English

Třetí nejdelší zápas v historii TELH! Vítkovice obratem odvrátily vyřazení

www.hokej.cz

Úleva! Ostravané byli kousek od konce sezony, dokonce prohrávali 0:2, ale po parádním obratu vrátili sérii do Hradce Králové. Pátý duel semifinále rozhodl v prodloužení Patrik Koch (čas 98:59).

More from hokej.cz

May 12

Nadstavby šesťáků opanovaly Říčany, Děčín, Hradec Králové a Vítkovice

www.hokej.cz

Kvalitnějšími nadstavbovými skupinami uzavřeli sezonu také hokejisté věkové kategorie U12. Podívejte se, jak skončil uplynulý ročník v Lize mladších žáků "A".

Apr 13

TELH ONLINE: O druhém finalistovi rozhodne až čtvrté prodloužení

www.hokej.cz

Semifinálová série Tipsport extraligy mezi Spartou a Třincem dospěla do rozhodujícího sedmého utkání. Startuje dnes ve 13:00, přímý přenos vysílá stanice O2 TV Sport. Na Hokej.cz je k dispozici textový onlajn.

Mar 19

Hradec Králové je v suchu, pojistil si záchranu juniorské extraligy

www.hokej.cz

Záchranářské drama v DHL extralize juniorů už se po úterku týká jenom tří týmů, Hradec Králové slaví záchranu. Definitivně si ji zajistil výhrou v Olomouci, která je na tom naopak stále hůř.

Feb 27

TELH ONLINE: Sparta hájí náskok před Hradcem Králové

www.hokej.cz

Poslední týden základní části Tipsport extraligy je tady. Některé rébusy už se dočkaly rozřešení, jiné otázky stále zůstávají nezodpovězené. Na Hokej.cz každopádně ze všech úterních klání nabídneme textový přenos.

Jan 23

TELH ONLINE: Hradec – Vítkovice 3:3, hosté poslali zápas do prodloužení

www.hokej.cz

Zběsilé tempo nasadila v průběhu ledna Tipsport extraliga, po dvou dnech jde opět do akce všech čtrnáct týmů. Všechny zápasy vysílá živě O2 TV Sport, na hokej.cz najdete podrobné textové přenosy.

Nov 30

TELH ONLINE: Seberou Vítkovice body Dynamu? Hradec proti Spartě

www.hokej.cz

Tipsport extraliga má dnes na programu dvě předehrávky, v akci budou také dva nejlepší týmy soutěže. Vedoucí Pardubice vyzvou trápící se Vítkovice, druhá Sparta se představí na ledě Hradce Králové. Oba duely můžete sledovat živě na…

Apr 11

TELH ONLINE: Vítkovice srovnaly na 2:2, hraje se prodloužení

www.hokej.cz

Hradec Králové mohl už v neděli doma slavit historický postup do finále. Vítkovice ale byly proti a vynutily si pokračování semifinálové série, která se tak dnes vrací do Ostravar Arény. Pátá bitva je na programu od 17:30, živě ji můžete…

Apr 9

TELH ONLINE: Hradec Králové – Vítkovice 1:2. Za hosty dvakrát udeřil Dej

www.hokej.cz

Hradec Králové může bleskově postoupit do finále Generali Česká pojišťovna play off, proti Vítkovicím totiž vede 3:0 na zápasy. Čtvrtý duel semifinálové série startuje v 16:00 – sledovat ho můžete na O2 TV Sport, případně v textovém…

Mar 27

Vítkovice jdou dál! Semifinále po dvanácti letech, Brno nezvládlo prodloužení

www.hokej.cz

Fantastická jízda Vítkovic napíše v play off další kapitolu. Ridera ukončila čtvrtfinálovou sérii s Kometou v šestém zápase a poprvé od roku 2011 proklouzla mezi nejlepší čtyři. Brno symbolicky poslal na dovolenou její bývalý lídr Peter…

Mar 5

Vítkovice zůstávají druhé! Hradec je ve čtvrtfinále, derby pro Kometu

www.hokej.cz

Skončila základní část Tipsport extraligy, Vítkovice v posledním 52. kole uhájily druhé místo v tabulce a Hradec Králové si zajistil přímý postup do čtvrtfinále play off. A jaká rozuzlení přinesly další výsledky?

Mar 19

Hradec Králové ani Třinec nezaváhaly, favorité extraligy ve čtvrtfinále vedou

hokej.cz

Třinec začal cestu za obhajobou titulu skvěle, na úvod čtvrtfinálové série ani jednou neinkasoval od rivala z Vítkovic. V dalším sobotním zápase čtvrtfinále Generali Česká pojišťovna play off potvrdil úlohu favorita Hradec Králové.

Mar 14

Další malér pro Vítkovice! Koch má třízápasovou stopku

www.hokej.cz

Předseda disciplinární komise Viktor Ujčík potrestal vítkovického obránce Patrika Kocha zastavením činnosti na tři nejbližší utkání – a to za faul na Silvestra Kuska ze sobotního utkání s Olomoucí.

Jan 18

Vítkovice mají podezření na covid, ruší páteční zápas s Hradcem Králové

www.hokej.cz

Koronavirus si zřejmě našel cestu také do vítkovické kabiny. Ostravané proto preventivně odkládají páteční duel v Hradci Králové na nový termín – na 30. ledna od 16:00.

Aug 20

Šumperk vyzkouší další tři hráče. Z Hradce Králové, Vítkovic a Komety

www.hokej.cz

Ve čtvrteční odvetě na ledě Vrchlabí se v sestavě Šumperka objeví hned tři nové tváře, Draci vyzkoušejí brankáře Denise Vacka s útočníky Janem Bernovským a Petrem Kratochvílem (na snímku). Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

May 1

PŘESTUPY ONLINE: Co oznámil Litvínov? A kdo končí v Hradci Králové?

www.hokej.cz

V pátek prvního května oficiálně začalo přestupové období. Dění v Tipsport extralize a v Chance lize sledujeme v aktualizovaném článku. Přineseme i nejdůležitější zprávy ze druhé ligy či zahraničí.

Apr 30

PŘESTUPY ONLINE: Kdo má posílit Hradec Králové?

hokej.cz

V pátek prvního května oficiálně začne přestupové období. Dění v Tipsport extralize a v Chance lize sledujeme v aktualizovaném článku. Přineseme i nejdůležitější zprávy ze druhé ligy či zahraničí.

Nov 23

Druhá část extraligy dorostu? Nejlepší pozici mají Vítkovice

www.hokej.cz

Základní část ELIOD Extraligy dorostu je minulostí, následovat budou skupiny o pořadí v play off a o udržení. Jaký je jejich hrací systém?

Jan 20

TELH ŽIVĚ: Vítkovice ztrácí v Hradci Králové, prohrávají 1:3

www.hokej.cz

Tipsport extraliga se po dni pauzy opět hlásí o slovo a servíruje kompletní 37. kolo, které od 15 hodin otevře bitva vedoucího celku soutěže z Třince s plzeňským soupeřem a souboj posledního Dynama s Olomoucí. Šlágrem je duel čtvrtého…

Jan 30

ONLINE: Vítkovice otočily derby s Třincem! Hradec srovnal v Pardubicích

www.hokej.cz

Ještě dvě kola z elitní tuzemské soutěže chybí sehrát před další reprezentační přestávkou. A obě přinesou velmi pikantní souboje. Zatímco v neděli se chystá derby pražských S, program pátečního 43. kola Tipsport extraligy oživí tradiční…

Jan 23

TELH ONLINE: Třinec prohrává v Pardubicích, Vítkovice otočily v Hradci

www.hokej.cz

Už v pátek se elitní tuzemská soutěž přehoupne do své závěrečné čtvrtiny, která přinese boj o přímý postup do čtvrtfinále, předkolo play off a především záchranu. Relativně v pohodě do ní může vstoupit suverénní Třinec, který za sebou tahá…