English

Dnešní očekávané události: – Ukrajinským uprchlíkům končí lhůta pro prodloužení...

Deník N

Dnešní očekávané události: – Ukrajinským uprchlíkům končí lhůta pro prodloužení dočasné ochrany – Fiala s Rakušanem budou jednat s vedením rozvědky ÚZSI – Školské odbory zváží, zda vyhlásí kvůli platům protesty – Zástupci odborů a Jurečka…

More from Deník N

May 28

Předseda vlády Petr Fiala (ODS) dnes jednal se svým ukrajinským...

Deník N / Svět

Předseda vlády Petr Fiala (ODS) dnes jednal se svým ukrajinským protějškem Denisem Šmyhalem. Politici v sídle české vlády jednali o české pomoci Ukrajině i o ekonomické spolupráci obou zemí. „Lídři potvrdili oboustranný zájem na uspořádání…

Nov 7

Premiér Petr Fiala jednal s keňským prezidentem Rutem o obchodu, bezpečnosti i ochraně...

Deník N

Premiér Petr Fiala jednal s keňským prezidentem Rutem o obchodu, bezpečnosti i ochraně klimatu. Keňská hlava státu chce usnadnit Čechům podnikání v Keni. (ČTK)

Jul 7

Premiér Petr Fiala přijal na Úřadu vlády ukrajinského prezidenta Volodymyra...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala přijal na Úřadu vlády ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Následovat by mělo zhruba hodinové jednání se zástupci vlády.

May 2

Přehled očekávaných událostí: Premiér Petr Fiala bude jednat s prezidentem Petrem...

Deník N

Přehled očekávaných událostí: Premiér Petr Fiala bude jednat s prezidentem Petrem Pavlem o výměně ministra školství i o rozpočtu Sněmovna by mohla rozhodnout o odvolání Daniela Köppla z tzv. velké vysílací rady Ve Sněmovně bude pokračovat…

Apr 25

Prezident Petr Pavel se 2. května sejde s premiérem Fialou. Budou jednat...

Deník N

Prezident Petr Pavel se 2. května sejde s premiérem Fialou. Budou jednat o obměně vlády po rezignaci ministra školství Balaše nebo o návrhu na konsolidaci rozpočtu. (ČTK)

Apr 12

Premiér Petr Fiala ocenil účast prezidenta Petra Pavla na jednání...

Deník N

Premiér Petr Fiala ocenil účast prezidenta Petra Pavla na jednání Bezpečnostní rady státu. Pavel po schůzi prohlásil, že se nebude účastnit všech jednání. Dorazí při projednávání témat, které budou vyžadovat jeho účast.

Mar 27

Britský herec Orlando Bloom jednal v neděli v Kyjevě s ukrajinským prezidentem Volodymyrem...

Deník N / Svět

Britský herec Orlando Bloom jednal v neděli v Kyjevě s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským o ukrajinských dětech zavlečených do Ruska nebo obnově školní infrastruktury zasažené válkou. Ve svém projevu o tom v noci na dnešek…

Feb 9

Premiér Petr Fiala a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na užším jednání...

Deník N

Premiér Petr Fiala a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na užším jednání mluvili o dodávkách přístrojů na výrobu energie na Ukrajinu, tématem jednání byla i účast země v některých unijních programech. (ČTK)

Jan 9

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonátu s premiérem Petrem Fialou poděkoval Česku...

Deník N / Česko

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonátu s premiérem Petrem Fialou poděkoval Česku za dodávky zbraní, očekává jejich navýšení. Ocenil i podporu Ukrajiny za českého předsednictví EU. (ČTK)

Oct 31

Petr Fiala obdržel od ukrajinského prezidenta Zelenského Řád Jaroslava Moudrého...

Deník N

Petr Fiala obdržel od ukrajinského prezidenta Zelenského Řád Jaroslava Moudrého prvního stupně. Oba státníci podepsali deklaraci o euroatlantické perspektivě pro Ukrajinu.

Oct 31

Delegace českých ministrů bude dnes v Kyjevě jednat se členy ukrajinské...

Deník N

Delegace českých ministrů bude dnes v Kyjevě jednat se členy ukrajinské vlády, prezidentem Volodymyrem Zelenským či předsedou Nejvyšší rady Štefančukem. (ČTK)

Oct 6

Premiér Petr Fiala při pražském summitu jednal s tureckým prezidentem Recepem...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala při pražském summitu jednal s tureckým prezidentem Recepem Tayyipem Erdoganem a šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou. Jednal s nimi o energetice či migraci. (ČTK)

Jun 23

Premiér Petr Fiala včera telefonicky hovořil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N

Premiér Petr Fiala včera telefonicky hovořil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Fiala uvedl, že mu Zelenskyj děkoval za podporu Ukrajiny.

Jun 22

Premiér Petr Fiala hovořil po telefonu s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala hovořil po telefonu s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Ten na Twitteru poděkoval Česku za podporu Ukrajiny při jednáních o přiznání statusu kandidáta na členství v EU. Diskutovali také o českém…

Mar 15

Premiér Petr Fiala se setkal s ukrajinským prezidentem Zelenským. Fiala je...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala se setkal s ukrajinským prezidentem Zelenským. Fiala je na návštěvě Kyjeva spolu s premiéry Polska a Slovinska. Záznam ze setkání zveřejnil prezident Zelenskyj na Telegramu.

Mar 15

Premiér Petr Fiala zveřejnil fotografii z cesty do Kyjeva. Do ukrajinské...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala zveřejnil fotografii z cesty do Kyjeva. Do ukrajinské metropole jede společně s polským premiérem Morawieckim, vicepremiérem Kaczyńským a slovinským předsedou vlády Janšou.

Mar 13

Český premiér Petr Fiala krátce telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N / Svět

Český premiér Petr Fiala krátce telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Ujistil jsem ho, že dodávky humanitární i vojenské pomoci z České republiky na Ukrajinu budou pokračovat i nadále,“ napsal premiér.

Feb 26

Premiér Petr Fiala mluvil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Probrali aktuální...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala mluvil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Probrali aktuální situaci na Ukrajině. Pan premiér ujistil pana prezidenta, ze se Ukrajina může na ČR spolehnout,“ napsal Deníku N mluvčí Smolka.

Feb 3

Turecký prezident Erdogan jedná v Kyjevě se svým ukrajinským protějškem Zelenským....

denikn.cz

Turecký prezident Erdogan jedná v Kyjevě se svým ukrajinským protějškem Zelenským. Při slavnostním uvítání pozdravil turecký lídr vojáky čestné stráže tradičním ukrajinským „Sláva Ukrajině“. Mimo jiné by měl se Zelenským projednat možnost…

Nov 17

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem Zemanem poprvé veřejně představil složení kabinetu. Není v něm žádné překvapení. Jednotlivá jména najdete v našem článku.