English

Fiala se kvůli továrně na baterie v příštích týdnech sejde se šéfem Volkswagenu. Může padnout finální rozhodnutí

Deník N / Česko

Dočká se Česko gigafactory v plzeňských Líních? Odpověď na tuto otázku by mohla vláda znát již v následujících týdnech. Jak totiž zjistil Deník N, v té době by mělo dojít ke klíčové schůzce mezi předsedou vlády Petrem Fialou, ministrem…

More from Deník N / Česko

Jun 18

Premiér Petr Fiala (ODS) využil včerejší summit v Bruselu i k neformálním jednáním...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala (ODS) využil včerejší summit v Bruselu i k neformálním jednáním o českém eurokomisaři či eurokomisařce. Řekl, že se snaží pro něj vytvořit co nejlepší pozici. Fiala dodal, že respektuje rozhodnutí hnutí STAN, které včera…

May 29

Premiér Petr Fiala (ODS) při dnešním jednání s premiérkou Evikou Siliňou...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) při dnešním jednání s premiérkou Evikou Siliňou poděkoval Lotyšsku za podporu české muniční iniciativy. Diskutovali i o NATO či ochraně hranic. „Lotyšsko je náš důležitý spojenec a partner,“ napsal Fiala na síti X.

May 17

Odbory požádaly premiéra Petra Fialu (ODS) o co nejrychlejší svolání jednání...

Deník N

Odbory požádaly premiéra Petra Fialu (ODS) o co nejrychlejší svolání jednání o reformě penzí či zaručených mzdách. Podle předsedy Českomoravské konfederace odborových svazů Josefa Středuly jsou připraveny hledat kompromisy. (ČT24)

Apr 12

Premiér Petr Fiala (ODS) bude při své návštěvě Spojených států...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala (ODS) bude při své návštěvě Spojených států začátkem příštího týdne jednat kromě prezidenta Joea Bidena i se šéfem Sněmovny reprezentantů Mikem Johnsonem a dalšími členy Kongresu. Setká se také s krajany žijícími v USA a…

Feb 26

Premiér Petr Fiala (ODS) přijme zítra ráno před jednáním předsedů...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala (ODS) přijme zítra ráno před jednáním předsedů vlád zemí Visegrádské skupiny svůj polský protějšek Donalda Tuska. Setkání se posunulo z dnešního večera kvůli narychlo organizované Fialově návštěvě Paříže. Hlavními tématy…

Nov 6

Premiér Petr Fiala (ODS) vidí nové příležitosti pro spolupráci Česka...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) vidí nové příležitosti pro spolupráci Česka a Keni v obranném sektoru či informatice. Řekl to v Nairobi, kde zahájil podnikatelské fórum. (ČTK)

Oct 30

Premiér Petr Fiala se dnes setká s šéfem koncernu Volkswagen ohledně...

Deník N

Premiér Petr Fiala se dnes setká s šéfem koncernu Volkswagen ohledně továrny na baterie v Česku. Přibližujeme, jak by mohlo jednání dopadnout.

Sep 6

Premiér Petr Fiala (ODS) po jednání vlády oznámil, že novým...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala (ODS) po jednání vlády oznámil, že novým ředitelem Generální inspekce bezpečnostních sborů se stane Vít Hendrych. Do funkce ho jmenuje k 7. září. „Dosud byl náměstek a statutární zástupce ředitele Generální inspekce…

Mar 30

Premiér Petr Fiala (ODS) na schůzce s novým americkým velvyslancem v Česku...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) na schůzce s novým americkým velvyslancem v Česku Bijanem Sabetem ocenil pomoc USA při modernizaci české armády a americkou pomoc Ukrajině. „Spojené státy jsou v této nelehké době naším klíčovým partnerem a…

Feb 22

Premiér Petr Fiala (ODS) přiletěl do polské Varšavy na jednání...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala (ODS) přiletěl do polské Varšavy na jednání s představiteli států takzvané bukurešťské devítky (B9), která sdružuje země východního křídla NATO, s americkým prezidentem Bidenem.

Aug 21

Premiér Petr Fiala (ODS) se před budovou Českého rozhlasu v...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) se před budovou Českého rozhlasu v Praze spolu s dalšími politiky účastní pietního aktu k uctění památky padlých v souvislosti s 54. výročím okupace Československa vojsky zemí Varšavské smlouvy. Jen do konce roku…

Jul 19

Premiér Petr Fiala (ODS) odlétá do Bruselu, kde proběhne jednání...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) odlétá do Bruselu, kde proběhne jednání o dalších krocích Albánie a Severní Makedonie v přístupovém procesu do Evropské unie. (Úřad vlády)

Jul 1

Premiér Petr Fiala (ODS) dnes uvedl do úřadu nového ministra...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) dnes uvedl do úřadu nového ministra školství Vladimíra Balaše (STAN). Ten nahradí stranického kolegu Petra Gazdíka. Deník N s Balašem přinesl začátkem týdne rozhovor.

Jun 18

Premiér Petr Fiala (ODS) v rozhovoru pro Mf Dnes řekl,...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) v rozhovoru pro Mf Dnes řekl, že se nechystá odvolat ministra vnitra Víta Rakušana, předsedu hnutí STAN. Reagoval tak na korupční kauzu Dozimetr. (Mf Dnes)

May 3

Poprvé od nástupu do funkce se premiér Petr Fiala (ODS)...

Deník N

Poprvé od nástupu do funkce se premiér Petr Fiala (ODS) vydal na návštěvu regionů, kde musel obhajovat například i českou pomoc Ukrajině a uprchlíkům. „Dáváme jim šanci, aby se mohli bránit,“ reagoval Fiala na jeden z kritických dotazů.

Mar 8

Premiér Petr Fiala (ODS) odlétá do Londýna, kde bude jednat...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala (ODS) odlétá do Londýna, kde bude jednat s lídry V4 a britským premiérem Borisem Johnsonem.

Feb 26

Premiér Petr Fiala (ODS) svolal na neděli mimořádné jednání vlády,...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala (ODS) svolal na neděli mimořádné jednání vlády, informoval o tom mluvčí Úřadu vlády Václav Smolka. Kabinet bude jednat o aktuální bezpečnostní situaci vyvolané ruskou agresí vůči Ukrajině.

Feb 14

Premiér Petr Fiala (ODS) svolal na dnešní odpoledne mimořádné jednání...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala (ODS) svolal na dnešní odpoledne mimořádné jednání Bezpečnostní rady státu. Od 16:00 bude jednat o situaci na Ukrajině, řekl mluvčí kabinetu Václav Smolka. O napjatém stavu jednal dnes dopoledne krizový štáb ministerstva…

Dec 12

Designovaný premiér Petr Fiala (ODS) představí závěry jednání s prezidentem...

denikn.cz

Designovaný premiér Petr Fiala (ODS) představí závěry jednání s prezidentem Milošem Zemanem o jmenování vlády v pondělí v podvečer v Praze s lídry dalších koaličních uskupení. Přímo v Lánech s vyjádřením Fiala nevystoupí. (ČTK)

Nov 17

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem Zemanem poprvé veřejně představil složení kabinetu. Není v něm žádné překvapení. Jednotlivá jména najdete v našem článku.