English

NÁZOR: Za 5 knedlíků 246 788 bazénů. Jako by to zrovna Simona Krainová potřebovala

OnlyU

Simona Krainová rozhodně nepatří k těm, kdo by měl nějak výrazně řešit každé jídlo. Vypadá skvěle, jenomže si to očividně velmi dobře uvědomuje a dožaduje se ráda pozornosti. To, že si dala po večeři sladké knedlíky, je podle ní hřích,…

More from OnlyU

Jan 26

Simona Postlerová výrazně zhubla. Bojovala se zápalem plic a postcovidovým syndromem

OnlyU

Simona Postlerová toho má v poslední době hodně. Stará se o autistického syna, kterého po smrti manžela vychovává sama, práce má až nad hlavu a nedávno ji také potrápily zdravotní problémy. V jejich důsledku výrazně zhubla, a fanoušci si…

Nov 5

Simona Postlerová se stará o autistického syna. I po letech jí chybí zesnulý manžel

OnlyU

Simona Postlerová je herečka a dabérka, kterou fanoušci dobře znají. Je ale také maminka syna s autismem, o kterého se musí denně starat. Tomu je dnes 22 a v pubertě mu byl diagnostikován Aspergerův syndrom.

Sep 15

Simona Krainová pózovala v koženém oblečku. Je pyšná na to, co dokázala

OnlyU

Simona Krainová patří mezi nejúspěšnější československé modelky, které v posledních letech vystupovaly na módních přehlídkách. I ve svém věku má pořád co nabídnout, ale je za tím tvrdá dřina.

Aug 20

Simona Krainová sdílela 21 let starou vzpomínku s Darou Rolins a nezapomněla si kopnout do Sagvana Tofiho

OnlyU

Některé celebrity nestárnou. Třeba takovou Simonu Krainovou si fanoušci vybavují z doby před 21 lety a dodnes se podle nich nezměnila. Není v tom ale sama. Před časem bývala údajně ďáblicí a společně s Darou Rolins se objevila i na titulce…

Jul 24

Simona Krainová si užívá běh s o 6 let starší sestrou. Dokázala ji přesvědčit k aktivnímu sportování

OnlyU

Simona Krainová patří mezi celebrity, které jsou se svými fanoušky stále v kontaktu přes sociální sítě. Není tak těžké zjistit, kde tráví populární modelka volný čas a jak to má s rodinou.

Jul 13

Simona Krainová byla v 90. letech zblázněná do Sagvana Tofiho. Podváděl ji s neméně slavnou kolegyní

OnlyU

Byla to láska jako trám, nakonec se z toho vyklubalo obrovské zklamání. Když se Simona Krainová v roce 1994 bláznivě zamilovala do Sagvana Tofiho, měla ho plnou hlavu, a dokonce pomýšlela na zásnuby.

Apr 29

Simona Krainová má už měsíc zraněnou nohu. Přesto se hýbe víc než většina z nás

OnlyU

Modelka Simona Krainová se znovu ukázala. Tentokrát svým fanouškům na internetu svěřila svůj recept na dokonalou postavu. Nejlepším cvičením je podle ní plavání, protože sama teď nemůže běhat.

Apr 17

Simona Krainová takto šťastné děti ještě neviděla. Vybrala jim bojový sport

OnlyU

Simona Krainová je známá tím, že dává světu najevo, co si o něm myslí. Pravidelně komentuje dění po celém světě. Bývalá modelka nedávno absolvovala zajímavý dietní kurz, po kterém se vrátila velmi spokojená.

Mar 13

Simona Krainová předvedla luxus v ráji. Má to i s klouzačkou přímo do oceánu

OnlyU

Simona Krainová ráda provokuje, a to nejen své fanoušky. Nedávno se vrátila z detoxikačního pobytu, na kterém byla společně s manželem. Naučila se jíst jiné potraviny, zhubla několik kilogramů a vyčistila tělo i mysl.

Feb 25

Simona Krainová zareagovala na kritiku svého životního stylu. Odborníci prý dehonestují 5000 let starou medicínu

OnlyU

Simona Krainová má dokonalou postavu a má celou řadu návodů, jak se k ní dopracovat. Jenomže ne vždy se to lidem líbí. Na internetu se objevuje celá řada kritiků, a dokonce i odborníci na výživu často Simoně vyčítají, že to, co tvrdí, není…

Feb 10

Simona Krainová se rozvášnila kvůli negativním komentářům. Některým lidem tím otevřela oči

OnlyU

Topmodelka Simona Krainová vystupuje na sociálních sítích velmi pravidelně a kromě většinou pozitivních komentářů se jí jednou za čas objeví u fotografií i nějaký ten takzvaný hate. Ona si z nich většinou snaží nic nedělat, čím dál více si…

Jan 25

Simona Krainová shodila 5 kilogramů. Na Srí Lance si dává pořádně do těla

OnlyU

Modelka Simona Krainová se rozhodla zhubnout. A nejen to. Chtěla také posílit svého ducha a mysl. Pomoci jí s tím má speciální pobyt na Srí Lance. Podle příspěvků, které dává na svůj Instagram, tam jen cvičí a skoro nejí. Nese to ale své…

Jan 23

Simona Krainová po 14 dnech na očistné kúře. Už nechce být otrokem moderní medicíny

OnlyU

Simona Krainová se před několika dny vydala na Srí Lanku, aby zde trávila nějakou dobu a očistila nejen své tělo, ale také mysl. Dodržuje přísnou dietu a učí se ajurvédské medicíně.

Jan 5

Simona Krainová: Stáří je prý jen číslo, kdo to vymyslel? Její plastiky a liposukce asi nic neznamenají

OnlyU

Simona Krainová má podle mnoha fanoušků za sebou nejednu plastickou operaci. Trvá si sice na svém, že její prsa jsou přírodní, přiznala se ale v minulosti, že prošla stejně jako její manžel liposukcí břicha. I tak ale na Instagramu…

Jan 1

Simona Krainová vyrazila se sestrou na hory. Chovala se tam však pěkně bezohledně

OnlyU

Modelka, herečka a také podnikatelka Simona Krainová vyrazila na dovolenou. Kdo by čekal slunnou pláž, tak by se spletl. S manželem, oběma syny a sestrou vyrazila na beskydské Pustevny. Krainová se pochlubila několika fotkami. Ne však…

Dec 29

Simona Krainová provokuje v červených bikinách. Už se nemůže dočkat léta

OnlyU

Simona Krainová je topmodelka, která se netají tím, že miluje vysoké teploty, plavky a moře. To ukázala také na svém posledním snímku, který zveřejnila na svém Instagramu.

Dec 1

Simona Krainová má nový přírůstek do rodiny. Menší už být nemohl

OnlyU

Simona Krainová je česká topmodelka, svou krásu ale projevuje nejen zevnějškem. Má také dobré srdce, což se ukazuje třeba na její lásce ke zvířatům. Už delší dobu má doma malou čivavu jménem Angela. K ní nedávno přibyl další psí kamarád.

Nov 29

Simona Krainová popřála sestře k narozeninám. Zveřejnila staré i aktuální snímky

OnlyU

Simona Krainová se rozhodla své milované sestře Yvoně popřát k narozeninám pomocí Instagramu. Na něj zveřejnila nejen snímky současné, ale také ty z dětství.

Jan 9

Simona Krainová zveřejnila 30 let staré fotky s Darou Rolins. Tyto dvě kočky vás rozpálí

www.onlyu.cz

Česká topmodelka zavzpomínala na staré dobré časy s Darou Rolins – tehdy ještě kamarádkou „na život a na smrt”. Na svém Instagramu totiž zveřejnila sérii společných fotografií se slovenskou zpěvačkou.

Dec 8

Simona Krainová má mazlíčka velikosti špendlíkové hlavičky. Mrňavější tvor snad ani neexistuje

www.onlyu.cz

Simona Krainová občas překvapí nějakou tou extravagancí. Jejím posledním kouskem je její domácí mazlíček. Je totiž tak maličký, že se vejde do dlaně. Modelka si svého mrňouse zamilovala natolik, že mu založila i profil na sociální síti.