English

Muž se pokusil oběsit na stromě v centru Prahy

Novinky.cz

Muže, který se rozhodl sáhnout si na život, zachraňovala městská policie a zdravotníci v parku v Praze 1. Sebevrah již bezvládně visel na stromě, když ho strážníci sundali na zem a začali oživovat. Se zdravotníky se jim pak podařilo…

More from Novinky.cz

Aug 25

Policie dopadla muže, který střílel u klubu v centru Prahy

Novinky.cz

Policistům se v pátek v noci podařilo vypátrat muže, který z pistole vypálil několik ran proti vchodovým dveřím klubu v centru Prahy a zasáhl jiného muže. Střelec se k činu přiznal.

Apr 18

V centru Prahy našli mrtvého muže

V centru Prahy v úterý ráno spadl muž pravděpodobně z výšky. I přes rychlou pomoc policistů a záchranářů podlehl na místě těžkému zranění.

Mar 27

Policie zasahovala v centru Prahy kvůli podezřelé krabici

Novinky.cz

Policisté zasahovali v pondělí vpodvečer v centru Prahy v ulici Široká kvůli ohlášenému nálezu podezřelého předmětu. Po 19. hodině akce skončila s tím, že se podezření například na výbušninu neprokázalo.

Feb 15

V centru Prahy se pokusil upálit muž

Novinky.cz

V centru Prahy se ve středu večer polil hořlavinou zatím neznámý muž a látku na sobě zapálil. S rozsáhlými popáleninami skončil v nemocnici.

Jan 8

Policie dopadla zloděje obrazů v centru Prahy

Novinky.cz

Policie dopadla zloděje, který z galerie v centru Prahy ukradl obrazy za téměř půl milionu korun. V sobotu o tom informoval mluvčí pražské policie Richard Hrdina. Podle něj k zadržení pomohla veřejnost.

Jul 23

Kvůli zřícení části domu v centru Prahy obvinila policie dva lidi

Novinky.cz

Pražská policie obvinila v souvislosti se zřícením části rekonstruované budovy v Mikulandské ulici dva lidi. Stíhá je za ublížení na zdraví z nedbalosti. Ke zřícení došlo před třemi lety, zranili se při něm tři dělníci. O vývoji v případu…

Apr 5

Policie v centru Prahy rozpustila nelegální noční večírek

Novinky.cz

Policisté v neděli večer ukončili v podkrovním bytě ve Vojtěšské ulici v centru Prahy nelegální večírek. Nepovolené party se účastnilo na 60 mladých lidí

Feb 4

Policie evakuovala gymnázium v centru Prahy, ve sklepě našli granát

Novinky.cz

Policie v úterý dopoledne evakuovala gymnázium v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí kvůli nálezu granátu ve sklepě. Nakonec zjistila, že šlo o nefunkční munici.

Apr 7

Hledač pokladů našel ve Vltavě v centru Prahy granát

Novinky.cz

Hledač pokladů našel v neděli ve Vltavě v Praze granát. Policie musela vyklidit část nábřeží a omezit provoz trhů. Munici odvezl ke zneškodnění pyrotechnik.

Oct 26

Zásah v centru Prahy: Policie zadržela čtyři cizince kvůli ozbrojování

Novinky.cz

Pražská policie zasahovala v pátek odpoledne v Žitné ulici, kde prověřovala oznámení o ozbrojených lidech. Na místo dorazili kriminalisté i pyrotechnik. V souvislosti s případem zadrželi policisté čtyři cizince v jednom z hotelů.

May 19

Policisté v centru Prahy zpacifikovali ozbrojeného muže, který obtěžoval kolemjdoucí

Novinky.cz

V Jindřišské ulici v centru Prahy se v sobotu pohyboval muž se zbraní, který křičel na své okolí. Zpacifikovat ho museli policisté. Záchranáři ho pak převezli do nemocnice.

Apr 27

Muž znásilnil ženu na dětském hřišti v centru Prahy. Policie hledá svědka

Novinky.cz

Jako znásilnění vyšetřují policisté březnové přepadení v centru noční Prahy, při němž muž po 28leté ženě na dětském hřišti zhruba hodinu požadoval sex a jiné praktiky. Nakonec vyvrcholil, aniž došlo k aktu, načež odešel. Policisté se v…

Jan 29

Na služebně strážníků v centru Prahy zasahovala policie

Novinky.cz

Policie zasahovala v pondělí ráno na služebně městské policie v centru Prahy kvůli podezření na trestné činy strážníků. Policie ani strážníci zatím nechtěli být konkrétnější.

Apr 25

V centru Prahy se omylem postřelil muž

Novinky.cz

V úterý dopoledne se v Celetné ulici v centru Prahy postřelil muž legálně drženou zbraní. Na místě události ho ošetřili záchranáři a následně převezli do jedné z pražských nemocnic, jeho stav je stabilizovaný.

Mar 31

Policie zveřejnila podobu muže, který v centru Prahy uloupil šperky za milióny

Novinky.cz

Policie v pátek odpoledne zveřejnila kamerové záběry muže podezřelého z přepadení luxusního klenotnictví v centru Prahy. Lupič si obchod podle vyšetřovatelů předem obhlédl a přepadení naplánoval.

Oct 18

Policie zadržela v centru Prahy ruského hackera, který měl napadat cíle v USA

Čeští policisté zadrželi ve spolupráci s americkým Federálním úřadem pro vyšetřování (FBI) mezinárodně hledaného ruského hackera, který údajně napadal cíle v USA. Po zadržení muž zkolaboval a musel být hospitalizován.

Aug 14

Zákaz ohňostrojů v centru Prahy by měl platit už letos

Novinky.cz / Domácí

Vedení Prahy pokročilo v přípravě vyhlášky, která znemožní odpalování ohňostrojů v památkové rezervaci a u břehů Vltavy. Pro pořádání pyrotechnických akcí budou vymezeny lokality mimo historické centrum města. Zákaz by měl platit od…

May 4

Policie uzavřela část náměstí Míru v centru Prahy kvůli nahlášené bombě

Novinky.cz

Policie ve středu ráno asi na dvě hodiny uzavřela část náměstí Míru v centru Prahy kvůli anonymu, který v jedné z budov nahlásil umístění bomby. Desítky osob byly evakuovány. Pyrotechnik v budově žádnou bombu nenašel.

Mar 21

V pekařství v centru Bělehradu si lehl muž na granát a odpálil ho

Novinky.cz

Neznámý muž v pondělí po půl jedné odpoledne odpálil granát v pekařství v centru Bělehradu. Uvedl to web srbské stanice B92. Pekařství patřilo bývalému ministrovi Brastilavu Petkovičovi. Nešlo o teroristický čin, uvedla policie.

Nov 24

Policie si došlápla na nepoctivé taxikáře. Zasahovala v centru Prahy

Novinky.cz

Pražská policie zasahovala v úterý odpoledne na Staroměstském náměstí v Praze. Zadržela několik taxikářů kvůli podezření z podvodu v souvislosti s předražováním jízdného. V centru Prahy policisté prohledávali jejich auta.