English

Fotbalový klub Dynamo České Budějovice nakonec odsoudil agresivní chování pořadatelské...

Deník N / Česko

Fotbalový klub Dynamo České Budějovice nakonec odsoudil agresivní chování pořadatelské služby proti hostujícím fanouškům Jablonce. „Jejich chování bylo v přímém rozporu s hodnotami klubu, jeho pravidly a plněním smlouvy s pořadatelskou…

More from Deník N / Česko

Jun 6

Osvobození České unie sportu, jejího šéfa Jansty i Fotbalové asociace ČR...

Deník N

Osvobození České unie sportu, jejího šéfa Jansty i Fotbalové asociace ČR v kauze dotací je pravomocné. Vrchní soud zamítl odvolání státního zástupce. (ČTK)

Feb 14

Fotbalová asociace České republiky vyhlásila soutěž o návrh nejvýhodnějšího využití...

Deník N / Česko

Fotbalová asociace České republiky vyhlásila soutěž o návrh nejvýhodnějšího využití strahovského areálu v Praze, jehož součástí je i stadion Evžena Rošického. O vypsání rozhodl výkonný výbor FAČR v lednu. Zájemci nyní mohou své záměry…

Dec 29

Na trati z Prahy do Českých Budějovic je zastavený provoz mezi...

denikn.cz

Na trati z Prahy do Českých Budějovic je zastavený provoz mezi Planou nad Lužnicí a Táborem. Důvodem je porucha trakčního vedení. Omezení by mělo trvat do 12.30. V úseku jezdí náhradní autobusová doprava. (Zdopravy)

Nov 21

Obhajoba bývalého místopředsedy Fotbalové asociace České republiky (FAČR) Romana Berbra...

Deník N

Obhajoba bývalého místopředsedy Fotbalové asociace České republiky (FAČR) Romana Berbra zpochybňuje čtyři uzavřené dohody o vině a trestu. Bývalý delegát Miroslav Skála dnes zopakoval, že v roce 2019 přijal úplatek. Berbr se u plzeňského…

Jun 21

Kvůli následkům bouřek nejezdí vlaky z Českých Budějovic do Prahy a z Českých...

Deník N / Česko

Kvůli následkům bouřek nejezdí vlaky z Českých Budějovic do Prahy a z Českých Budějovic do Plzně. Vítr poškodil trakční vedení nebo povalil stromy na trať. (ČTK)

Apr 25

Fotbalový klub Dynamo České Budějovice nakonec odsoudil agresivní chování pořadatelské...

Deník N / Česko

Fotbalový klub Dynamo České Budějovice nakonec odsoudil agresivní chování pořadatelské služby proti hostujícím fanouškům Jablonce. „Jejich chování bylo v přímém rozporu s hodnotami klubu, jeho pravidly a plněním smlouvy s pořadatelskou…

Apr 25

Policisté prověřují incidenty z fotbalového utkání na hřišti Českých Budějovic. Během...

denikn.cz

Policisté prověřují incidenty z fotbalového utkání na hřišti Českých Budějovic. Během utkání napadla pořadatelská služba hostující fanoušky Jablonce. Případem se zabývá také Ligová fotbalová asociace.

Nov 25

Fotbalová asociace České republiky uložila padesátitisícovou pokutu hradnímu kancléři Mynářovi...

Deník N

Fotbalová asociace České republiky uložila padesátitisícovou pokutu hradnímu kancléři Mynářovi za ovlivňování fotbalového zápasu. Dostal také zákaz účastnit se po dva roky aktivit v rámci asociace. (FAČR)

Nov 11

Dálnice D3 ve směru na České Budějovice je za sjezdem na...

Deník N

Dálnice D3 ve směru na České Budějovice je za sjezdem na Jindřichův Hradec uzavřena kvůli tragické nehodě. Řidič srazil chodce, který dálnici přebíhal. (Policie ČR)

Oct 10

České Budějovice povede koalice ODS, Společně pro Budějovice, Piráti a Jihočeši...

Deník N

České Budějovice povede koalice ODS, Společně pro Budějovice, Piráti a Jihočeši 2012. Má 23 zastupitelů ze 45. Primátorkou bude Dagmar Škodová Parmová z ODS. (ČTK)

Aug 30

Provoz na železničním koridoru mezi stanicemi České Budějovice a Hluboká nad...

Deník N

Provoz na železničním koridoru mezi stanicemi České Budějovice a Hluboká nad Vltavou stojí kvůli srážce vlaku s autem. Předběžně by měl být obnoven ve 23:00. (ČTK)

Jan 21

Česká asociace pro psychoterapii opět nabízí příspěvek na psychoterapii pro...

denikn.cz

Česká asociace pro psychoterapii opět nabízí příspěvek na psychoterapii pro klienty VZP. Čerpat ho lze od 1. ledna do 30. listopadu 2022. Může být využit i pro děti od 7 let. (ČAP)

Dec 6

Česká bankovní asociace varuje před další vlnou podvodů, kdy podvodníci...

denikn.cz

Česká bankovní asociace varuje před další vlnou podvodů, kdy podvodníci donutí vybrat zákazníky úspory a vložit je na podvodné účty prostřednictvím bankomatů na kryptoměny. Škody se pohybují v řádech milionů korun. (ČBA)

Dec 1

Česká policie nařídila předsedovi Běloruské fotbalové asociace Vladimirovi Bazanovovi opustit...

denikn.cz

Česká policie nařídila předsedovi Běloruské fotbalové asociace Vladimirovi Bazanovovi opustit zemi. Ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD) Deníku N řekl, že podporovatel Alexandra Lukašenka nemá v Česku co pohledávat.

Aug 30

Asociace pro mezinárodní otázky (AMO) provedla velkou inventuru českých velvyslanců,...

denikn.cz

Asociace pro mezinárodní otázky (AMO) provedla velkou inventuru českých velvyslanců, kteří se v předchozích dnech setkali v Praze. Podle AMO čeká tuzemskou diplomacii v příštích letech velká výzva: jak doplnit volné pozice ambasadorů.

Jul 1

Muž, který ve středu držel v centru Českých Budějovic ženu jako...

denikn.cz

Muž, který ve středu držel v centru Českých Budějovic ženu jako rukojmí, je recidivista, uvedla policie. Připravuje jeho obvinění a návrh na vazbu. (ČTK)

Jun 3

Český fotbal má nové vedení. Šéfem Fotbalové asociace se stal...

denikn.cz

Český fotbal má nové vedení. Šéfem Fotbalové asociace se stal dlouholetý funkcionář Petr Fousek, který porazil Karla Poborského. Vladimíra Šmicera v boji o post místopředsedy porazil volební manažer ANO Jan Richter.

Dec 7

Česká asociace sester organizuje finanční sbírku na zdravotníky. Veřejnost tak...

denikn.cz

Česká asociace sester organizuje finanční sbírku na zdravotníky. Veřejnost tak má podpořit sestřičky, které se starají o covidové pacienty. Mnohým zdravotníkům ale tento počin vadí. Drobné dary nebo jídlo přinesené do nemocnice vítají.…

Apr 27

Česká parkovací asociace vyzvala vládu, aby do konce dubna zrušila...

denikn.cz

Česká parkovací asociace vyzvala vládu, aby do konce dubna zrušila své usnesení, díky kterému mohou lidé parkovat ve všech městech na zónách placeného stání zdarma. Jen Praha například současným opatřením přichází zhruba o 60 milionů korun…

Mar 29

Pod záštitou České asociace pro psychoterapii vznikla linka pro lidi,...

denikn.cz

Pod záštitou České asociace pro psychoterapii vznikla linka pro lidi, které trápí karanténa. Volat je možné denně od 8:00 do 22:00 na telefonní číslo +420 212 812 540. Placený je běžný hovor, sezení je zdarma.