English

Zemřel hvězdný bubeník Jim Gordon, spoluautor megahitu Erica Claptona Layla!

Stars24.cz

V 77 letech zemřel slavný bubeník Jim Gordon. Podílel se na desítkách světových hitů, včetně legendární písně Erica Claptona Layla. Proslavil se nejen svou hudební tvorbou, ale i vraždou matky, za kterou byl odsouzen k doživotní…

More from Stars24.cz

Jun 23

Co jim zajistilo budoucnost? Kate si Williama pojistila!

stars24.cz

Od svatby vévodkyně Kate a prince Williama uplynula už řada let, dodnes na ni ale rádo vzpomíná mnoho Britů. Na pozadí všeho přitom stála dohoda, která měla zajistit, že Kate neuteče.

Jun 14

David Beckham má nového koníčka. A zaujal jím statisíce fanoušků!

Stars24.cz

Bývalá fotbalová hvězda David Beckham v důchodu objevil svou novou zálibu. Vrhnul se na zahrádkářství!

May 6

Dara Rolins ve válce s fanoušky? Navrhla jim MÍR!

Stars24.cz

Boj Dary Rolins s větrnými mlýny, respektive s fanoušky, pokračuje! Slovenská zpěvačka se v minulém týdnu konečně ukázala po nedávném estetickém zákroku, který ji v očích mnoha lidí změnil k nepoznání. Jak to popová diva nese?

Sep 23

Tereza Kerndlová se omlouvá fanouškům a slibuje jim překvapení

stars24.cz

Zpěvačka Tereza Kerndlová (36) se svými fanoušky sdílí spousty fotek a videí ze svých zážitků ze života nebo jen tak pro radost. V poslední době ovšem moc aktivní nebývá a svým fanouškům se na sociálních sítích omluvila.

Jun 29

Česko má nového ministra zemědělství, je jím Výborný

stars24.cz

Česko má nového ministra zemědělství, ve čtvrtek dopoledne se jím stal Marek Výborný (KDU-ČSL). Na Pražském hradě jej jmenoval do funkce prezident Petr Pavel, jehož kancelář avizovala, že ke jmenování dojde dnes v 10 hodin.

May 20

Zemřel legendární sportovec a herec Jim Brown (†87)!

Stars24.cz

Ve věku 87 let zemřel legendární hráč amerického fotbalu a herec Jim Brown.

May 2

Zemřel Gordon Lightfoot (†84), oblíbený kanadský písničkář

stars24.cz

Kanadský písničkář Gordon Lightfoot, známý především díky folk-popovým hitům jako If You Could Read My Mind a The Wreck of the Edmund Fitzgerald, zemřel ve věku 84 let, oznámila jeho rodina.

Mar 17

Zemřel hvězdný bubeník Jim Gordon, spoluautor megahitu Erica Claptona Layla!

Stars24.cz

V 77 letech zemřel slavný bubeník Jim Gordon. Podílel se na desítkách světových hitů, včetně legendární písně Erica Claptona Layla. Proslavil se nejen svou hudební tvorbou, ale i vraždou matky, za kterou byl odsouzen k doživotní…

Mar 3

Dara Rolins a zklamaní fanoušci? Tohle jim zpěvačka vzkazuje!

stars24.cz

Dara Rolins strávila únor v Emirátech, nyní už je ale zpátky v Praze. A netrpěliví fanoušci si od jejího návratu do Česka slibují brzké konání dalšího koncertu. Co jim zpěvačka může slíbit?

Nov 14

Jim Carrey dostal stopku! Už nesmí do Ruska!

stars24.cz

Populární herec a komik Jim Carrey se do Ruska už nepodívá. Kreml zanesl jména stovky kanadských občanů na svou černou listinu a on se ocitl mezi nimi. Zákaz dostala i spisovatelka Margaret Atwoodová.

Jan 13

Týnuš Třešničková ulovila nového přítele! Je jím italský podnikatel!

Stars24.cz

Influencerka Týnuš Třešničková má nového přítele, a to rovnou z prosluněné Itálie. Podnikatele Davida Nebbieho prozradily snímky ze sociálních sítí!

Dec 4

Bitcoin získává na popularitě. V zahraničí už jím zaplatíte i nákup!

stars24.cz

Největší chorvatský potravinový řetězec Konzum nabízí možnost platit na internetu kryptoměnami. Od tohoto měsíce přijímá platby v devíti digitálních měnách včetně bitcoinu. Firma to podle agentury Reuters uvedla ve svém dnešním sdělení.

Aug 18

Zemětřesení na Haiti: Lidé se bouří, vláda jim nepomáhá!

Stars24.cz

Na Haiti velmi roste nespokojenost kvůli nedostatečné vládní pomoci oblastem, které v sobotu zasáhlo silné zemětřesení. Podle agentury Reuters tam vláda nebyla schopná dopravit dostatečné množství jídla, pitné vody či stanů.

Aug 16

Děti a očkování: Jaké výhody jim ve škole přinese?

Stars24.cz

Očkováno proti covidu-19 je už více než 100.000 dětí ve věku 12 až 15 let, tedy asi pětina populace v tomto věku. Vyplývá to z údajů ministerstva zdravotnictví o vakcinaci. Už v červnu ministerstva školství a zdravotnictví rozhodla, že…

Apr 8

Odměny pro policisty: Kolik jim chce Hamáček dát?

stars24.cz

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) bude po vládě žádat, aby ze státního rozpočtu uvolnila zhruba 770 milionů korun na mimořádné odměny pro hasiče a policisty za boj s pandemií.

Jan 11

Nová opatření vlády! Krematoria nestíhají, nařízení jim má ulevit!

stars24.cz

Od úterý 12. ledna nebude po dobu deseti dnů možné dovážet do Česka těla zemřelých ke zpopelnění. Na návrh ministerstva pro místní rozvoj tak dnes rozhodla vláda, aby zajistila kapacity spalování v době epidemie koronaviru.

Nov 3

Blatný a jím utajovaná petice: Co na jeho podpis řekl Babiš?

stars24.cz

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) musel při nástupu do funkce čelit nečekanému problému. Ukázalo se totiž, že v minulosti podepsal petici Milionu chvilek za demokracii za odstoupení premiéra Andreje Babiše (ANO). A zpočátku se k ní…

Oct 21

Lucie Šafářová je s dcerou u moře: Kdo jim dělá společnost?

stars24.cz

Letošní rok dovoleným zrovna nesvědčí, neznamená to však, že by se do zahraničí nedalo vycestovat. Lucie Šafářová se proto i s dcerou sbalila a vyrazila k moři. Kdo jim tam dělá společnost?

Jun 17

Harry a Meghan: Spočítali jim to! Bude to drahé!

stars24.cz

S britské královské pokladny už princ Harry a jeho žena Meghan peníze čerpat nemohou, oni si ale našli zdroj peněz v jiné zemi. Kanada už zná finální účet za zajišťování bezpečnosti páru, který zde krátce pobýval.

May 12

Lidem se nechce zpátky do práce. Vláda jim možná sníží peníze

stars24.cz

Vláda zvažuje snížení ošetřovného z 80 na 60 procent. Novinkám to řekl zdroj z vlády s tím, že s návrhem přišla ministryně financí Alena Schillerová (za ANO). Lidem se totiž pobírání cca 500 korun denně nechce do práce