English

Fotbalisté Sparty v play-off o účast v Evropské lize narazí na horšího z dvojice...

Deník N

Fotbalisté Sparty v play-off o účast v Evropské lize narazí na horšího z dvojice AEK Atény – Dinamo Záhřeb. Jistou účast mají minimálně v základní skupině Evropské konferenční ligy. (České noviny)

More from Deník N

Mar 14

Fotbalisté Slavie podlehli v odvetě osmifinále Evropské ligy AC Milán 1:3 a v evropských...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie podlehli v odvetě osmifinále Evropské ligy AC Milán 1:3 a v evropských pohárech po úvodní prohře 2:4 končí. Jedinou branku domácích vstřelil v závěru Jurásek, hosté o postupu rozhodli třemi góly už v první půli, kdy byl…

Feb 22

Fotbalisté Sparty postoupili do osmifinále Evropské ligy, v domácí odvetě zdolali...

Deník N

Fotbalisté Sparty postoupili do osmifinále Evropské ligy, v domácí odvetě zdolali Galatasaray Istanbul 4:1. V jarní fázi evropských soutěží tak nadále zůstávají tři čeští zástupci – kromě Sparty i Slavia a Viktoria Plzeň. Sparta před…

Sep 1

Fotbalisty Plzně v základní skupině Evropské konferenční ligy čeká Dinamo Záhřeb...

Deník N

Fotbalisty Plzně v základní skupině Evropské konferenční ligy čeká Dinamo Záhřeb s kazašskou Astanou a kosovským Balkani. Rozhodl o tom los Konferenční ligy.

Aug 24

Fotbalisté Slavie zvládli domácí zápas kvalifikace o Evropskou ligu. V Edenu porazili...

Deník N

Fotbalisté Slavie zvládli domácí zápas kvalifikace o Evropskou ligu. V Edenu porazili Luhansk 2:0. Góly domácích dali Tijani a Masopust. Odveta se hraje za týden.

Aug 19

Fotbalisté AEK Atény postoupili do play-off Ligy mistrů. V odvetě 3. předkola...

denikn.cz

Fotbalisté AEK Atény postoupili do play-off Ligy mistrů. V odvetě 3. předkola remizovali s Dinamem Záhřeb 2:2, přičemž ještě na začátku 90. minuty prohrávali 0:2. Úvodní zápas vyhráli Athéňané 2:1. Atény čekají v play-off Antverpy. (UEFA)

Aug 15

Fotbalisté Sparty v odvetě 3. předkola Ligy mistrů po prvním poločase prohrávají...

Deník N

Fotbalisté Sparty v odvetě 3. předkola Ligy mistrů po prvním poločase prohrávají s Kodaní 0:1, vedení hostům hned v úvodních vteřinách zařídil Larsson. Mírně aktivnější Sparta se přes obranu dánského týmu zatím nedokázala prosadit.

Aug 15

Fotbalisté Sparty přivítají v dnešní odvetě 3. předkola Ligy mistrů FC Kodaň,...

Deník N / Česko

Fotbalisté Sparty přivítají v dnešní odvetě 3. předkola Ligy mistrů FC Kodaň, první zápas před týdnem v Dánsku skončil bez branek. Zápas na vyprodané Letné začne v 19.00, policie jej považuje za rizikový. Sparta usiluje o účast v Lize…

Aug 8

Fotbalisté pražské Sparty v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů remizovali s FC...

Deník N

Fotbalisté pražské Sparty v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů remizovali s FC Kodaň 0:0. Zápas se hrál v dánské metropoli, odvetné utkání týmy odehrají příští úterý v Praze na Letné. (Sport)

Oct 12

Fotbalisté Plzně prohráli domácí zápas skupinové fáze Ligy mistrů s Bayernem...

Deník N

Fotbalisté Plzně prohráli domácí zápas skupinové fáze Ligy mistrů s Bayernem Mnichov 2:4. Domácí v poločase prohrávali už 0:4, po pauze se trefili Vlkanova a Kliment. (ČTK)

Aug 11

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané...

Deník N

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané remizovali v Aténách s Panathinaikosem 1:1, v součtu obou zápasů zvítězili 3:1. Gól Slavie dal v nastavení Jurečka.

Aug 11

Fotbalisté Slovácka remizovali v odvetě předkola Evropské ligy doma s Fenerbahce 1:1....

Deník N

Fotbalisté Slovácka remizovali v odvetě předkola Evropské ligy doma s Fenerbahce 1:1. Po venkovní prohře tak v soutěži končí a čeká je předkolo Evropské konferenční ligy. Jediný gól domácích vstřelil Šašinka.

Aug 9

Fotbalisté Plzně postoupili do závěrečného předkola o Ligu mistrů. Západočeši porazili...

Deník N

Fotbalisté Plzně postoupili do závěrečného předkola o Ligu mistrů. Západočeši porazili i podruhé Tiraspol 2:1. O jejich góly se postarali Kliment a Mosquera.

Aug 4

Fotbalisté Slovácka prohráli v prvním zápase třetího předkola Evropské ligy v Istanbulu...

Deník N

Fotbalisté Slovácka prohráli v prvním zápase třetího předkola Evropské ligy v Istanbulu 0:3. Góly domácích dávali Mor a dva Lincoln, hosté dohrávali bez vyloučeného Hofmanna. Odveta se odehraje za týden v Uherském Hradišti.

Aug 2

Fotbalisté Plzně zvládli první zápas třetího předkola Ligy mistrů. Zvítězili...

Deník N

Fotbalisté Plzně zvládli první zápas třetího předkola Ligy mistrů. Zvítězili na hřišti Šeriffu Tiraspol 2:1 po gólech Chorého a Buchy. Odveta se hraje v Plzni za týden.

Aug 2

Pokud fotbalisté Plzně postoupí z třetího předkola Ligy mistrů přes...

Deník N

Pokud fotbalisté Plzně postoupí z třetího předkola Ligy mistrů přes Sheriff Tiraspol, v play-off se utkají s lepším z dvojice Karabach/Ferencváros. První utkání s moldavským týmem sehrají Západočeši dnes, odvetu za týden. (UEFA)

Jul 20

Fotbalisté Plzně zvládli úspěšně vstup do druhého předkola Ligy mistrů....

Deník N

Fotbalisté Plzně zvládli úspěšně vstup do druhého předkola Ligy mistrů. Na hřišti HJK Helsinky vyhráli 2:1. O góly zapadočechů se postarali Chorý a Kopic. Odveta se hraje za týden.

Jul 18

Fotbalisté Plzně se v případě postupu do třetího předkola Ligy mistrů...

Deník N

Fotbalisté Plzně se v případě postupu do třetího předkola Ligy mistrů utkají s lepším z dvojice Maribor/Tiraspol. Západočechy čekají v druhém předkole HJK Helsinky. (ČT Sport)

Apr 14

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě...

Deník N

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě prohráli s Feyenoordem Rotterdam 1:3. V celkovém součtu Pražané prohráli 4:6.

Aug 3

Fotbalová Sparta prohrála s AS Monaco 0:2. V odvetě 3. předkola Ligy mistrů...

denikn.cz

Fotbalová Sparta prohrála s AS Monaco 0:2. V odvetě 3. předkola Ligy mistrů tak budou muset Pražané vyhrát v Monaku o tři branky. Utkání poznamenaly i rasistické urážky ze strany fanoušků Sparty směrem ke střelci první branky zápasu…

Jul 28

Fotbalová Sparta postoupila do 3. předkola Ligy mistrů po domácí výhře...

denikn.cz

Fotbalová Sparta postoupila do 3. předkola Ligy mistrů po domácí výhře 2:0 nad Rapidem Vídeň. Pražané potřebovali v odvetě vyhrát o dvě branky, což se jim na domácím hřišti povedlo. Příštím soupeřem Sparty na cestě do Ligy mistrů bude…