English

Fotbalisté Slavie zvítězili nad Slováckem 2:0 a nejméně do zítřejšího duelu Sparty...

Deník N

Fotbalisté Slavie zvítězili nad Slováckem 2:0 a nejméně do zítřejšího duelu Sparty s Českými Budějovicemi zůstanou v čele nejvyšší soutěže. Liberec porazil třetí tým tabulky Plzeň 3:0. V dalších dnešních zápasech remizovala Olomouc 1:1 v…

More from Deník N

Feb 17

Fotbalisté Viktorie Plzeň zvítězili nad Bohemians 2:0 a upevnili si třetí příčku...

Deník N

Fotbalisté Viktorie Plzeň zvítězili nad Bohemians 2:0 a upevnili si třetí příčku tabulky. Jablonec vyhrál 5:2 nad Českými Budějovicemi, Baník porazil Mladou Boleslav 3:1, Olomouc remizovala s Hradcem Králové bez branek a Teplice s…

Dec 10

Fotbalisté Slavie porazili Mladou Boleslav 2:0 a stáhli náskok Sparty na pět...

Deník N

Fotbalisté Slavie porazili Mladou Boleslav 2:0 a stáhli náskok Sparty na pět bodů. Nadále mají utkání k dobru. Třetí Plzeň zdolala České Budějovice 5:0. Duel mezi Teplicemi a Olomoucí se kvůli podmáčenému hřišti neodehrál. (Livesport)

Dec 9

Fotbalisté Sparty porazili Jablonec 3:0, ligu tak vedou o osm bodů....

Deník N

Fotbalisté Sparty porazili Jablonec 3:0, ligu tak vedou o osm bodů. Druhá Slavia má ale dva zápasy k dobru. V dalších odpoledních zápasech porazil Liberec Zlín 5:3, Slovácko přehrálo Bohemians 5:2. Za domácí dal čtyři góly Havlík. …

Nov 11

Fotbalisté Mladé Boleslavi se nejméně do zítřka posunuli na třetí...

Deník N

Fotbalisté Mladé Boleslavi se nejméně do zítřka posunuli na třetí místo prvoligové tabulky, když zdolali Pardubice 1:0. Stejným výsledkem uspěli Bohemians proti Karviné a Teplice v Českých Budějovicích, které se propadly na poslední příčku…

Oct 7

Fotbalisté Olomouce porazili Boleslav 4:0, v neúplné tabulce se posunuli na...

denikn.cz

Fotbalisté Olomouce porazili Boleslav 4:0, v neúplné tabulce se posunuli na třetí místo. Přeskočit je ale už zítra může Plzeň. V dalších zápasech 11. kola vyhrálo Slovácko nad Teplicemi 2:0, Budějovice nad Karvinou 1:0, Bohemians…

Oct 2

Fotbalisté Slavie porazili Liberec 3:0 a dotáhli se na vedoucí Plzeň na...

Deník N

Fotbalisté Slavie porazili Liberec 3:0 a dotáhli se na vedoucí Plzeň na rozdíl jediného bodu, Viktoria však má zápas k dobru. Slovácko zdolalo Zlín 2:0, Jablonec Zbrojovku Brno 3:1 a Teplice zvítězily nad Pardubicemi i zásluhou hattricku…

Sep 18

Fotbalisté Slovácka prohráli v 9. ligovém kole s Jabloncem 0:2....

Deník N

Fotbalisté Slovácka prohráli v 9. ligovém kole s Jabloncem 0:2. V dalších odpoledních zápasech Bohemians porazili Pardubice 1:0, Hradec hrál se Zlínem bez branek. (Livesport)

Mar 20

Fotbalisté Sparty porazili Mladou Boleslav 3:0 zásluhou branek Čvančary, Vitíka a Krejčího...

denikn.cz

Fotbalisté Sparty porazili Mladou Boleslav 3:0 zásluhou branek Čvančary, Vitíka a Krejčího ml. Ztrátu na vedoucí Plzeň snížili na sedm bodů, jelikož Viktoria včera přišla o body v Jablonci po remíze 0:0. V tabulce druhá Slavia večer hostí…

Dec 12

Fotbalisté pražské Slavie porazili Mladou Boleslav 2:0 a vedou po...

denikn.cz

Fotbalisté pražské Slavie porazili Mladou Boleslav 2:0 a vedou po 18 kolech ligu o tři body. V dalších zápasech prohrál Jablonec s Teplicemi 0:2 a České Budějovice porazily Olomouc 2:1.

Dec 1

Řidiči mířící do Prahy z Liberce či Mladé Boleslavi mohou...

denikn.cz

Řidiči mířící do Prahy z Liberce či Mladé Boleslavi mohou po více než roce a půl využít velkokapacitní parkoviště na Černém Mostě. Nový P+R parkovací dům je s kapacitou 886 míst největším zařízením tohoto druhu v Praze. (Liberecký deník)

Nov 21

Fotbalisté Slavie Praha porazili v domácím zápase Jablonec 5:0 a...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie Praha porazili v domácím zápase Jablonec 5:0 a osamostatnili se v čele ligové tabulky. Na své nejbližší pronásledovatele (Slovácko a Plzeň) mají náskok tří bodů.

Oct 30

Fotbalisté Slovácka vyhráli v Olomouci 3:0 a posunuli se v neúplné tabulce na druhé...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka vyhráli v Olomouci 3:0 a posunuli se v neúplné tabulce na druhé místo ligové tabulky. Slovácko zvítězilo pošesté v řadě. Góly hostů vstřelili Reinberk, Cicilia a Holzer. (Fortuna Liga)

Oct 3

Fotbalisté Baníku Ostrava zvítězili v Liberci 2:0. Bodově se tak dotáhli...

denikn.cz

Fotbalisté Baníku Ostrava zvítězili v Liberci 2:0. Bodově se tak dotáhli na třetí místo tabulky. V dalších zápasech remizoval Hradec Králové s Jabloncem 2:2 a Boleslav zvítězila v Karviné 1:0.

Jul 25

Fotbalisté Slovácka zvítězili v úvodním ligovém kole v Liberci 1:0....

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka zvítězili v úvodním ligovém kole v Liberci 1:0. V dalších odpoledních zápasech si Budějovice poradily s Teplicemi 1:0, Plzeň vyhrála nad Mladou Boleslaví 2:1.

Apr 14

Fotbalisté Jablonce porazili 1:0 pražskou Spartu a dostali se před ní na...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce porazili 1:0 pražskou Spartu a dostali se před ní na druhé místo tabulky. Tu vede Slavia s náskokem 16 bodů. V odpoledním utkání zvítězila Plzeň nad Zlínem 2:0.

Apr 10

Fotbalisté Slovácka porazili na domácí půdě Liberec 1:0. Jediný gól...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka porazili na domácí půdě Liberec 1:0. Jediný gól domácích dal z penalty Jurečka. Domácí se opět posunuli na třetí místo ligové tabulky.

Feb 28

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili Karvinou 2:0 a vyhráli po dvanácti zápasech. Skóre...

denikn.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili Karvinou 2:0 a vyhráli po dvanácti zápasech. Skóre otevřel z penalty Ladra, výhru pečetil první brankou po návratu ze zahraničí Jaromír Zmrhal. V souběžně hraném utkání vyhrál Zlín v Olomouci 1:0.

Feb 24

Fotbalisté Slovácka vyhráli v ligové dohrávce na půdě Jablonce 3:0. Góly...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka vyhráli v ligové dohrávce na půdě Jablonce 3:0. Góly dali Petržela, Kliment a Cicilia. Hosté tak protáhli svou šňůru neporazitelnosti na devět zápasů a upevnili si 3. příčku v lize. Na čtvrtý Jablonec mají náskok čtyř…

Jul 12

Fotbalisté Liberce porazili Mladou Boleslav 2:0 a kvalifikovali se do...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce porazili Mladou Boleslav 2:0 a kvalifikovali se do předkola Evropské ligy. Skóre otevřel v 63. minutě Jakub Pešek, na konci zápasu pak z penalty pojistil výhru Kamso Mara. (Livesport)

Jun 21

Fotbalisté Plzně porazili ve skupině o titul Jablonec 2:0. Na...

denikn.cz

Fotbalisté Plzně porazili ve skupině o titul Jablonec 2:0. Na vedoucí Slavii tak nadále ztrácejí šest bodů. Oba týmy se ve středu utkají v Edenu. (iDnes.cz)