English

Jaromír Jágr slaví 51. narozeniny: Před čtvrtstoletím pomáhal "přepsat dějiny"!

Stars24.cz

15. únor mají hokejový fanoušci neodmyslitelně zapsaný v hlavách jako datum narození Jaromíra Jágra. Na den přesně před čtvrtstoletím se slavný útočník podílel na české výhře v utkání olympijského turnaje, který se zapsal do dějin českého…

More from Stars24.cz

Jun 21

Verešová se vrátila k Jágrovi: Jak to bylo se svatbou?

stars24.cz

Andrea Verešová a Jaromír Jágr před mnoha lety tvořili jeden z opravdu hvězdných párů českého šoubyznysu. Zatímco ona se nakonec vdala za jiného, on je stále svobodný. Mohlo to dopadnout tak, že by měli vztah dodnes?

Apr 19

Jaromír Jágr nepřestává udivovat! Kladno i díky jeho gólu míří k záchraně

stars24.cz

Kladno hraje i letos o přežití v extralize, proto se čekalo, zdali za minutu dvanáct vyjede na led i legendární Jaromír Jágr. V průběhu sezóny totiž přestal nastupovat. Ve středu se ho fanoušci nedočkali, ale ve čtvrtek už to bylo jiné.

Feb 28

Jaromír Jágr otevřeně zhodnotil šance českého týmu v blížícím se MS!

stars24.cz

Jaromír Jágr zatím nechce předjímat, jak daleko by mohla hokejová reprezentace zajít na domácím mistrovství světa v Praze a Ostravě. Během setkání s novináři zdůraznil, že je obtížné udělat jakékoli odhady, dokud není jasné, jak bude…

May 24

SKANDÁLNÍ rozhodnutí na MS v hokeji! Češi se po něm stěhují na čtvrtfinále do Finska

stars24.cz

Češi skončili čtvrtí a stěhují se do Tampere, Slováci dokonce až pátí a jedou domů. Tak se sešly výsledky posledního dne skupinové fáze mistrovství světa v hokeji. V českém zápase s Kanadou zaujala především hrubka sudích, která rozhodla o…

Apr 13

Hokej: České hráčky porazily ve čtvrtfinále MS Finsko 2:1

Stars24.cz

České hokejistky porazily ve čtvrtfinále mistrovství světa v kanadském Bramptonu 2:1 Finsko a stejně jako před rokem, kdy získaly poprvé v historii bronzové medaile, postoupily do semifinále.

Jun 5

Jaromír Jágr se vrhl do podnikání! Co prodává?

stars24.cz

Hvězdný hokejista Jaromír Jágr začal podnikat. Pod vlastní značkou JJ68 nabízí konopné oleje, potravinové doplňky, kosmetiku a další produkty.

May 15

Jaromír Jágr uchvátil fanoušky i na Slovensku!

stars24.cz

Jaromír Jágr hraje hokej tak dlouho, že ještě stihl nastoupit za československou reprezentaci. Není tedy divu, že má spoustu fanoušků také na Slovensku. V těchto dnech jim udělal velkou radost.

Jun 11

Jaromír Jágr: Takhle se staví k očkování!

Stars24.cz

Legendární hokejista Jaromír Jágr odmítl nabídku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby se zapojil do vládní kampaně za očkování proti covidu-19. Server Seznam Zprávy dnes napsal, že premiérovu žádost Jágr odmítl s argumentem, že on sám se…

Sep 20

Jaromír Jágr o covidu: Šílené, může nás to „zabít“!

stars24.cz

Valná většina oborů se v posledních měsících potýká s problémy, výjimkou není ani sport. Na vlastní kůži to poznává Jaromír Jágr, který má jasno. Současná koronavirová opatření hokeji moc neprospívají.

Aug 16

Jaromír Jágr se dočkal pocty! Pokáč mu složil písničku! Takhle reagoval hokejista!

stars24.cz

Písničkář Pokáč se rozhodl složit píseň českého hokejové legendě Jaromíru Jágrovi a jeho budoucí přítelkyni. Jak se mu píseň Lovesong pro Jágrovu holku líbila?

Aug 12

Jaromír Jágr a elektrokolo: Satoranský si ještě přisadil?!

stars24.cz

Jaromíru Jágrovi se dříve smály za jeho herecké výkony v reklamách, v posledních dnech je však některým lidem trnem v oku jeho propagace elektrokola. Do hokejisty se „pustil“ basketbalista Tomáš Satoranský.

Jul 26

Jaromír Jágr odpovídá: Jak dlouho bude ještě hrát?

stars24.cz

Jaromír Jágr často odpovídá na otázku, jak dlouho bude ještě pokračovat jeho profesionální hokejová kariéra. Legendární útočník nyní fanoušky alespoň trochu uspokojil odpovědí, ve které nepadlo žádné konkrétní datum.

Jul 20

Jaromír Jágr: Rodina promluvila o jeho nové přítelkyni!

stars24.cz

Už není žádným tajemstvím, že legendární hokejista Jaromír Jágr má novou přítelkyni. Co na neznámou Dominiku říká jeho rodina? Neteř slavného sportovce promluvila.

Jul 16

Jaromír Jágr to rozsekl: Tohle ještě nikdy nezažil!

stars24.cz

Hokejoví fanoušci řešili od konce poslední sezóny hádanku, zdali bude Jaromír Jágr ještě pokračovat na ledě. Legendární hokejista konečně poskytl jasnou odpověď. Co ho nejspíš přesvědčilo?

Jun 26

Jaromír Jágr a nová přítelkyně: Má se čeho bát?!

stars24.cz

Nová známost Jaromíra Jágra je v českém šoubyznysu velkým tématem posledních dní, přece jen byl legendární hokejista přes rok nezadaný. O jeho Dominice toho ale moc nevíme. Má se slavný sportovec něčeho bát?

Jun 25

Jaromír Jágr: Tajemství jeho nového vztahu odhaleno!

stars24.cz

Kde se vzala vedle Jaromíra Jágra pohledná Dominika? Ohledně odpovědi na tuto otázku začíná být konečně jasno. Jeden z dobrých přátel slavného hokejisty prozradil, jak se nejspíš seznámili.

Jun 21

Jaromír Jágr: SBALIL NOVOU KOČKU?!

stars24.cz

Hokejista Jaromír Jágr je idolem mnoha žen, a proto je logické, že zájem o něj je veliký a dlouho asi nezůstane sám. Jak se ukázalo, nová partnerka na sebe zřejmě nenechala dlouho čekat!

Jun 18

Jaromír Jágr? Neberu si z něj příklad, šokuje český hokejista!

stars24.cz

Jaromíra Jágra obdivuje mnoho hokejistů a snad každý český hráč by se mu chtěl vyrovnat. Reprezentační kapitán Jakub Voráček ale řekl, že si z něj příklad nebere. V jedné konkrétní věci.

May 25

Jaromír Jágr: Bude pokračovat? Začíná být jasno!

stars24.cz

Zatímco se ženami se mu až tak nedaří, láska Jaromíra Jágra k hokeji je tak velká, že v 48 letech stále hraje na profesionální úrovni. Bude v kariéře pokračovat ještě další rok? Pomalu začíná být jasno.

May 16

Jaromír Jágr: PRAVDA o jeho konci s hokejem!

stars24.cz

Jaromír Jágr se konečně rozhodl říct pravdu o konci s hokejem. Podle slov legendárního hokejisty k němu mohlo dojít už dávno. Proč se tak tedy nestalo a on v 48 letech stále pokračuje?