English

Studio N: Jak Zeman ovládl Hrad

Deník N / Česko

Březen 2013. Miloš Zeman se stal v pořadí třetím prezidentem České republiky, vůbec poprvé si hlavu státu zvolili lidé napřímo. Tímhle jarním dnem začala nová éra hradní politiky. Éra, která se vyznačovala zesilováním vlivu prezidentského…

More from Deník N / Česko

Jan 11

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš seznámil prezidenta Miloše Zemana...

Deník N / Česko

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš seznámil prezidenta Miloše Zemana s Digitální a informační agenturou. Řešili také dostupnost bydlení nebo návrh na úpravu prezidentských pravomocí. (ČTK)

Oct 6

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským prezidentem Aleksandarem Vučićem. Informoval o tom mluvčí Hradu.

Aug 23

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě české velvyslance. Mluvil před...

Deník N

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě české velvyslance. Mluvil před nimi o válce na Ukrajině a energetická krizi. S odkazem na izraelského prezidenta prohlásil, že Rusko zaútočilo na Ukrajinu v důsledku kapitulace NATO v Afghánistánu.

May 27

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Setkání se účastnila i první dáma Ivana Zemanová a partner Čaputové Juraj Rizman.

May 8

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne vítězství jmenoval 19 generálů z řad armády, policie, hasičů, Vězeňské služby a tajných služeb. Do hodnosti generálporučíka povýšil ředitele Vojenského zpravodajství Jana…

May 5

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým...

Deník N

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým předchůdcem ve funkci Václavem Klausem starším.

Aug 26

Prezident Miloš Zeman přivítal s vojenskými poctami na Pražském hradě německého...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přivítal s vojenskými poctami na Pražském hradě německého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera. Následovat bude společné jednání a oběd. (ČT)

Aug 10

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka a poté i ministra zemědělství Miroslava Tomana. Na Twitteru o tom bez dalších podrobností informoval mluvčí Jiří Ovčáček.

Jun 1

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem ČSSD Janem Hamáčkem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Apr 21

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval Jakuba Kulhánka ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval Jakuba Kulhánka ministrem zahraničí. Kulhánek tak přebírá vedení úřadu po vicepremiéru Janu Hamáčkovi. Více o novém šéfovi diplomacie jsme psali zde. Prezident Zeman ocenil Kulhánkovy…

Apr 20

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem Švejdarem. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Mar 25

Hrad odmítá zveřejnit dopis, v němž Miloš Zeman žádal čínského prezidenta...

denikn.cz

Hrad odmítá zveřejnit dopis, v němž Miloš Zeman žádal čínského prezidenta o poskytnutí čínské vakcíny Sinopharm. Prý se jedná o osobní dopis.

Mar 16

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s guvernérem České národní...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s guvernérem České národní banky Jiřím Rusnokem. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Nov 25

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem obrany Lubomírem Metnarem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Nov 25

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě policejního prezidenta Jana...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě policejního prezidenta Jana Švejdara. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Jul 29

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě propůjčil generálskou hodnost...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě propůjčil generálskou hodnost plukovníku Pavlu Lipkovi. Stane se zástupcem velitele divize NATO v Polsku. (ČTK)

Jul 29

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval na Pražském hradě soudce obecných...

denikn.cz

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval na Pražském hradě soudce obecných soudů. „Velice vám přeji, aby vás nikdo nechtěl svléci z taláru, a také, když vaše rozhodnutí bude přezkoumáváno, bylo shledáno oprávněným a spravedlivým,“ řekl…

Jun 30

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s předsedou České unie...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s předsedou České unie sportu Miroslavem Janstou. Jansta Deníku N řekl, že se s prezidentem bavili o malých sportovních klubech a že mu Zeman pogratuloval ke znovuzvolení do čela České unie sportu.

Jun 3

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě slovenského premiéra Igora...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě slovenského premiéra Igora Matoviče. Jednání se dále zúčastnili slovenský ministr vnitra Roman Mikulec a ministr zahraničních věcí a evropských záležitostí Ivan Korčok. (Hrad)

May 26

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem Úřadu pro zahraniční styky a informace Markem Šimandlem. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to dnes bez podrobností uvedl na Twitteru. Na schůzce se Šimandlem se Zeman dohodl…