English

Simona Krainová šokovala fanoušky: Přestup na platformu plnou nahoty!

Stars24.cz

Simona Krainová sice letos v únoru oslavila kulaté 50. narozeniny, o odvahu ale ani s přibývajícím věkem nepřichází. V sobotu to jasně demonstrovala oznámením pro své fanoušky na sociálních sítích. Co si pro ně přichystala?

More from Stars24.cz

Jun 4

Simona Krainová o útocích na svou osobu: To mi hlava nebere!

Stars24.cz

Simona Krainová patří k těm úspěšným ženám, jimž některé jiné ženy nemohou úspěch odpustit. Na sociálních sítích to pak občas schytá. A jisté útoky dokážou překvapit i ji samotnou...

May 29

Simona Krainová přestala vydělávat? Modelka přiznala pauzu!

stars24.cz

Simona Krainová se nebála i v pokročilém modelkovském věku začít s něčím novým, na co mnoho lidí koukalo skrz prsty. V poslední době se ale záhadně stáhla do ústraní. Čím si to máme vysvětlovat?

May 16

Simona Postlerová (†59): PRAVDA o sbírce na pomoc rodině zesnulé herečky!

Stars24.cz

Česko se v úterý rozloučilo s náhle zesnulou herečkou Simonou Postlerovou. Její kolegové se rozhodli pomoci pozůstalým, jenže o jejich iniciativě se objevily mylné informace. Prezident Herecké asociace Ondřej Kepka se proto rozhodl…

May 14

Simona Postlerová (†59): Sbohem jí přišli dát Bohdalová, Havlová nebo Trojan!

Stars24.cz

V Divadle na Vinohradech v Praze se lidé v úterý rozloučili s náhle zesnulou herečkou Simonou Postlerovou. Dlouholetá členka souboru vinohradského divadla zemřela během prvního květnového víkendu, bylo jí 59 let.

May 13

Simona Postlerová (†59): Kolegové chtějí pomoci, mluví o složité situaci!

Stars24.cz

Česko se zítra rozloučí s nečekaně zesnulou herečkou Simonou Postlerovou. Krátce předtím vyšla najevo další překvapivá věc. Členka souboru vinohradského divadla se podle přátel nacházela v těžké životní situaci, proto chtějí rodině pomoci.

May 8

Simona Postlerová (†59): Kdy a kde proběhne poslední rozloučení?

Stars24.cz

Poslední rozloučení se zesnulou herečkou Simonou Postlerovou se uskuteční příští týden v Praze. Dlouholetá členka souboru vinohradského divadla zemřela během uplynulého víkendu, bylo jí 59 let.

May 7

Jaká byla Simona Postlerová (†59)? Dagmar Havlová promluvila!

stars24.cz

Českou hereckou obec zasáhla o víkendu zpráva o náhlém odchodu Simony Postlerové, s nímž se těžce srovnávají i její kolegové z Divadla na Vinohradech. K nim se řadila i Dagmar Havlová, která napsala obsáhlý příspěvek na sociální síti.

May 6

Simona Postlerová (†59): Kolegové nechápou! O víkendu byla ještě plná života

Stars24.cz

Česko o víkendu doslova šokovala zpráva o náhlém odchodu Simony Postlerové, které bylo pouhých 59 let. Největší rána to je pro její rodinu a kolegy, včetně těch z vinohradského divadla. Jeho zástupci prozradili, že byla až do poslední…

May 5

Zemřela známá herečka Simona Postlerová (†59)

Stars24.cz

Českou hereckou obec zasáhla během prvního květnového víkendu velmi smutná zpráva. Ve věku 59 let zemřela známá herečka Simona Postlerová. O jejím úmrtí informoval Nadační fond Dvojka srdcem na sociální síti.

Mar 11

Simona Krainová uzemnila kritičku, která ji posílala do hrobu!

stars24.cz

Dara Rolins, Simona Krainová a Andrea Verešová. Ptáte se, co tyto dámy spojuje? Do všech třech se opřela mladá slečna na sociální síti. Která z trojice hvězdných žen se rozhodla ostře reagovat?

Mar 5

Simona Krainová o krizi středního věku! Trápí ji to vůbec?

Stars24.cz

Simona Krainová měla kulaté 50. narozeniny už loni, v únoru oslavila již jednapadesátiny. Když se ale fanoušci podívají na její fotky, musí smeknout klobouk. Modelka má ale i kritiky, jimž nemá problém promluvit do duše.

Nov 14

Simona Krainová přiznala: Probourala se do bytu Dary Rolins!

stars24.cz

Simona Krainová je velkou kamarádkou Dary Rolins, životem se svého času protloukaly společně. Jednoho dne se ale jejich cesty rozdělily. Co se pak stalo?

Sep 11

Jaromír Soukup kontra Simona Krainová: Kdo bude muset přitvrdit?!

stars24.cz

Nejen v televizním vysílání komentuje Jaromír Soukup všechno možné, včetně dění ve světě šoubyznysu, jehož je sám součástí. Především se řešil jeho rozchod s Agátou Hanychovou. Právě kvůli ní se Soukup zapojil do debaty ohledně angažmá…

Aug 21

Simona Krainová není jediná. Kdo ze slavných celebrit má účet na OnlyFans?

Stars24.cz

Jak už stars24.cz informoval, Simona Krainová sice letos v únoru oslavila kulaté 50. narozeniny, to jí ale nebrání v tom, aby si zřídila účet na platformě OnlyFans. Není přitom ani zdaleka jedinou celebritou, která se rozhodla si tímto…

Aug 20

Simona Krainová šokovala fanoušky: Přestup na platformu plnou nahoty!

Stars24.cz

Simona Krainová sice letos v únoru oslavila kulaté 50. narozeniny, o odvahu ale ani s přibývajícím věkem nepřichází. V sobotu to jasně demonstrovala oznámením pro své fanoušky na sociálních sítích. Co si pro ně přichystala?

Jul 10

Simona Krainová pohoršila své fanoušky: Svého syna vyfotila s vulgárními gesty

Stars24.cz

Modelka Simona Krainová, je známá tím, že si nic nedělá ze svých kritků a naprosto ji nezajímá, co si o ní kdo myslí. Tato atraktivní blondýnka prostě žije svůj život a to je přesně důvod, proč často vyvolává rozruch mezi svými sledovateli…

Feb 20

Simona Krainová slavila padesátiny: Dojemné přání od sestry!

Stars24.cz

Simona Krainová o uplynulém víkendu, konkrétně v neděli, oslavila narozeniny, které byly letos výjimečné, protože byly kulaté. Mezi gratulanty samozřejmě nemohla chybět sestra Yvona, která napsala dojemné přání.

Jan 5

Simona Krainová a předsevzetí bez zábran: Budu arogantní a kousavá!

stars24.cz

Nový kalendářní rok s letopočtem 2023 už ukrajuje svůj pátý den. Předsevzetí si do letoška dala také Simona Krainová, nebylo však výhradně pozitivní. Zahrnula do něj totiž i pěkně ostré poznámky vůči některým lidem.

Dec 6

Simona Krainová ukázala nového člena rodiny: Snad se nezblázním!

Stars24.cz

Rodina je u Simony Krainové na prvním místě, takže i její nový člen bude bezpochyby zahrnut láskou. Přesto u modelky panují obavy, že se s ním někdo možná úplně nepohodne.

Sep 28

Simona Krainová přiznala: Úvahy o trvalém útěku z Česka!

stars24.cz

Simona Krainová je bezpochyby hrdá na své kořeny, ale umí si představit život i mimo Českou republiku. Modelka novinářům přiznala, že uvažuje o odchodu do zahraničí. Co jí v tom brání?