English

Dagmar Havlová slaví "70": Margitovo přání z celého srdce a zásadní zjištění Absolonové!

Stars24.cz

Dnes slaví své sedmdesáté narozeniny Dagmar Havlová, což si kromě fanoušků uvědomují i její přátelé z řad slavných osobností. Kdo už prostřednictvím sociálních sítí oslavenkyni blahopřál?

More from Stars24.cz

Mar 1

Dagmar Havlová a Jiřina Bohdalová v Inkognitu: Špičkování mezi slavnými herečkami!

stars24.cz

Slavné herečky Jiřina Bohdalová a Dagmar Havlová se potkali v premiérové epizodě televizního pořadu Inkognito. A byla to velká zábava! Čím se Bohdalová mohla lehce dotknout Havlové?

Dec 22

Střelba v srdci Prahy otřásla Havlovou či Absolonovou! Nemůžu to vstřebat, přiznala první dáma

Stars24.cz

Česko velmi zasáhlo čtvrteční řádění šíleného střelce na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Výjimkou nejsou ani známé osobnosti, mnohé z nich se k incidentu vyjádřily na sociálních sítích. Pochopitelně i je šokovalo, co se včera…

Dec 19

Dagmar Havlová se převtělila do Dášenky: Vzpomínka na Havla v den výročí jeho odchodu!

stars24.cz

Na pondělí připadalo výročí smrti velké osobnosti českých dějin, na kterou se nezapomíná. Zvlášť když šlo o vaši nejbližší osobu. Jak zavzpomínala bývalá první dáma Dagmar Havlová na posledního československého a prvního českého prezidenta…

Dec 7

Dagmar Havlová o zubožené Lucerně: Já ji nevlastním!

stars24.cz

Nechce se tomu věřit, ale Dagmar Havlová musí lidem vysvětlovat, kým vlastně je. Důvodem je otázka vlastnictví Lucerny a existence druhé osoby stejného jména a příjmení. Bývalá první dáma se tak pustila do vysvětlování.

Mar 22

Dagmar Havlová slaví "70": Margitovo přání z celého srdce a zásadní zjištění Absolonové!

Stars24.cz

Dnes slaví své sedmdesáté narozeniny Dagmar Havlová, což si kromě fanoušků uvědomují i její přátelé z řad slavných osobností. Kdo už prostřednictvím sociálních sítí oslavenkyni blahopřál?

Mar 22

Olga Lounová: Pro jubilantku Havlovou připravuje narozeninovou oslavu!

Stars24.cz

Kulaté sedmdesáté narozeniny dnes slaví Dagmar Havlová, které pochopitelně pogratuluje k významnému životnímu jubileu řada známých osobností. A jedna z nich se jí zřejmě i postará o oslavu.

Mar 22

Dagmar Havlová slaví kulatiny: 70 let, dva životy! Slavná herečka i první dáma

Stars24.cz

Ke slavným březnovým oslavencům patří Dagmar Havlová, která má dnes kulaté narozeniny. Během sedmdesáti let žila vlastně dva různé životy - jeden jako slavná herečka, druhý jako manželka hlavy státu.

Feb 5

Dagmar Havlová: Jak je to s její účastí na Pavlově inauguraci?

Stars24.cz

V Česku aktuálně probíhají přípravy na inauguraci nového prezidenta Petra Pavla. Pozváni na ni budou oba jeho žijící předchůdci i s manželkami a také vdova po prvním prezidentovi Dagmar Havlová.

Aug 23

Dagmar Havlová PODALA VÝPOVĚĎ!

Stars24.cz

Herečka Dagmar Havlová podala výpověď v Divadle na Vinohradech. Od září ji tak už diváci na jevišti neuvidí.

Feb 12

Jana Šulcová slaví 75. narozeniny: Kam se slavná herečka poděla?

stars24.cz

Herečka Jana Šulcová, která se narodila 12. února 1947, patřila v 70. a 80. letech minulého století mezi nejpůvabnější tváře českého filmu a televize, desítky velkých rolí vytvořila i na prknech Městských divadel pražských (MDP). Před…

Sep 2

Dagmar Havlová: Vzpomínka na těžké chvíle před 10 lety!

stars24.cz

Letní televizní sezóna přinesla již tradičně velké množství repríz legendárních seriálů, nechyběla mezi nimi Sanitka. Právě ta připomněla Dagmar Havlové těžké chvíle, které v době natáčení prožívala.

May 10

Dagmar Havlová: Krušná první noc po očkování!

Hodně lidí vkládá do očkování naděje, že se život vrátí opět do normálu. Někteří lidé ho však absolvují jen s jistou dávkou sebezapření. Dagmar Havlové se navíc nevyhnuly nežádoucí účinky.

Apr 22

Rozčarovaná Dagmar Havlová: Je to škodlivé, nestačím se divit!

Stars24.cz

Dagmar Havlová je jako slavná herečka a bývalá první dáma bezpochyby zvyklá na prakticky neustálou pozornost médií. Občas ale i ona vyjádří nesouhlas s tím, jak se o ní ve sdělovacích prostředcích referuje.

Mar 24

Zpackané narozeniny Dagmar Havlové? Tohle nemusím, přiznala!

Stars24.cz

Dagmar Havlové už je oficiálně zase o rok starší, narozeniny oslavila počátkem tohoto týdne. Nechyběl dort, ale jednou věcí se gratulanti někdejší první dámě netrefili do vkusu, což ona sama přiznala.

Jan 18

Dagmar Havlové zatrnulo: Velký strach o Evu Holubovou!

stars24.cz

Zvlášť v současné době platí, že by zdraví mělo být na prvním místě. I kvůli tomu se Dagmar Havlová obávala o kolegyni Evu Holubovou, která provozuje otužování. Co si herečky mezi sebou vzkázaly?

Nov 17

Dagmar Havlová vzpomíná: Srdceryvná slova o manželovi Václavu Havlovi!

stars24.cz

Datum 17. listopad má pro mnoho lidí zásadní význam. Připomíná si ho i herečka Dagmar Havlová. Ta má ale tato datum spojené nejen s počátkem sametové revoluce, ale i se svým pozdějším manželem Václavem Havlem!

Aug 13

Dagmar Havlová: Po smrti manžela chodila roky...

stars24.cz

Herečka Dagmar Havlová (67) dlouho po smrti svého muže Václava Havla chodila ve smuteční černé barvě. Tu odložila až nedávno, teď se k ní opět vrátila. Má pro to totiž vážný důvod!

Jul 21

Dagmar Havlová promluvila o filmu Havel: Tohle byste nečekali!

stars24.cz

Dagmar Havlová krátce před premiérou promluvila o filmu Havel. Zpočátku se k němu stavěla rezervovaně, zdá se ale, že teď změnila názor!

Jun 16

Dagmar Havlová propadla sociálním sítím: To jsou vymoženosti!

stars24.cz

Dagmar Havlová se na dnešní dobu adaptovala víc než dobře, o čemž svědčí její aktivita na sociálních sítích. Herečka a bývalá první dáma navíc pomalu zjišťuje, co všechno tam může dělat.

Jun 13

Dagmar Havlová: Tohle o sobě díky koronaviru zjistila!

stars24.cz

Dagmar Havlová se během koronavirové krize hodně angažovala, spolu s kolegyněmi ve velkém šila roušky a dodávala je potřebným. A nakonec se o sobě také něco nového dozvěděla.