English

„Najednou si to měli říct do očí.“ Fiala překvapil na schůzce Spolu nečekaným tahem, o kandidátce ještě jasno není

Deník N

Špičky koalice Spolu v pondělí večer na několikahodinovém jednání řešily, co si počít s kandidátkou do eurovoleb. Rozhodnutí stále nepadlo, strany se ale blíží do finále.

More from Deník N

Jun 9

Koalice Spolu dosáhla podle premiéra Petra Fialy (ODS) v eurovolbách se...

denikn.cz

Koalice Spolu dosáhla podle premiéra Petra Fialy (ODS) v eurovolbách se ziskem šesti mandátů slušného výsledku, strany koalice se budou podle něj snažit, aby další volby vyhrály. Volby tak pro Spolu znamenají hlavně motivaci. Lídři ODS,…

Apr 5

Premiér Petr Fiala zahájil kampaň koalice Spolu do eurovoleb. „Zvolili...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala zahájil kampaň koalice Spolu do eurovoleb. „Zvolili jsme k tomu symbolicky pražský Činoherní klub, kde bylo v roce 1989 založeno Občanské fórum“, řekl Fiala. „Jako koalice Spolu jdeme do voleb s tím, že je jdeme vyhrát,…

Oct 27

Spolu jde do Evropy spolu. Koalice potvrdila společnou kandidátku, lídr Vondra chce porazit „zeleně levicovou většinu“

Deník N

ODS, TOP 09 a KDU-ČSL půjdou do evropských voleb opět jako koalice Spolu. Lídři stran to potvrdili na tiskové konferenci. Podle premiéra Petra Fialy mají strany v základních otázkách velmi podobné postoje a spojuje je boj proti populismu.

Apr 26

Premiér Petr Fiala nepředpokládá, že by se dnes lídři koalice...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala nepředpokládá, že by se dnes lídři koalice dohodli na konečné podobě konsolidačního balíčku. Zopakoval, že chce snížit deficit o 70 miliard. (ČTK)

Oct 4

Kandidát na prezidenta Petr Pavel ocenil rozhodnutí koalice SPOLU nepostavit...

denikn.cz

Kandidát na prezidenta Petr Pavel ocenil rozhodnutí koalice SPOLU nepostavit vlastního kandidáta. Odsunula podle něho své stranické zájmy a dala přednost společným hodnotám.

Oct 4

Premiér Petr Fiala má dnes oznámit, koho bude koalice Spolu...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala má dnes oznámit, koho bude koalice Spolu podporovat v prezidentských volbách. Podle serveru Aktuálně zřejmě vysloví jména Petra Pavla, Danuše Nerudové a Pavla Fischera, který oznámil kandidaturu včera.

Sep 24

Před štáb koalice Spolu dorazil premiér Petr Fiala (ODS). Poděkoval...

Deník N / Česko

Před štáb koalice Spolu dorazil premiér Petr Fiala (ODS). Poděkoval voličům a komentoval zatím hlavně senátní volby, které podle něj vypadají dobře. „To rozhodnou voliči, ale já se netajím tím, že tady v Praze bychom rádi uspěli,“ dodal

Sep 24

Do Truhlářské, kde má štáb ODS (a koalice Spolu), dorazil kandidát...

Deník N / Česko

Do Truhlářské, kde má štáb ODS (a koalice Spolu), dorazil kandidát na primátora Bohuslav Svoboda. Zatím počítá s vítězstvím a je v dobré náladě. Pokud koalice v Praze vyhraje, stane se prý zaručeně primátorem. „Budu to já,“ řekla krátce.

Sep 20

Premiér Petr Fiala při závěrečné tiskové konferenci koalice Spolu před...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala při závěrečné tiskové konferenci koalice Spolu před komunálními volbami vyzval k tomu, aby veřejnost nevolila populisty a extremisty. „Nedopusťte, aby populisté a extremisté právě v této době hazardovali s budoucností…

Apr 9

Koalice Spolu oznámí jméno prezidentského kandidáta v létě. Premiér Fiala to...

Deník N

Koalice Spolu oznámí jméno prezidentského kandidáta v létě. Premiér Fiala to dnes oznámil na kongresu strany. Preferuje, aby se na něm shodla celá vládní koalice. Jednání již probíhají.

Mar 22

Aktualizováno: ODS na Praze 10 nominovala Bohuslava Svobodu na lídra koalice Spolu...

Deník N / Česko

Aktualizováno: ODS na Praze 10 nominovala Bohuslava Svobodu na lídra koalice Spolu ve volbách do pražského zastupitelstva. Začátkem dubna má nominaci potvrdit regionální rada. Koalice na svém Twitteru oznámila, že se Svoboda už lídrem stal…

Mar 8

Premiér Petr Fiala si přeje, aby minimálně koalice Spolu byla...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala si přeje, aby minimálně koalice Spolu byla v prezidentské volbě domluvena na osobnosti, kterou vybere, nebo podpoří. Do léta je podle něj čas. (ČTK)

Jan 13

Premiér Petr Fiala Deníku N vzkázal, že si koalice Spolu zadává...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala Deníku N vzkázal, že si koalice Spolu zadává průzkumy k prezidentské volbě. „Hledáme kandidáta, který by byl úspěšný,“ vysvětlil mluvčí Úřadu vlády Václav Smolka. „Považujeme za svůj úkol najít silného kandidáta, který…

Nov 17

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem Zemanem poprvé veřejně představil složení kabinetu. Není v něm žádné překvapení. Jednotlivá jména najdete v našem článku.

Oct 30

Kandidát na premiéra Petr Fiala napsal, že koalice Spolu a Pirátů...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala napsal, že koalice Spolu a Pirátů se STAN by měla dodržet termín pro představení progamového prohlášení koalice. „Věřím, že šibeniční termín 8. 11., který jsem si sami stanovili, dodržíme,“ napsal Fiala.…

Oct 19

Lídr koalice Spolu a kandidát na premiéra Petr Fiala (ODS) vyzval...

denikn.cz

Lídr koalice Spolu a kandidát na premiéra Petr Fiala (ODS) vyzval kancléře Mynáře k rezignaci. „Pokud tak neučiní a vstoupí v platnost čl. 66, měl by premiér – ať už současný, nebo budoucí – kancléře odvolat,“ napsal.

Oct 12

Lídr koalice Spolu Petr Fiala v Interview ČT24 řekl, že má jasnou...

denikn.cz

Lídr koalice Spolu Petr Fiala v Interview ČT24 řekl, že má jasnou představu o tom, kteří lidé by měli zastávat ministerské funkce. Konkrétní jména neřekl. Doplnil, že chce o jednotlivých postech ještě jednat s koaličními partnery.

Oct 9

Premiér Andrej Babiš uznal prohru a pogratuloval lídrovi koalice Spolu Petru...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš uznal prohru a pogratuloval lídrovi koalice Spolu Petru Fialovi k vítězství. „Proti nám stálo pět stran, měli jediný program odstranit Babiše,“ řekl. Hnutí ANO skončilo druhé za koalicí Spolu. Výsledek hnutí ANO…

Oct 8

Celostátní lídr koalice Spolu Petr Fiala odvolil v letošních volbách. „Běžte...

denikn.cz

Celostátní lídr koalice Spolu Petr Fiala odvolil v letošních volbách. „Běžte prosím volit, je to důležité,“ vzkázal voličům. Fiala kandiduje v Jihomoravském kraji.

Oct 7

Ke své někdejší největší podpoře se ODS, lídr koalice Spolu,...

denikn.cz

Ke své někdejší největší podpoře se ODS, lídr koalice Spolu, zatím nevrátila. Má ale bašty, kde zůstala silná. Kromě Prahy a jejího okolí je to například Polička. Deník N v obou regionech zjišťoval důvody.