English

Přehled očekávaných událostí: Premiér Petr Fiala bude jednat s prezidentem Petrem...

Deník N

Přehled očekávaných událostí: Premiér Petr Fiala bude jednat s prezidentem Petrem Pavlem o výměně ministra školství i o rozpočtu Sněmovna by mohla rozhodnout o odvolání Daniela Köppla z tzv. velké vysílací rady Ve Sněmovně bude pokračovat…

More from Deník N

Jun 25

Na Hrad dorazil na pravidelné setkání s prezidentem Pavlem premiér Fiala....

Deník N

Na Hrad dorazil na pravidelné setkání s prezidentem Pavlem premiér Fiala. Po samostatném jednání budou jednat také s Babišem a Havlíčkem z ANO. (ČTK)

Apr 15

Premiér Petr Fiala dorazil do Bílého domu, kde bude jednat...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala dorazil do Bílého domu, kde bude jednat s americkým prezidentem Joe Bidenem. Schůzka začne se zhruba půlhodinovým zpožděním.

Feb 13

Premiér Petr Fiala se setkal s prezidentem Petrem Pavlem, podle Fialy...

Deník N

Premiér Petr Fiala se setkal s prezidentem Petrem Pavlem, podle Fialy diskutovali o ekonomickém výhledu Česka na rok 2024 a o současné bezpečnostní situaci ve světě, především na Blízkém východě a na Ukrajině. „Shodli jsme se na tom, že je…

Nov 9

Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek dnes s prezidentem Petrem Pavlem jednal o lécích,...

Deník N

Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek dnes s prezidentem Petrem Pavlem jednal o lécích, situaci ohledně přesčasů a odměňování lékařů či o posílení primární péče. (ČTK)

Nov 7

Premiér Petr Fiala jednal s keňským prezidentem Rutem o obchodu, bezpečnosti i ochraně...

Deník N

Premiér Petr Fiala jednal s keňským prezidentem Rutem o obchodu, bezpečnosti i ochraně klimatu. Keňská hlava státu chce usnadnit Čechům podnikání v Keni. (ČTK)

Oct 25

S izraelským prezidentem Herzogem jednal český premiér Fiala v Tel Avivu mimo...

Deník N / Svět

S izraelským prezidentem Herzogem jednal český premiér Fiala v Tel Avivu mimo jiné o rukojmích, která drží palestinské radikální hnutí Hamás. (ČTK)

May 2

Přehled očekávaných událostí: Premiér Petr Fiala bude jednat s prezidentem Petrem...

Deník N

Přehled očekávaných událostí: Premiér Petr Fiala bude jednat s prezidentem Petrem Pavlem o výměně ministra školství i o rozpočtu Sněmovna by mohla rozhodnout o odvolání Daniela Köppla z tzv. velké vysílací rady Ve Sněmovně bude pokračovat…

Apr 25

Prezident Petr Pavel se 2. května sejde s premiérem Fialou. Budou jednat...

Deník N

Prezident Petr Pavel se 2. května sejde s premiérem Fialou. Budou jednat o obměně vlády po rezignaci ministra školství Balaše nebo o návrhu na konsolidaci rozpočtu. (ČTK)

Mar 1

Premiér Petr Fiala (ODS) nadále stojí za ministrem spravedlnosti Pavlem...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala (ODS) nadále stojí za ministrem spravedlnosti Pavlem Blažkem. Ten už čtyřikrát žádal informace v bytové kauze, která se týká jeho spolustraníků z Brna. „Pan ministr opakovaně vysvětlil, že teze o jeho podezření se nikdy…

Feb 28

Premiér Petr Fiala (ODS) se se zvoleným prezidentem Petrem Pavlem...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala (ODS) se se zvoleným prezidentem Petrem Pavlem domluvil na koordinaci zahraniční politiky. Premiér bude nadále zastupovat Česko v evropských orgánech, prezident na summitech NATO. (ČTK)

Feb 2

Policejní prezident Martin Vondrášek jednal s Petrem Pavlem o jeho ochraně. Ohledně...

Deník N

Policejní prezident Martin Vondrášek jednal s Petrem Pavlem o jeho ochraně. Ohledně kontrol u vstupu na Hrad bude jasno až po analýze rizik v dubnu. (ČTK)

Jan 24

Český premiér Petr Fiala (ODS) jednal s německým kancléřem Olafem Scholzem...

Deník N / Česko

Český premiér Petr Fiala (ODS) jednal s německým kancléřem Olafem Scholzem o obranné a energetické spolupráci. Česko by chtělo využívat německé terminály na LNG. (ČTK)

Jan 9

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonátu s premiérem Petrem Fialou poděkoval Česku...

Deník N / Česko

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonátu s premiérem Petrem Fialou poděkoval Česku za dodávky zbraní, očekává jejich navýšení. Ocenil i podporu Ukrajiny za českého předsednictví EU. (ČTK)

Dec 22

Premiér české vlády Petr Fiala věří, že prezident Miloš Zeman...

denikn.cz

Premiér české vlády Petr Fiala věří, že prezident Miloš Zeman předsedu Ústavního soudu před svým odchodem z funkce nejmenuje. „Nebylo by to šťastné. Většina ústavních právníků říká, že by to nebylo v souladu s Ústavou a spíš vedlo k…

Oct 7

Premiér Petr Fiala dorazil na Pražský hrad, kde se zúčastní...

Deník N

Premiér Petr Fiala dorazil na Pražský hrad, kde se zúčastní neformálního summitu Evropské unie. Za dvě důležitá témata označil válku na Ukrajině a ceny energií.

Oct 6

Premiér Petr Fiala při pražském summitu jednal s tureckým prezidentem Recepem...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala při pražském summitu jednal s tureckým prezidentem Recepem Tayyipem Erdoganem a šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou. Jednal s nimi o energetice či migraci. (ČTK)

Aug 26

Premiér Petr Fiala potvrdil, že Česko svolá radu ministrů zemí...

Deník N

Premiér Petr Fiala potvrdil, že Česko svolá radu ministrů zemí EU pro energetiku. Dohodlo se na tom s šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou. Ministři proberou mimořádná opatření k řešení energetické krize.

Jun 1

Český premiér Petr Fiala (ODS) se setká s francouzským prezidentem...

Deník N

Český premiér Petr Fiala (ODS) se setká s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem, k jednání dojde příští týden v Paříži. Jedním z hlavních témat bude předsednictví v Radě Evropské unie. (Seznam Zprávy)

Mar 13

Český premiér Petr Fiala krátce telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N / Svět

Český premiér Petr Fiala krátce telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Ujistil jsem ho, že dodávky humanitární i vojenské pomoci z České republiky na Ukrajinu budou pokračovat i nadále,“ napsal premiér.

Mar 8

Premiér Petr Fiala (ODS) odlétá do Londýna, kde bude jednat...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala (ODS) odlétá do Londýna, kde bude jednat s lídry V4 a britským premiérem Borisem Johnsonem.