English

Nákladní vůz uváznul v podjezdu pod viaduktem na Gočárově třídě v Hradci Králové. Konstrukce mostu…

Požáry.cz

Nákladní vůz uváznul v podjezdu pod viaduktem na Gočárově třídě v Hradci Králové. Konstrukce mostu nebyla poškozena, auto ale zavadilo o trolejové vedení a poškodilo je. Hradečtí hasiči zajistili místo, silnice byla neprůjezdná. Vozidlo…

More from Požáry.cz

Jun 11

K nehodě dvou osobních vozidel v Okružní ulici v Hradci Králové vyjížděli hasiči z Hradecké…

Požáry.cz

K nehodě dvou osobních vozidel v Okružní ulici v Hradci Králové vyjížděli hasiči z Hradecké centrální stanice. Jedna osoba byla zraněna a skončila v péči ZZS, hasiči zabezpečili vozidla proti požáru a po vyšetření nehody pomohli s jejich…

Dec 22

Na dálnici D11 ve směru z Hradce Králové do Jaroměře projíždějte s opatrností, stala se zde nehoda…

Požáry.cz

Na dálnici D11 ve směru z Hradce Králové do Jaroměře projíždějte s opatrností, stala se zde nehoda osobního vozidla. Událost je bez zranění, jednotka HZS ze stanice Jaroměř zabezpečila havarovaný automobil.

Oct 17

Dopravní nehodu na silnici 11 na příjezdu do Hradce Králové řešili hasiči z hradecké centrály.…

www.pozary.cz

Dopravní nehodu na silnici 11 na příjezdu do Hradce Králové řešili hasiči z hradecké centrály. Událost je bez zranění, jednotka provedla zajištění vozidel a úklid komunikace od uniklých provozních náplní.

Apr 19

Na Pražskou třídu v Hradci Králové vyjeli hasiči z obou hradeckých stanic k nehodě dvou osobních…

Požáry.cz

Na Pražskou třídu v Hradci Králové vyjeli hasiči z obou hradeckých stanic k nehodě dvou osobních vozidel. Nahlášena byla s nutností vyproštění zraněných osob.

Feb 16

Požár pneumatiky nákladního automobilu likvidovali hasiči v ulici Sokolská v Hradci Králové.

Požáry.cz

Požár pneumatiky nákladního automobilu likvidovali hasiči v ulici Sokolská v Hradci Králové.

Oct 10

Hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zasahovali u nehody osobního a nákladního vozu. Ke…

Požáry.cz

Hasiči ze stanice Hradec Králové - Pražská zasahovali u nehody osobního a nákladního vozu. Ke střetu došlo na silnici 11 v místě odbočení na Stěžery a na Hřibsko. Jedna osoba skončila v péči ZZS.

Sep 14

Pardubická profesionální jednotka zasahovala společně s kolegy z Hradce Králové na dálnici D35 u…

Požáry.cz

Pardubická profesionální jednotka zasahovala společně s kolegy z Hradce Králové na dálnici D35 u Opatovic nad Labem u nehody nákladního a osobního vozidla.

Aug 6

V Hradci Králové narazil Chevrolet do sloupu trolejového vedení, škoda je milion korun

www.pozary.cz

V sobotu 6.8. 2022 krátce po 17. hodině byla hlídka dopravních policistů přivolána k havárii osobního vozidla značky Chevrolet Camaro, která se stala v ulici Malšovická v Hradci Králové ve směru ven z centra města.

Jun 3

Na operační středisko byla ohlášena porucha vodovodního řadu v Hradci Králové, kvůli tomu došlo k…

Požáry.cz

Na operační středisko byla ohlášena porucha vodovodního řadu v Hradci Králové, kvůli tomu došlo k masivnímu úniku v místě křížení okruhu s ulicí V Lipkách, komunikace byla zaplavena. Na místo jela od požáru stanice Hradec Králové – Pražská.

May 4

Ke střetu osobního vozidla a nákladního vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové –…

www.pozary.cz

Ke střetu osobního vozidla a nákladního vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská, k nehodě došlo na kruhové křižovatce u napojení na silnici č. 35 u Všestar. Nikdo nebyl zraněn. Hasiči zabezpečili místo události a…

Apr 21

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zkontrolovali po dopravní nehodě nákladní…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská zkontrolovali po dopravní nehodě nákladní vozidlo, nacházelo se v ulici Za Škodovkou. Jednotka prověřila, jestli z auta neunikají provozní kapaliny. Nikdo nebyl zraněn.

Mar 29

Profesionální jednotka hasičů ze stanic Hradec Králové – Pražská vyjela na dálnici D11, kde se…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka hasičů ze stanic Hradec Králové – Pražská vyjela na dálnici D11, kde se porouchalo vozidlo polského Červeného kříže s nákladem humanitárního materiálu.

Feb 17

Na dálnici D11 u Libišan zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská u…

www.pozary.cz

Na dálnici D11 u Libišan zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská u nehody nákladního vozidla, u kterého uvolnil vítr nástavbu, a došlo k rozsypání části převáženého nákladu.

Feb 17

Na dálnici D11 u Lochenic havarovala ve směru na Hradec Králové od Jaroměře dodávka s přívěsem.…

www.pozary.cz

Na dálnici D11 u Lochenic havarovala ve směru na Hradec Králové od Jaroměře dodávka s přívěsem. Dodávka se ocitla převrácená částečně mimo komunikaci. Profesionální hasiči z obou královéhradeckých stanic místo nehody zajistili, nikdo nebyl…

Jan 17

V Jungmannově ulici v Hradci Králové zasahují obě profesionální hradecké jednotky u požáru myčky v…

Požáry.cz

V Jungmannově ulici v Hradci Králové zasahují obě profesionální hradecké jednotky u požáru myčky v kuchyni v jednom z bytových domů. Požár byl rychle lokalizován, nikdo nebyl zraněn.

Dec 17

K požáru menšího nákladního automobilu na 62. kilometru dálnice D11 ve směru na Hradec Králové…

Požáry.cz

K požáru menšího nákladního automobilu na 62. kilometru dálnice D11 ve směru na Hradec Králové vyjely tři jednotky hasičů. Požár omezil dopravu, dálnice je průjezdná jedním pruhem. Na místě vypomáhali také hasiči Středočeského kraje.

Nov 29

Na dálnici D2 hořel návěs nákladního vozidla, škoda byla vyčíslena na milion korun

Požáry.cz

Po půl osmé večer dne 29. listopadu 2021 hasiči zasahovali u požáru návěsu na 18. kilometru dálnici D2. Operační středisko vyhlásilo druhý stupeň poplachu.

Sep 9

Statek v Hradci Králové – Kuklenách zachvátil požár, škoda půjde do milionů

www.pozary.cz

Krátce před 10. hodinou dopoledne přijalo krajské operační a informační středisko HZS Královéhradeckého kraje tísňové volání, které ohlašovalo požár statku v ulici Zelená v královéhradecké části Kukleny.

Jun 18

V ulici K Sokolovně v Hradci Králové unikl z nákladního automobilu na silnici hydraulický olej,…

www.pozary.cz

V ulici K Sokolovně v Hradci Králové unikl z nákladního automobilu na silnici hydraulický olej, skvrna byla v délce asi 100m. Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové zasypávali únik sorbentem, následný úklid zajišťovali…

Apr 24

Na křižovatce ulic Sokolská a Hradecká v Hradci Králové došlo ke střetu dvou osobních vozidel, lidé…

www.pozary.cz

Na křižovatce ulic Sokolská a Hradecká v Hradci Králové došlo ke střetu dvou osobních vozidel, lidé z obou aut mohli sami vystoupit, nikdo nebyl po nárazu zaklíněn. Jednu osobu si převzala do péče zdravotnická záchranná služba.