměstka generálního tajemníka OSN Martina Griffithse přinejmenším zdvojnásobí. V současnosti úřady potvrdily 28 000 mrtvých. (AFP)

Feb 11

Počet známých obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii přesáhl 25 000 poté, co...

Deník N

Počet známých obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii přesáhl 25 000 poté, co prezident Erdogan aktualizoval tureckou bilanci na 21 848 mrtvých.

Feb 9

Aktualizace: Počet potvrzených obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii dál roste, podle...

denikn.cz

Aktualizace: Počet potvrzených obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii dál roste, podle úřadů přesáhl 17 000. Z toho na Turecko připadá asi 14 000, na Sýrii přes 3 000 mrtvých. Naděje na nalezení přeživších klesá. (AFP)

Feb 9

Aktualizace: Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii podle tamních úřadů překročil...

denikn.cz

Aktualizace: Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii podle tamních úřadů překročil 16 000. (NYT)

Feb 9

Počet obětí pondělního zemětřesení v Turecku a Sýrii přesáhl 15 800. Zraněných jsou...

Deník N

Počet obětí pondělního zemětřesení v Turecku a Sýrii přesáhl 15 800. Zraněných jsou desítky tisíc. (AFP)

Feb 7

Počet obětí ničivého pondělního zemětřesení v Turecku a Sýrii vzrostl na nejméně...

Deník N / Svět

Počet obětí ničivého pondělního zemětřesení v Turecku a Sýrii vzrostl na nejméně 7826. Otřesy v Turecku zasáhly deset provincií, zraněných je bezmála 35 000 lidí. Podle tureckého viceprezidenta Oktaye nejméně 450 000 lidí musí dnes přespat…

Feb 7

Aktualizace: Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii stoupl nad 7100, informuje...

Deník N

Aktualizace: Počet obětí zemětřesení v Turecku a Sýrii stoupl nad 7100, informuje agentura AFP. Čísla dále rostou. Záchranářské práce pokračují.

Feb 7

Studio N: Mohutná zemětřesení, která udeřila na Turecko a Sýrii, zabila tisíce...

Deník N

Studio N: Mohutná zemětřesení, která udeřila na Turecko a Sýrii, zabila tisíce lidí. Dalo se toto neštěstí předpovědět? A budou masivní zemětřesení čím dál častější? Filip Titlbach mluví se seismologem Alešem Špičákem z Akademie věd ČR.

Feb 6

Ničivé zemětřesení v Turecku a Sýrii má podle agentury AFP již nejméně...

Deník N / Svět

Ničivé zemětřesení v Turecku a Sýrii má podle agentury AFP již nejméně 3760 obětí na životech, z toho 1444 v Sýrii a 2316 v Turecku. (ČTK, AFP)

Feb 6

Počet obětí zemětřesení, které dnes ráno zasáhlo Turecko a Sýrii, přesáhl...

Deník N

Počet obětí zemětřesení, které dnes ráno zasáhlo Turecko a Sýrii, přesáhl 3600. V Turecku zemřelo 2316 lidí, v Sýrii si katastrofa vyžádala nejméně 1300 lidských životů. (ČTK)

Feb 6

Po zemětřeseních jsou v Turecku a Sýrii už téměř dva tisíce mrtvých,...

Deník N

Po zemětřeseních jsou v Turecku a Sýrii už téměř dva tisíce mrtvých, počet obětí však zřejmě ještě vzroste – další stovky lidí zůstávají uvězněny pod sutinami budov.

Feb 6

Aktualizace: Počet obětí ničivého zemětřesení v Turecku a Sýrii překročil 1600, vyplývá...

Deník N

Aktualizace: Počet obětí ničivého zemětřesení v Turecku a Sýrii překročil 1600, vyplývá ze statistik úřadů a médií. Další tisíce lidí utrpěly zranění.

Feb 6

Počet obětí po zemětřesení, které dnes zasáhlo Turecko a Sýrii,...

Deník N

Počet obětí po zemětřesení, které dnes zasáhlo Turecko a Sýrii, vzrostl na více než 360 mrtvých. Další stovky lidí utrpěly zranění. Uvádějí to tiskové agentury s odvoláním na místní úřady, podle kterých jde o provizorní bilanci, která…

Feb 6

Počet obětí po zemětřesení, které dnes zasáhlo Turecko a Sýrii, vzrostl...

Deník N

Počet obětí po zemětřesení, které dnes zasáhlo Turecko a Sýrii, vzrostl na 53 mrtvých na turecké straně hranice a 42 na syrské straně. Uvádějí to tiskové agentury s odvoláním na místní úřady, podle kterých jde o provizorní bilance, které…

Jan 22

Při zemětřesení na jihozápadě Japonska bylo zraněno 13 lidí. Otřesy o síle...

denikn.cz

Při zemětřesení na jihozápadě Japonska bylo zraněno 13 lidí. Otřesy o síle 6,6 na ostrově Kjúšú poškodily několik budov či rozvody vody. Japonské úřady očekávají ještě dodatečné otřesy o menší síle. (Reuters)

Nov 1

Nejméně 75 obětí už si vyžádalo páteční zemětřesení v Turecku...

denikn.cz

Nejméně 75 obětí už si vyžádalo páteční zemětřesení v Turecku a na řeckém ostrově Samos. Zraněných je téměř tisíc. Zatímco v turské provincii Izmir je zatím potvrzených 73 obětí, na Samosu zahynuli dva lidé. (AP)

Oct 30

Turecko zasáhlo silné zemětřesení o síle 7,0. Epicentrum otřesů bylo v...

denikn.cz

Turecko zasáhlo silné zemětřesení o síle 7,0. Epicentrum otřesů bylo v Egejském moři ve vzdálenosti 17 kilometrů od provincie Izmir. Otřesy byly cítit v Istanbulu, ale i na řeckých ostrovech či v Athénách. V Izmiru se zřítilo několik budov…